Centrális búvár légzőcső Speedo

Centrális búvár légzőcső Speedo

Speedo Speedo
      3.1
15 890 Ft
15 890 Ft
Raktáron
Várható szállítás:
Raktáron
30 nap cseregarancia
Óriási úszás felszerelés választék
Szakértők, és lelkes úszók vagyunk
+36-1-445-0252 (Hé-Pé: 10-17)

Termékleírás

A centrális Speedo légzőcső segít az úszóknak az úszástechnika fejlesztésében, a légzéshez szükséges mozdulat kihagyásával. Ráadásul segít növelni a tüdő kapacitását. A pánt és a száj része szilikonból készül. A pántot könnyen be lehet állítani és középen kétfelé van választva, hogy stabilabban és kényelmesebben tartson a fejen. Ez a központi Speedo légzőcső bármelyik úszószemüveggel kombinálható.

Ez a típus medencében való edzéshez alkalmas. Felnőttek számára univerzális méretben kapható. A homlokmagasság könnyedén beállítható a csövön keresztül való le vagy feltolással.


Paraméterek

Paraméter Leírás
Anyag Szilikon
Hőre lágyuló gumi
Szín Multi
Kék
csütörtök 06.02.
szerda 06.01.

Vásárlói vélemények

3.1

A termékről még nincs értékelés. Legyen Ön az első!

Termék értékelése

Termék értékelése

Család és utónév:*
Kötelező adat
Az Ön e-mail címe:*
Kötelező adat Érvénytelen e-mail cím
Csillagok száma:*
      Kötelező adat
Küldése:*
Kötelező adat
Spam védelem adjon be 3 karaktert a képről:*
captcha image Kötelező adat
* kötelezően kitöltendő adatok

Blog

Antifog – szükségem van rá?

12.4.2022 Tanácsolunk

Nincs annál kellemetlenebb, mint amikor beveted magad a medencébe, leúszol két hosszt és azon kapod magad, hogy nem látsz semmit. Innentől másról sem szól az edzés, mint hogy a szemüveged öblögeted és próbálod nem felhúzni magad. A problémára két megoldás létezik: vagy veszel egy új úszószemüveget, vagy beszerzel egy antifog (azaz páramentesítő) spray-t.

Edzésterv kezdőknek

28.2.2022 Tanácsolunk

El akarsz kezdeni úszni? Úszol már egy ideje, de szeretnéd hatékonyabbá tenni az edzéseidet? Az időbeosztásod nem teszi lehetővé, hogy csatlakozz egy csoporthoz, és edző felügyelete alatt dolgozz a technikádon? Semmi gond!

Edzés előtti bemelegítés

21.2.2022 Tanácsolunk

Ezt mindnyájan jól ismerjük: reggel ötkor csörög a vekker, ki az ágyból, jó esetben valami gyors reggeli, aztán nyomás az uszodába! Úszás után egy jó zuhany, aztán kezdődhet is az új nap, irány a munkahely vagy a suli. 

Swimaholic Dryland szett

15.3.2021

Swimaholic Dryland szett a szárazedzésekhez készült.

A készlet tartalmaz egy latex gumit, amelynek segítségével az egész felsőtestünket erősíthetjük. Kiválóan alkalmas továbbá az úszómozdulatok szimulálására és az állóképesség növelésére is. A gumihoz igény szerint tenyérlapokat vagy fogantyúkat is rögzíthetünk. A készletben található hevederek segítségével a gumit szinte bármihez odaerősíthetjük, ami a közelben található.

Ezek a képek mosolyt csalnak az arcára

31.8.2018

Memes. Hogy ez a szó nem mondd Önnek semmit? Nem gond, mi is csak nemrégiben értettem meg ezen szó jelentését.

Speedo

Speedo

A Speedo a világ 3 legjobb úszómárkája közé tartozik. 1914-ben Ausztráliában alapította Alexander MacRae, és 1927-ben látott napvilágot az első Racer Back fürdőruha. A Speedo 1932 és 1936 között világszerte felkeltette a figyelmet az olimpiai játékok támogatásának köszönhetően. Az úszó világban való megjelenése óta öltöztet versenyúszókat, akik Speedo fürdőruhákban nyerik versenyeiket és képviselik országaikat.
Azt a tényt, hogy a márka nem csak versenyúszóknak szól, a trunk típusú fürdőruhák és a brief fürdőnadrágok megjelenésével mutatta meg. A felhasznált anyagok fokozatos fejlesztésével a Speedo a kiváló minőségű klórrezisztens Endurance szövet kifejlesztéséig jutott. Ma Endurance10 vagy Endurance+ néven ismert. 2000-ben megjelent a Fastskin fürdőruha márka, melynek köszönhetően világrekordok dőltek meg.
Az úszó világ meghódításának vágyát 80. születésnapjukon is bizonyították az új LZR Racer versenyfürdőruha bemutatásával. Michael Phelps is ebben a fürdőruhában úszott a Speedo-tól és 8 aranyérmet nyert. A márka nemcsak a fürdőruhákra fókuszál, hanem az úszók egyéb igényeire is, például úszószemüvegekre, sapkákra, segédeszközökre és kiegészítőkre. Globálisan népszerűsíti az egészséges életmódot a vízben való mozgással, folyamatosan halad előre és nem csak a versenyúszókkal néz szembe.

Több

Alternatív termékek

Úszó pipa Finis Glide Úszó pipa Finis Glide
11 754 Ft
5 napon belül elküldjük
Úszó pipa Mad Wave Pro Snorkel Úszó pipa Mad Wave Pro Snorkel
11 914 Ft
11 913 Ft
Raktáron
Michael Phelps Snorkel Focus Michael Phelps Snorkel Focus
15 254 Ft
Egyes változatok raktáron
Mad Wave Pro Snorkel Pink Mad Wave Pro Snorkel Pink
11 914 Ft
11 913 Ft
Raktáron
BornToSwim swim snorkel 1 BornToSwim swim snorkel 1
9 209 Ft
Egyes változatok raktáron
Arena Swim Snorkel Pro III Arena Swim Snorkel Pro III
14 140 Ft
Raktáron
Finis Stability Snorkel Speed Finis Stability Snorkel Speed
15 095 Ft
5 napon belül elküldjük
Aquafeel Swim Snorkel Aquafeel Swim Snorkel
8 255 Ft
Raktáron
Arena Swim Snorkel III Arena Swim Snorkel III
12 232 Ft
5 napon belül elküldjük

Válasszon a lenyíló menüből termékvariációt!