Egyszer régen egy messzi-messzi galaxisban, avagy Star Wars fürdőruhák gyerekeknek

A nyár javában tombol, és nemrégiben jelent meg a mozivásznon egy új Star Wars film is, ugyan nem volt kifejezetten egy sikereres alkotás (tulajdonképpen a Star Wars világában bukásnak számíott), ez az űrkaland továbbra is nagyon kedvelt a gyermekek és felnőttek körében is.

Az új Star Wars fürdőruhák kollekciója a Speedotól nem csupán a junior kategóráiban kínál érdekes darabokat az úszóknak, hanem feltételezi, hogy a lányok és fiúk egyaránt imádják a Star Warst.

Minden fiatal úszó, aki érzékeny az Erő hátására és meg tudja szelídíteni azt a medencében is, be kell, hogy szerezze a megfelelő felszerelést. Hiszen csak így válik egyértelművé a medencében is, hogy az Erő velük van.

Tehát milyen modellekel is büszkélkedhet a Speedo? A lányok a Speedo Allover Digital Splashback modelljeit ölthetik magukra, melyekből az elsőt űrbéli háttér és a világhírűvé vált Star Wars felirat díszíti. 

A második modell a Speedo Allover Digital Splashback szintén űrbéli háttérrel kecsegtet. Azonban nem csupán feliratok egészítik ki ezt a hatást. Teljes felületén olyan ismert szereplők képeit találjuk, mint Darth Vader, Yoda mester, Leia hercegnő, de nem hiányozhat a mókás droidok párja sem, R2-D2 és C-3PO vagy az aranyos macik, az Ewokok a VI. Részből. Nem lehet meglepő az sem, hogy ezen alakok közt repked például a Millenium Falcon vagy a Halálcsillag is.

A harmadik modell a Speedo Placement Digital a feltűnő Halálcsillag képével díszeleg, mely nem csupán az eredeti három rész, hanem a közelmúltban bemutatott Rogue One epizód félelmetes jelképe is. 

A fiús modellekből a Speedo Alliance Camo jammer vagy brief szabással X-Wing űrsiklók képével díszítettek, melyeket egy Star Wars logó egészít ki a Felkelők szövetségének jelképével, akik az eredeti trilógiában rendesen befűtöttek az Impériumnak.

A második modell a Trooper Logo aquashort vagy brief szabással, melyet egyszerű ám feltűnő motívum díszít Star Wars felirattal ellátva, egy rohamosztagos sisakjával kiegészítve. 


 


További hasznos termékek