Képriport: Hogyan készülnek a Sporteon termék fotói?

Szakértők vagyunk, odafigyelünk a részletekre is. Rengeteg terméket mi magunk fotózunk, hogy minél tökéletesebbek és élethűek legyenek. Ezért biztosak lehetnek, hogy a színek megfelelnek a valóságnak és az úszúdresszek, úszószemüvegek részleteire alaposan rávilágítunk. Nézzék meg, hogyan történik nálunk egy ilyen fotózás :-)

 

Először fel kell öltöztetnünk a modellt. Miért nem öltözik fel egyedül? Mert egy bábu.

 

Az úszódressznek a bábun tökéletesen kell illeszkednie. Minden részletet pontosan ki kell simítani és egyenesíteni. Majd a fény beállításra kerül a sor. Hova helyezzük a bábut, hogy a lehető legjobb háttérbe kerüljön? Hogyan állítsuk be a fényképezőgép fényerejét? Próbaljuk és próbáljuk, amíg tökéletes nem lesz minden. Utána hajrá bele is kezdhetünk a fotózásba.

 

 

Hamarosan az úszószemüvegek fotózásába kezdünk. A mi modellünknek nincs szüksége sem úszódresszre sem lábakra, ezért mind ezt megvonjuk tőle. A sapkának és szemüvegnek viszont tökéletesen és pontosan kell állnia.

 

 

Természetesen az urakról sem feledkeztünk meg, ezért a sorra egy férfi modell kerül - szintén bábu. Felhúzzuk az úszónadrágot, megigazítjuk és kezdődhet a fotózás - elölről, oldalról, hátulról, logók, részletek, semmi sem maradhat el :-)

 

 

A fotózás után a számítógépes igazításokra kerül sor, a fotót körül kell vágnunk, kitörölni a bábu testét, hogy minden figyelem kizárólag a termékre összpontosuljon.

 

És az eredmény? :-)

 

 
 
Ája, Sportex 
 
 


További hasznos termékek