Erőt vett rajtad is a tavaszi fáradtság? Úszd ki magadból!

 

Az idő kijavult, süt a nap de mégis fáradtnak, letörtnek, kedvetlennek érzed magad? Munkába menet fáradnak a lábaid és már reggeltől csak az esti pihenést és a kanapét várod? Ebben az esetben a mi tanácsunk lehet, hogy őrültségnek tűnik, de tudjuk, hogy miről beszélünk - Ébredjetek és a tavaszi fáradtságot ússzátok ki magatokból! :-)

A tavaszi fáradtság nem csak kizárólag a lusták mentsvára, ő tényleg létezik. Ez a téli évszak után bekövetkező állapot, mikor a test fáradt. Néhány hónapon keresztül küzdöttünk nem csak a megfázással, fertőzésekkel, de a hideggel és a napfény hiányával is. Ez a testünket tényleg nagyon megterheli!

 

A súlyfelesleg is fárasztó tényező

Valljuk be, a hideg a fogyáshoz nem segít hozzá. Kevesen járnak hidegben gyalog munkahelyeikre, amikor mehetnek autóval is és azok, akik nem kedvelik a téli sportokat a telet a nappalijukban töltik. A étrendünk is bűnös, mivel ilyenkor a megfagyott testünk a meleg gulyás levesért kiállt, mint sem a könnyed salátáért. A kilók ilyenkor gyorsan felszöknek és tavasszal súlyosabbnak érezzük magunkat, ami szintén fárasztó.

 

Mit tegyünk ellene? Ugrás a medencébe! Az úszás hozzá segít a fogyáshoz és remek kondíció növelő. Látogasson hetente két három alkalommal az úszómedencéhez, ússzon kb. egy órát és meglátja, hogy sokkal jobban érzi majd magát. Tudták, hogy egy óra úszás közben 700kcal égethet el?

 

Fény mindenekelőtt!

A tavaszi fáradtságot a téli hónapokban megrövidült nappalok is okozzák. Tavasszal hosszabbak lesznek a nappalok, ezért könnyen úszhat nappali fényben is munka után. Rengeteg úszómedencének van már üvegezett fala, így a napsugarak könnyen átvilágítják az egész medencét.

 

Már lelki szemeitek előtt nektek is kirajzolódott a napsütötte kék víz és lassan, de biztosan mosolyra görbül a szájatok? Hát hurrá a medencébe, mindenkinek kellemes úszást! :-)

 

 

 

 

 
 

 További hasznos termékek