Finis Iso Paddles

Finis Finis
      2.2
9 301 Ft
9 301 Ft
Raktáron
Várható szállítás:
Raktáron
Ingyenes csere és visszaküldés 30 napon belül
Úszás kellékek legszélesebb választéka
Szakértők vagyunk és lelkes úszók vagyunk
+36-1-998-9183 (Hétfő-Péntek: 8-16)

Termékleírás

A Finis Iso Paddles tenyérellenállás úgy van kifejlesztve, hogy erősítse a megfelelő izmokat és segítsen a megfelelő technika elsajátításában. A tenyérellenállás teljesen más a jobb és bal kézre, biztosan nem fogja őket összekeverni.

A tenyérellenállások úgy vannak formázva, hogy a nehezített karhúzásnál végig a helyes pozícióban tartsa a karját, azáltal jelentősen erősítve a megfelelő izmokat. Az úszó kénytelen a helyes technikára odafigyelni, ezért nemcsak javul a technikája, de egyben erősít is. A tenyérellenállásoknak köszönhetően, jobb érzéke lesz a vízhez.

A tenyérellenállások ergonómikus kialakításúak a jobb és bal kézre, nem fog fájni a tenyere hosszabb úszás után sem. Ráadásul a cseréjükkel különböző izmokat fognak megmozgatni és erősíteni.

Ha a szürkét a bal kezére a sárgát pedig a jobb kezére veszi fel, a tricepszet és trapézizmokat erősíti vele. Ez az alkalmazás a legmegfelelőbb a hát és gyorsúszásra.

Ha a szürkét a jobb kezére veszi fel, a sárgát pedig a balra, a bicepszet és a mellizmokat erősíti vele. Ez az alkalmazás leginkább a mellúszáshoz és a pillangóhoz ajánlott.


Paraméterek

Paraméter Leírás
Anyag Polipropilén
Szín Fekete
Sárga
Magyar posta Házhozszállítás
szerda 15.07.
DPD Házhozszállítás
szerda 15.07.
Transoflex Házhozszállítás
szerda 15.07.

A vásárlók értékelése

2.2

Nincs elérhető értékelés Legyen az első!

Termék értékelés beszúrása

Termék értékelés beszúrása

Család és utónév:*
Kötelező adat
Az Ön e-mail címe:*
Kötelező adat Érvénytelen e-mail cím
Csillagok száma:*
      Kötelező adat
Értékelés:*
Kötelező adat
Spam védelem adjon be 3 karaktert a képről:*
captcha image Kötelező adat
* kötelezően kitöltendő adatok

Blog

Ezek a képek mosolyt csalnak az arcára

Memes. Hogy ez a szó nem mondd Önnek semmit? Nem gond, mi is csak nemrégiben értettem meg ezen szó jelentését.

Az iskolaév már az ajtón kopogtat. Készítse fel gyermekét az iskolai úszásra!

23.8.2018

Ez már csak úgy van, hogy az új iskolaév fékezhetetlenül közeleg, ami nem egy gyermek számára egyet jelent az iskolai úszásórákkal is. Ez pedig nagyszerű dolog! :-) Hiszen az úszás jót tesz az egészségnek több szempontból is, továbbá olyan sportaktivitás ez, melyet a gyermekek élveznek is. Nem kevés szülőnek okoz azonban komoly fejtörést a dolog, hogy mi tis szerezzenek be csemetéjüknek ezekre az órákra, és főleg, hogy hol keresgéljenek. A válasz az orruk előtt hever.

Méghozzá szó szerint. :-)

6 újdonság az úszóedzéshez (3. rész)

9.8.2018

Már harmadik alkalommal készültünk hat olyan segédeszközzel, melyek segíthetnek úszótechnikája javításán. Amennyiben az első két részt is meg szeretné tekinteni, nehogy lemaradjon valamiről, az elsőt itt a másodikat pedig ide kattintva olvashatja. 

Kezdődik az EB Glasgowban és a magyar úszók sem hiányozhatnak a startlistáról

3.8.2018

Több ezer sportoló, hat sportág, egy város, ez az idei Európa bajnokság Glasgowban, számokban. A magyar úszók pedig természetesen nem hiányozhatnak a mezőnyből!

Egyszer régen egy messzi-messzi galaxisban, avagy Star Wars fürdőruhák gyerekeknek

21.7.2018

A nyár javában tombol, és nemrégiben jelent meg a mozivásznon egy új Star Wars film is, ugyan nem volt kifejezetten egy sikereres alkotás (tulajdonképpen a Star Wars világában bukásnak számíott), ez az űrkaland továbbra is nagyon kedvelt a gyermekek és felnőttek körében is.

Alternatív termékek

Ki kell választania a változatot