Funkita & Funky Trnuks, azaz egy gyönyörű színkavalkád raktárunkban!

Hurrá! Éppen a legújabb Funkita és Funky Trunks darabokat raktározzuk! Az Ausztrálok ismételten sem okoztak csalódást. Hihetetlen színek és varázslatos minták, magunk sem tudjuk, hogy melyik a legszebb. Nagyszerű kiegészítők az új mintákkal, képekkel és viccekkel díszített úszósapkák. Hát gyorsan nézzük is meg őket. :-)

Funkita lehetővé teszi a barnulást

Funkitának igazán széles a színskálája, melyet a kétrészes úszódresszeknél is használ. Hölgyeink, akik szeretnének nyáron gyönyörűen lebarnulni sportos úszódresszben, most itt a lehetőség. A kétrészes úszódresszek melltartó részének sportos a szabása, támogatást nyújt és mozgás szabadságot biztosít. Annyira tökéletesek, hogy le sem akarjátok majd venni!  Használhatjátok akár strandröplabdára, séta közben, görkorcsolyázás közben, röviden határ a csillagos ég.

Nézzétek meg a szivárvány színű ♦ Crystal Wave ♦ vagy az ördögien csábító ♦ Diamond Devil

 

 

Funkita egy darabban

Az eredeti minták az egyrészes úszódresszeken is jelen vannak, melyeknél megmaradt a már jól ismert eredeti szabás is. Szélesebb pántok, keskeny pántok vagy vonzó criss cross hát szabás, csak elég kiválasztani. Mindemellett tarka színek és érdekes minták, melyekkel a medencében egyértelműen kitűnik mindenki.

Nézzétek meg a gyönyörű ♦ Diamond Devil ♦ vagy a színekben gazdag ♦ Basket Case ♦  eredeti hát szabással.

 

Funky Trunks, színek férfiaknak is

A férfiakról sem feledkeztünk meg, így ők is napozhatnak a parton vagy strandon atraktív stílussal és nem mindennapi mintákkal. Strandra vagy tengerpartra tökéletesen ideálisak a trunks szabású úszónadrágok, úszómedencében vagy sportolásra pedig a jammerek.

Nézzétek meg a kényelmes ♦ Water Warrior ♦ vagy a sportos ♦ Trunk Team

 

A kiegészítők is fontosak!

Nem csak úszódresszben és úszónadrágban lehet a strandon és vízparton kitűnni! A vízből gyakran csak a fejünk látszik ki, ezért gyertek és húzzatok rá  vicces és eredeti úszósapkákat.

A színekből és mintákból biztosan tudnak majd választani a hölgy és férfi vásárlóink is

 

És miben tároljuk mind ezt?

Funkita és Funky Trunks új hátizsákkal büszkélkedik! Érdekes dizájnnal és praktikus megoldásokkal, melyeknek köszönhetően vizes és száraz dolgok is tarthatóak benne. Az úszószemüveget is megóvja a karcolásoktól és a tízórai vagy uzsonna is friss marad az izolált zsebében.

Gyengéd dizájn hölgyeknek és modern színek az uraknak.

 

És ez persze nem minden! Kattintsatok az Újdonság szekcióba és nézzétek meg az összes Funkita és Funky Trunks kínálatot. Reméljük, hogy az Ausztrálok újdonságaikkal megörvendeztetnek mindenkit.

Kellemes úszást és szép napot kívánunk!További hasznos termékek