Megérkeztek a legújabb Speedo úszódresszek - öröm rájuk nézni!

Éppen megérkezett a Speedo legújabb kollekciója, egyik szebb, mint a másik. Készüljön fel a következő úszó szezonra, vesse bele magát az edzésbe egy új úszódresszel. A Fit sorozat úszódresszei kompressziós panelekkel vannak ellátva, amelyek aktiválják a megfelelő izmokat. Ez segít a jobb teljesítmény elérésében! Vannak speciális alakformáló úszódresszeink hölgyeknek, és van egy modellünk kifejezetten kismamáknak is! Nézze meg a kínálatot, hogy mi vár Önre nálunk! :-)

 

Speedo Fit & Body Positioning

A Speedo Fit kollekciója élsportolók és úszók közreműködésével készült, elősegítve ezzel a jó teljesítmény elérését. A Body Positioning technológiával ellátott úszódresszek, amellyel ez a kollekció büszkélkedhet, segít Önnek megtartani a helyes testtartást a vízben. Azzal, hogy nem kell teljes figyelmét a vízszintes helyzetének megtartására összpontosítania, több tere marad az úszótechnika helyes elsajátítására.

Hogyan csinálják mindezt az úszódresszek? Egyszerűen azzal, hogy kompressziós panelekkel vannak ellátva. Azok nyomást gyakorolnak a kulcsfontosságú izmokra, ezáltal a helyes tartásba kényszerítve az úszót. A hölgyeknek ezt a segítséget a Speedo Fit Kickback vagy a Speedo Fit Splice Xback úszódresszei tudják nyújtani. Ezeknek az úszódresszeknek az oldalán található a kompressziós panel, bevarrt melltartójuk van és szélesebb pántjai a teljes kényelem biztosításáért.

A férfi úszónadrágok comb és derék részen egy speciális bélés található, amely elősegíti a kompressziós hatást, és tartást ad az izmoknak, segítve ezzel a helyes testtartást a vízben. A kínálatunkban található újdonságok közül ilyen a Speedo Fit Power Form Jammer vagy a Speedo Fit Splice Jammer.

Speciálisan hölgyeknek

Van néhány hölgy, aki röviden szólva, nincs megelégedve az alakjával, sokszor feleslegesen, de hát ezt mindannyian ismerjük. Éppen ezért az ő számukra kifejezetten jó választás lesz a Speedo AuraGleam, amely nemcsak a dizájnjának, de elsősorban a speciális alakformáló szálainak köszönhetően gyönyörűen formázzák az alakot és optikailag karcsúsítanak. Természetesen van olyan időszak is, amikor a nők egyáltalán nem szégyellik a gömbölyebb idomaikat, mégpedig ha babát várnak. A Speedo rájuk is gondol, ezért a kínálatunkban megtalálja a Speedo Essential Grace Maternity úszódresszt, amely a kismamák növekedő pocakjához igazodik.

Együtt a medencében

Egy párt alkotnak és szeretnék ezt a medencében is megmutatni? Akkor válasszák a Speedo Allover V Jammer-t vagy a Speedo Allover V Aquashort-ot férfiaknak és a Speedo Solar Gleam Allover Powerback úszódresszt a hölgyeknek.

Színeket a gyerekeknek

Gondolunk a legkisebbekre is, ezért a kínálatunkban talál több színes úszódresszt gyerek méretben is. A gyermek úszódresszek kellemes tapintású anyagból készültek, jól illeszkednek az alakra és jól száradnak, ezért a kicsik minden pillanatot kiélveznek majd a medencénél. A fiatal úszóknak biztosan tetszeni fog a Speedo Ignition Flare Allover Jammer Junior a lányoknak pedig a virító Speedo Electric Ball Allover Splashback úszódressz, vagy a hercegnősen rózsaszín Speedo Lunar Pop Allover Splashback.

És ez nem minden! Nézze meg az összes újdonságunkat a Speedo-tól, és válogasson kedvére :-)

Jó sportolást, és hadd ússzon!További hasznos termékek