30 nap cseregarancia
Óriási úszás felszerelés választék
Szakértők, és lelkes úszók vagyunk

Splash About – úszó segédeszközök a legkisebbeknek

Splash About – úszó segédeszközök a legkisebbeknek

A Splash About elnevezés bár újnak tűnhet, az igazság az, hogy ez a vállalat közel 25 éve látja el az úszóvilágot termékeivel. Több mint 25 éve foglalkozik ez a vállalat az úszáshoz szükséges termékek tervezésével és fejlesztésével, melyekre bátran támaszkodhat, s melyek az egész világon ismertek. Mivel is tört magának utat ez a cég a világban, és mely termékeiket találja meg webáruházunkban is? A válaszokat megleli az alábbi cikkben. ;)

A Splash About vállalat kiemelt figyelmet fordít a termékek fejlesztésére és készítésére egyaránt, céljuk a gyermekek biztonságának és kényelmének biztosítása az úszásnál. Mindig is ez a cél vezérelte a céget, ezért kezdett bele 25 évvel ezelőtt a legkisebbeknek szánt úszóeszközök fejlesztésébe. Ezek közé soroljuk például az úszómellényeket, bébi fürdőruhákat, különböző gyermek úszóruhákat és egyebeket.

Az első úszómellény és úszóruha egyaránt 2006-ban látta meg a napvilágot, és jelenleg mindkét termék nagy népszerűségnek örvend. Az említett vállalat legismertebb terméke azonban a Happy Nappy bébi fürdőruha, mely szintén 2006-ban született meg.

Arról, hogy minőségi, gyermekeknek készült termékekről van szó, tanúskodik az a tény is, hogy a gyártó minden termékét pártatlan bevizsgálásnak vetik alá, melynek célja a termék biztonságának, funkcionalitásának és ellenállásának felmérése. Gyermeke egészsége és biztonsága a vízi környezetben tehát a megfelelő kezekben van, nem kell aggodalmaskodnia.

 

Happy Nappy bébi fürdőruha

Kezdjük a fürdőruhával. Az a vállalat valódi adu ásza. Nem csupán külsőre csiszolták tökéletessé az utolsó részletig a gyönyörű szép motívumokkal, melyeket nem egy gyermek és szülő imád, hanem a fő célnak is megfelel- méghozzá, hogy megakadályozza a szivárgást és magába zárjon mindent, aminek nem lenne szabad a medence felszínére kerülnie.

A fürdőruha dereka körülöleli a gyermek hasát, a bugyi részt pedig nylon és lycra kombinációja alkotja. Ennek köszönhetően a fürdőruha a helyén marad és nem csúszik le. Mindemellett biztos lehet abban, hogy nem akadályozza gyermekét a mozgásban sem. A fürdőruha többi része a legmagasabb minőségű neoprénből készült. Ez is hozzájárul az UV sugárzás elleni védelem biztosításához.

Karbantartása egyáltalán nem bonyolult. Elég csupán kiöblíteni a darabot és már használhatja is a következő fürdőzésnél.

 

Úszómellények

Remek segítőtárs gyermeke első tempóinál a vízben a Splash About márka úszómellénye. A mellény a bébi fürdőruhákhoz hasonlóan csodaszép gyermek motívumokkal és ergonomikus kialakítással rendelkezik, ennek köszönhetően gyermeke kényelmesen érzi majd magát.

A mellény tökéletesen öleli körül gyermeke testét, és felhajtó erejének köszönhetően megemel ugyan a vízben, de nem gátolja a gyermeket a mozgásban. Ez a gyermeknek biztonságérzetet nyújt a vízben, amely a vízi környezettel való első találkozás esetén létfontosságú.

Ismételten megbízhat a felhasznált minőségi anyagban, mely nem más, mint a csúcsminőségű neoprén, mely gyorsan szárad és megvéd a nap sugarai ellen is.

 

Splash About Floatsuit

A gyermek úszóruhát két változatban találja, az egyik ujjatlan és bugyi nélküli, a másik pedig hosszúujjú és bugyit is tartalmaz.

Ez az egyedi úszóruha gyermekét a víz felszínén tartja, és a karúszókkal ellentétben tökéletes testtartást biztosít gyermekének, mely az úszás fortélyainak elsajátításához szükséges. A gyermek testét úszórekeszek ölelik körül, melyeket az úszótechnika javulásával fokozatosan eltávolíthat. A ruhán 16 darab úszórekesz található, 8 az elülső részen és 8 a hátulsó részen.

Mindkét változat, az ujjatlan, vagy hosszúujjú is tökéletes védelmet nyújt az UV sugárzás ellen, miközben a hosszúujjú változat természetesen nagyobb felületet fed le a gyermek testén, így jobban védi azt. Splash About Swim vest Go Splash Garden BirdsSplash About Swim vest Go Splash Garden Birds
9 018 Ft
Egyes változatok raktáron
Splash About Short John Float Suit Surf's UpSplash About Short John Float Suit Surf's Up
9 712 Ft
5 napon belül elküldjük
Splash About UV Floatsuit Pink BlossomSplash About UV Floatsuit Pink Blossom
12 491 Ft
Egyes változatok raktáron
Splash About New Happy Nappy Green GeckoSplash About New Happy Nappy Green Gecko
5 544 Ft
5 napon belül elküldjük
Splash About New Happy Nappy Nina's ArkSplash About New Happy Nappy Nina's Ark
5 544 Ft
Egyes változatok raktáron

További hasznos termékek