30 nap cseregarancia
Óriási úszás felszerelés választék
Szakértők, és lelkes úszók vagyunk

VISSZATÉRÍTÉS ÉS CSERÉK

Ha rossz méretű úszódresszt választott, mi örömmel kicseréljük Önnek.
 

HOGYAN JÁRJUNK EL A CSERÉVEL VAGY AZ ÁRUCIKKEK VISSZATÉRÍTÉSEIVEL?

Ha 30 napon belül küldi az árucikket visszatérítésre/cserére:
 
1) Tegye a nem viselt árucikket az eredeti csomagolásba a számla másolatával és matricával (ha a csomag részét képezte).
2) Az árut úgy csomagolja be a dobozba, hogy a szállítás során ne keletkezhessen rajta kár. Erre a célra legjobb valamilyen borítást, papírt, reklámtáskát, vagy egy nagyobb dobozt használni (kérjük ne tegyen szalagot közvetlenül az árura, csökkentheti az áru értékét).
3) A becsomagolt árucikket vigye a legközelebbi Csomagkuldo átvevőhelyre, vagy a következő  címre küldje el: Packeta Hungary Kft. Ezred utca 2. B2/11 épület Budapest 1044. Találja meg az átvevőhelyét a https://www.csomagkuldo.hu/atvevohelyek
 
 
A postaköltséget a vásárló fizeti.
 
4) Küldjön nekünk egy visszaigazoló e-mailt, hogy az áru visszaküldésre kerül a következő e-mail címre: info@swimaholic.hu.
 
Miután megkaptuk a csomagot, leellenőrizzük az árucikket és 5 munkanapon belül visszautaljuk az összeget a bank- vagy a PayPal számlájára.
A csere ideje a raktárkészletünktől függ. Ha a kért méret raktáron van, azonnal elküldjük Önnek az új úszódresszt. Ha az úszódressz aktuális státusza "7-10 napon belül elérhető", a csere 7-10 napon belül történik meg.
 
E-mailben informálni fogjuk a csomag kiküldéséről.
 
Visszatérítés és az árucsere feltételei
 
1) Az árut 30 napon belül szükséges visszaküldeni.
2) A visszaküldött árucikk nem volt viselve és újra el lehet adni.
3) Az árucikkeket az eredeti csomagolásban szükséges visszaküldeni és nem lehet sérült (pl. szalag miatt)
4) A visszaküldött árucikk nem lehet sérült és az értéke sem csökkenhet.
A visszaküldött árucikk postaköltségét a vásárló téríti meg!
 
Javasoljuk a csomag bebiztosítását az árucikk árában, abban az esetben ha elveszne a szállításnál (annál a szállítási cégnél érdeklődjön, amelyet az áru visszaküldésére kiválasztott). Ha a csomag elveszne vagy megsérülne szállítás közben, akkor nem kaphatja vissza a pénzét.
 
Itt használhatja a csere/visszaküldési űrlapot

További hasznos termékek