Hajrá a medencébe! Éljenek az élénk színek!

A szívünk ragyog, ha látjuk, hogy nem féltek a merész mintáktól és a medencében élénk színekben pompáztok. A mi e-shopunkat és üzletünket ettől a héttől kezdve új kollekció ékesíti amely a Funkita és a Funky Trunks sport úszódresszekből áll. Ez a márka egyedi dizájnal rendelkezik. Hát kukkancsuk csak meg.

Hullámok, kockák, mozaikok, indiai minták... valamint egy egész sor sugárzó neon szín. Ezt foglalja magába a legújabb kollekciónk Funkita és Funky Trunks úszódresszei. A merész mintákon kívül, biztosak lehettek benne, hogy olyan úszódresszeket kínálunk melyek intenzív edzésekre lettek tervezve. Teljes kollekciónk gyorsan száradó C-INFINITY anyagból készült, amely ellenáll a klór es napsugárzásnak, valamit sokáig tartja alakját.

Nagyon tetszik nekünk, ahogy a Funkita és Funky Trunks eljátszodtak a fazonokkal. Hölgyek részére találunk egyrészes valamit kétrészes úszódresszt is különböző pánt elrendezéssel. Férfiak vigyázat! Rólatok sem feledkeztünk meg, úszónadrágok szélesebb csípőre, fecske fazon, lengébb gatya stílus ezt mind megtaláljátok nálunk.

Most viszont egy jó hír úszni vágyó pároknak - a női Funkita és a férfi Funky Trunks úszódressz színei egymásra vannak hangolva. Hogyha előszeretettel vetitek magatokat a hullámok közzé párban, a Funkita es Funky Trunks-al most összhangban lehettek.

 

 

Mi egy hatalmas lájkot adunk ennek a tarka kollekciónak. Ha nektek is megtetszett, keressetek rá e-shopunkra vagy álljatok meg üzletünkben a Funkita es Funky Trunks modellekért. Várunk titeket és kívánunk felejthetetlen nyárkezdést.

Üdv a sportnak, legfőképp az úszásnak! :-) AnčaTovábbi hasznos termékek