Csak is a legjobbak a Speedo új kollekciójától

A Speedo új kollekciója megérkezett, nem győzzük csodálni az szebbnél szebb és tarkábbnál tarkább színeket és formákat. Az új kollekcióban akad pár új dolog is, melyet érdemes megtekinteni. Mire figyeljünk?

H2O Active - ökológia végre már az “úszódressz” iparban is

>> Kétrészes úszódressz Speedo Luna Vision


A múlt héten Bára A Speedo-ból elárulta, hogy az új kollekcióban megtalálható lesz az ökológiai szövet. És tényleg - megérkezett :-) A H2O Active úszódresszek különleges POWERFLEX ECO szövetből készült, a 78%-át ennek az anyagnak econyl szövet tölti ki. Az eredetét megtaláltuk az öreg halászhálókban és műanyagokban, melyek az óceán mélyén fekszenek kihasználatlanul. Speedo tehát bevezette úszódressz iparába az újrahasznosítást és az eco-friendly hozzáállást, amiért minden elismerésünk az övé!

Ez az úszódressz rendkívül egyedi a dizájnjával és szabásával. Természetesen szövete tökéletesen klór és nap álló. Az úszódressz tartós, megőrzi színét és alakját.

Úszódressz, mely formálja alakját

>> Női úszódressz Speedo AuraGleam

A Speedo ez évi új kollekciójából sem maradhat ki a Sculpture szabás, mely tökéletesen formálja az alakot. Csinosabb derék, laposabb has és feszesebb mellek a varrott melltartónak köszönhetően, ezek azok a hatások, melyek megörvendeztetnek minden úszó nőt.


 

Ezen kívül a Speedo szélesebb pántokat alkalmaz állítható hosszal, mely gondoskodik a maximális kényelemről. Ha ehhez hozzá adjuk a gyönyörű tarka kialakítást, nem marad más hátra, mint sem dobni neki egy nagy like-ot!

 

Speedo Fit - stratégiailag elhelyezett kompresszió az izmainak

>> Női úszódressz Speedo Fit Power Form XBack


Ez igazán szuper. Ismerkedjetek meg a Speedo Fit sorozatával, mely hatalmas ambíciókkal rendelkezik és képes felkavarni a nyugalmas víz felületet. A kulcs szava a kompresszió, Speedo stratégiailag elhelyezett kompressziót ad. Az úszódresszen találhatóak funkcionális felületek különböző szövetekből és okosan megoldott varratok, melyeknek köszönhetően efektívebb kompresszió jön létre. Az eredmény tudatosan bekapcsolódó izmok, magasabb teljesítmény és kellemes érzés úszás közben.

Az anyaga ennek az úszónadrágnak említésre méltó - az edző úszónadrágok között nehezen találni jobbat, Speedo itt tényleg “nyert” minden egyes részletével. Egy nagyon szilárd, rugalmas és kényelmes szövetről van szó, mely érintésekor velúr anyagra hasonlít. Ez az úszónadrág tényleg luxust és kényelmet produkál.

A hölgyek díjazhatják a tökéletesen ellenőrzött mell részt a varrott melltartónak köszönhetően, mesh anyagból és nagyon kényelmes széles pántokat.


 

Verseny úszódresszek a kisebbeknek barátságos áron

>> Speedo Fastskin Endurance + Openback kneeskin green


Ha valami tényleg a fénysebesség gyorsaságával fogyott ki raktárunkból, akkor az a junior verseny úszódressz Speedo Fastskin Endurance + volt. Mi ezen tényleg nem csodálkozunk és van egy jó hírünk - ez a model újra raktárunkon, új színben!

A Fastskin közkedveltsége leginkább az árának köszönhető. Ez egy verseny úszódressz, mely a Fina által szabadalmaztatott, minőséges Endurance + szövetből. Ha van a családban fiatal úszó, ne hezitáljon sokat, megérzéseink azt súgják, hogy nagyon gyorsan el fog fogyni :-)

Újdonság a legapróbb úszóinknak

>> Gyerek Speedo poncho infant


Speedo nem feledkezett meg a legkisebbekről sem. Gyönyörű és nagyon puha poncsók, tapintásra kellemesek és már csak bele kell bújni a hosszú pancsolás után… :-)

Kiválasztottátok már a Speedo új kollekciójából a hőn áhított darabokat? Várjuk a megrendeléseket  ;-)


Ancsi a Sporteon csapatából



További hasznos termékek