Miben különböznek az úszódresszek anyagai

Milyen anyagot válasszunk az úszódresszek megvásárlásánál?

Ha gyakrabban jár úszni, akkor biztosan tudja, hogy az úszódressz veszít alakjából, színéből és rugalmasságából. Ezzel a problémával egyes gyártók úgy birkóznak meg, hogy különböző anyagokat gyártanak, melyek kevésbé érzékenyek. Az úszódresszek férfiak és nők számára leginkább klór álló anyagból készülnek, hogy minél tovább bírják a vízben. A leggyakoribb anyagok a poliészter, polibutilén, nejlon és elasztán különböző mennyiségben.

Legminőségesebb klór álló anyag gyártók

Ezekbe az anyagokba mindenképp érdemes belefektetni. Az úszódressz tartósabb lesz és megőrzi alakját és színét. Ezeket az anyagokat használják a női, férfi és gyerek úszódresszeknél is. A többi anyag szintén alkalmas úszásra. Elasztánból és lycrából készülnek és általában olcsóbbak és kevésbé tartósak.

 

További anyagok edzésre

 

 

 

Az úszódressz gyártók a nőkre is gondolnak, akik elvárják, hogy a dressz formálja az alakjukat. Ezért a nők számára készült a Speedo Sculpture és Arena Body Lift anyagok. Ezek az anyagok kimondottan a női test formázására lettek tervezve - a dressz szabása úgy lett kialakítva, hogy a has, csípő és mell feszes legyen. Ezek az anyagok többszörösen feszesebbek, mint egyéb anyagok. Olyan úszónők számára alkalmasak, akik szeretnék, hogy a sportos úszódresszben is formás legyen az alakjuk. Az alábbi alak típusoknak alkalmas:

 

 


További hasznos termékek