Tanácsolunk

Hogyan kezdjünk el úszni kisbabával?

5.12.2017 Tanácsolunk

Nem lehet nem észrevenni, hogy az utóbbi időben egyre nagyobb az érdeklődés a pici babákkal való úszás körül. Ha Ön szintén ezen gondolkodik, és szeretné a gyermekét, már ilyen fiatalon bevezetni az úszás örömeibe, akkor álljunk meg egy pillanatra a “miért?” kérdése felett, miért is kezdjünk úszni csecsemőkkel.

Hogyan kezdjünk neki a triatlonnak?

5.12.2017 Tanácsolunk

Mielőtt még megválaszolnánk ezt a kérdést, először is szeretnénk tisztázni mi is az a triatlon! A triatlon egy fizikailag és pszichikailag megterhelő sport, mely magába foglalja az úszást, kerékpározást és futást.

Hogyan tanítsuk meg gyermekeinket úszni?

5.12.2017 Tanácsolunk

Szeretné megszerettetni a vizet és az úszást gyermekével, de nem tudja, hogy hogyan kezdjen hozzá? Merüljön bele cikkünkbe, mely elindítja a megfelelő irányba.

Hogyan kezdjünk el úszni sportolásként?

13.9.2017 Tanácsolunk

Néha elnéz az uszodába, ahol szépen lassacskán leúszik néhány medencét, a strandon pedig akár napszemüveggel úszik a medencében. Oldalra nézve, pedig ott vannak az úszók, úszósapkában, akár a halak siklanak a vízben, egyik medencét a másik után úszva, mindegyiket stílusos fordulással fejezik be. Egy kicsit azért írigyli őket! Szeretne tudni jól úszni, vagy csak javulni egy kicsit, hogy jobban élvezhesse az egészet? Kezdje el a fitnessz úszást! Na jó, ezt könnyű mondani - de hogyan is fogjunk hozzá?

Mivel szereljük fel gyerekeinket, a vízhez

19.7.2017 Tanácsolunk

Nyár és víz, strand, tenger és tavak, elengedhetetlenül összetartoznak. A felnőtteknek mindenek előtt felfrissülést nyújtanak a forró napokon, a gyerekeknek pedig leginkább szórakozást. Ahhoz, hogy a kicsinyeket ne kelljen féltenünk, vásároljon az úszás kezdeteihez, megfelelő felszerelést és élvezze együtt gyerkőceivel a meleg nyári napokat.

Kétrészes úszódresszek nem feltétlen jelentenek bikinit!

Odakint süt a nap, ideális lehetőség elhagyni a zárt medencéket, elindulni a szabadtéri medencékhez és gyönyörűen lebarnulni. De ki szeretné, hogy a hasa egyrészes úszódresszel legyen eltakarva, vagy bikiniben úszni, mely állandóan kikötődik, meglazul és leesik? Szerencsénk van, hogy a kétrészes úszódressznek sportos a szabása és mégis színes és szexi! Nézzétek meg :-)

Erőt vett rajtad is a tavaszi fáradtság? Úszd ki magadból!

25.4.2017 Tanácsolunk

 

Az idő kijavult, süt a nap de mégis fáradtnak, letörtnek, kedvetlennek érzed magad? Munkába menet fáradnak a lábaid és már reggeltől csak az esti pihenést és a kanapét várod? Ebben az esetben a mi tanácsunk lehet, hogy őrültségnek tűnik, de tudjuk, hogy miről beszélünk - Ébredjetek és a tavaszi fáradtságot ússzátok ki magatokból! :-)

Rengeteg új úszószemüvegünk van és tudjuk mi segít a szemüvegek párásodása ellen

Az üzletünket új úszószemüvegek hada árasztotta el és egyik szebb mint a másik. Vannak úszószemüvegeink versenyzőknek, hölgyeink és uraink számára, de akadnak márkás szemüvegek is remek áron. Lehet, hogy azt mondja mindegy milyen úszószemüveget használ és idővel mind párásodni kezd. Épp ezért egy ötlettel szolgálunk, ami ezt a gondot megoldja. :-)

Úszósapkák szövetei

20.3.2017 Tanácsolunk

Miből gyártják az úszósapkákat?

Az úszósapkák alakjai és típusai

20.3.2017 Tanácsolunk

Hogyan igazodjunk el az úszósapkákban?

Hogyan válasszunk úszósapkát

20.3.2017 Tanácsolunk

Hogyan válasszunk úszósapkát, miért használjuk és milyen anyag a legmegfelelőbb az Ön számára? Olvasson többet alul.

Úszó segédeszközök típusai

Hogyan válasszunk megfelelő segédeszközt?

További hasznos termékek