30 nap cseregarancia
Óriási úszás felszerelés választék
Szakértők, és lelkes úszók vagyunk

Miben különböznek az úszódresszek anyagai

Milyen anyagot válasszunk az úszódresszek megvásárlásánál?

Ha gyakrabban jár úszni, akkor biztosan tudja, hogy az úszódressz veszít alakjából, színéből és rugalmasságából. Ezzel a problémával egyes gyártók úgy birkóznak meg, hogy különböző anyagokat gyártanak, melyek kevésbé érzékenyek. Az úszódresszek férfiak és nők számára leginkább klór álló anyagból készülnek, hogy minél tovább bírják a vízben. A leggyakoribb anyagok a poliészter, polibutilén, nejlon és elasztán különböző mennyiségben.

Legminőségesebb klór álló anyag gyártók

Ezekbe az anyagokba mindenképp érdemes belefektetni. Az úszódressz tartósabb lesz és megőrzi alakját és színét. Ezeket az anyagokat használják a női, férfi és gyerek úszódresszeknél is. A többi anyag szintén alkalmas úszásra. Elasztánból és lycrából készülnek és általában olcsóbbak és kevésbé tartósak.

 

További anyagok edzésre

 

 

 

Az úszódressz gyártók a nőkre is gondolnak, akik elvárják, hogy a dressz formálja az alakjukat. Ezért a nők számára készült a Speedo Sculpture és Arena Body Lift anyagok. Ezek az anyagok kimondottan a női test formázására lettek tervezve - a dressz szabása úgy lett kialakítva, hogy a has, csípő és mell feszes legyen. Ezek az anyagok többszörösen feszesebbek, mint egyéb anyagok. Olyan úszónők számára alkalmasak, akik szeretnék, hogy a sportos úszódresszben is formás legyen az alakjuk. Az alábbi alak típusoknak alkalmas:

 

 


További hasznos termékek