Termék típusok

Térdig állunk az Arena új kollekciójában. Tekintse meg őket!

23.10.2017 Termék típusok

Ahogy azt már a cím is elárulja, megérkezett hozzánk az Arena új kollekciója, és nincs is belőle kevés. Bemutatjuk Önöknek az összes fazont, mintát és színt, amelyek megszólítják a férfiakat, hölgyeket és a legkisebbeket is, akik megkedvelték az úszást.

Az úszódresszek és -nadrágok olyan minőségi anyagból készültek, amely ellenáll a klórnak. Az úszók értékelni fogják a remek dizájnt, kényelmet és a maximális mozgásszabadságot, amelyet az úszódressz biztosít.

Megérkeztek a legújabb Speedo úszódresszek - öröm rájuk nézni!

22.9.2017 Termék típusok

Éppen megérkezett a Speedo legújabb kollekciója, egyik szebb, mint a másik. Készüljön fel a következő úszó szezonra, vesse bele magát az edzésbe egy új úszódresszel. A Fit sorozat úszódresszei kompressziós panelekkel vannak ellátva, amelyek aktiválják a megfelelő izmokat. Ez segít a jobb teljesítmény elérésében! Vannak speciális alakformáló úszódresszeink hölgyeknek, és van egy modellünk kifejezetten kismamáknak is! Nézze meg a kínálatot, hogy mi vár Önre nálunk! :-)

Új hátizsákok és táskák lepték el üzletünket!

23.8.2017 Termék típusok

A közeledő őszi évszakkal, érkeznek az úszótanfolyamok és az úszómadencébe való látogatások. Az iskolások visszatérnek az iskola padjaiba és megkezdődnek a hétvégei kirándulások, melyekre már a melegebb kabátokat is be kell csomagolni. Pusztán a véletlen műve, hogy épp a napokban lepték el üzletünket a színesebbnél színesebb és dizájnos hátizsákok, különböző nagyságban, márkákkal és mintákkal. :-)

Funkita & Funky Trnuks, azaz egy gyönyörű színkavalkád raktárunkban!

21.6.2017 Termék típusok

Hurrá! Éppen a legújabb Funkita és Funky Trunks darabokat raktározzuk! Az Ausztrálok ismételten sem okoztak csalódást. Hihetetlen színek és varázslatos minták, magunk sem tudjuk, hogy melyik a legszebb. Nagyszerű kiegészítők az új mintákkal, képekkel és viccekkel díszített úszósapkák. Hát gyorsan nézzük is meg őket. :-)

Kétrészes úszódresszek nem feltétlen jelentenek bikinit!

Odakint süt a nap, ideális lehetőség elhagyni a zárt medencéket, elindulni a szabadtéri medencékhez és gyönyörűen lebarnulni. De ki szeretné, hogy a hasa egyrészes úszódresszel legyen eltakarva, vagy bikiniben úszni, mely állandóan kikötődik, meglazul és leesik? Szerencsénk van, hogy a kétrészes úszódressznek sportos a szabása és mégis színes és szexi! Nézzétek meg :-)

További újdonságok az Arenától!

12.4.2017 Termék típusok

Ezen a héten egy egész láda Arena újdonság foglalt helyet raktárunkban! Úszódresszek hölgyeknek, úszónadrágok uraknak és gyerekeknek is. Design-os verseny úszószemüvegek, kényelmes papucsok és rengeteg más gyönyörű darab. Nézzétek meg.

Rengeteg új úszószemüvegünk van és tudjuk mi segít a szemüvegek párásodása ellen

Az üzletünket új úszószemüvegek hada árasztotta el és egyik szebb mint a másik. Vannak úszószemüvegeink versenyzőknek, hölgyeink és uraink számára, de akadnak márkás szemüvegek is remek áron. Lehet, hogy azt mondja mindegy milyen úszószemüveget használ és idővel mind párásodni kezd. Épp ezért egy ötlettel szolgálunk, ami ezt a gondot megoldja. :-)

Úszó segédeszközök típusai

Hogyan válasszunk megfelelő segédeszközt?

Tenyérellenállások úszáshoz

Miben különböznek egymástól az egyes tenyérellenállások egymástól?

Te és ő a medencében, vegyen egyforma úszódresszt párjával ;-)

7.3.2017 Termék típusok

Mutatkozzon párban az úszómedencénél! Az új kollekció pároknak is kínál szebbnél szebb darabokat. Válassza ki párjával a megfelelőt és indulhat is a medencéhez.

Dioptriás úszószemüvegek

Ússzatok nyitott szemmel a víz alatt dioptriás úszószemüvegben. Tanácsot adunk, hogyan válasszon helyesen.

A TYR Pink kollekcióból megvásárolt darabokkal támogassa a mellrák elleni küzdelmet.

23.2.2017 Termék típusok

Az amerikai TYR márkának folyamatosan növekvő szurkoló csapata van a magyar úszó medencékben. A TYR Ismét bizonyított, mégpedig azzal, hogy foglalkozik a mellrákkal küzdő nők sorsával. Ezért egy rózsaszín TYR PINK kollekcióval állt elő. Minden egyes megvásárolt úszódresszért vagy segédeszközért a TYR PINK kollekcióból, 5 dollárt küld a mellrákkal kapcsolatos kutató munkát végző központba (Breast Cancer Research Foundation). Jöjjön és  válassza ki a saját rózsaszín darabját és ez általa egy jó dolgot támogat. Mellrák elleni küzdelem a TYR PINK dresszekkel és segédeszközökkel.

További hasznos termékek