Speedo BioFUSE Aquatic füldugó

Speedo BioFUSE Aquatic füldugó

Termékkód: 8-004967197
Speedo Speedo
      3.0
2 666 Ft
Raktáron
Várható szállítás:
Raktáron
Ingyenes csere és visszaküldés 30 napon belül
Úszás kellékek legszélesebb választéka
Szakértők vagyunk és lelkes úszók vagyunk
+36-1-998-9183 (Hétfő-Péntek: 8-16)

Termékleírás

Speedo BioFUSE Aquatic füldugó a BioFUSE technológiával készült. Ez a technológia elsősorban a segédeszközök és a test harmóniájára helyezik a hangsúlyt. A füldugó ergonomikus és maximális kényelmet biztosít. Alakjának köszönhetően a Speedo füldugó könnyedén behelyezhető és kivehető. Nem kell félnie, hogy nem fogja tudni kivenni :-) Tudjuk, hogy sok úszó számára a fülbe jutó víz kellemetlen és sokaknak egészségügyi problémát okozhat. A Speedo füldugóval félelem nélkül teljesen az úszásra tud koncentrálni.

A Speedo BioFUSE Aquatic füldugó TPR anyagból készül és fejlettebb változata jobban szigetel. A füldugót dobozban forgalmazzuk amiben könnyen tárolhatja. Ez a kék-szürkés diszkrét segédeszköz és univerzális méretben elérhető.

Az egyik legjobb füldugó ami a piacon található. Általában nem használok füldugót az úszáshoz, de miért ne próbálnám ki ezt. A füldugó vége a klasszikus fülhallgatóra emlékeztet, míg a kék részt bedugod a füledbe, a szürke része lesz a külső részen. Ne próbáld meg fordítva, nem működik :-)

A szilikon formájú füldugóval ellentétben ez a Speedo füldugó több alkalommal is használható. Mosható és amíg nem veszik el vagy nem esik a medence lefolyójába, kilométereket úszhatsz vele.

A fuldugó szépen tartott a fülben és nem potyogott ki. Azonban ha olyan érzésed volna, hogy ki fog esni, akkor ráhúzhatod a füledre az úszósapkát. A fül védelme és izolációja ezzel megduplázódik.

A füldugó kiváló tulajdonsága, hogy úsznak a víz felszínén :-) A füldugót pontosan azok számára tervezték akiket zavar ha víz kerül a fülükbe vagy egészségügyi okokból nem engedhetik, hogy víz kerüljön a fülükbe.


Paraméterek

Paraméter Leírás
Anyag Hőre lágyuló gumi
Szín Kék
Magyar posta Házhozszállítás
szerda 30.09.
DPD Házhozszállítás
szerda 30.09.
Transoflex Házhozszállítás
szerda 30.09.

A vásárlók értékelése

3.0

Nincs elérhető értékelés Legyen az első!

Termék értékelés beszúrása

Termék értékelés beszúrása

Család és utónév:*
Kötelező adat
Az Ön e-mail címe:*
Kötelező adat Érvénytelen e-mail cím
Csillagok száma:*
      Kötelező adat
Értékelés:*
Kötelező adat
Spam védelem adjon be 3 karaktert a képről:*
captcha image Kötelező adat
* kötelezően kitöltendő adatok

Blog

Ezek a képek mosolyt csalnak az arcára

Memes. Hogy ez a szó nem mondd Önnek semmit? Nem gond, mi is csak nemrégiben értettem meg ezen szó jelentését.

Az iskolaév már az ajtón kopogtat. Készítse fel gyermekét az iskolai úszásra!

23.8.2018

Ez már csak úgy van, hogy az új iskolaév fékezhetetlenül közeleg, ami nem egy gyermek számára egyet jelent az iskolai úszásórákkal is. Ez pedig nagyszerű dolog! :-) Hiszen az úszás jót tesz az egészségnek több szempontból is, továbbá olyan sportaktivitás ez, melyet a gyermekek élveznek is. Nem kevés szülőnek okoz azonban komoly fejtörést a dolog, hogy mi tis szerezzenek be csemetéjüknek ezekre az órákra, és főleg, hogy hol keresgéljenek. A válasz az orruk előtt hever.

Méghozzá szó szerint. :-)

6 újdonság az úszóedzéshez (3. rész)

9.8.2018

Már harmadik alkalommal készültünk hat olyan segédeszközzel, melyek segíthetnek úszótechnikája javításán. Amennyiben az első két részt is meg szeretné tekinteni, nehogy lemaradjon valamiről, az elsőt itt a másodikat pedig ide kattintva olvashatja. 

Kezdődik az EB Glasgowban és a magyar úszók sem hiányozhatnak a startlistáról

3.8.2018

Több ezer sportoló, hat sportág, egy város, ez az idei Európa bajnokság Glasgowban, számokban. A magyar úszók pedig természetesen nem hiányozhatnak a mezőnyből!

Egyszer régen egy messzi-messzi galaxisban, avagy Star Wars fürdőruhák gyerekeknek

21.7.2018

A nyár javában tombol, és nemrégiben jelent meg a mozivásznon egy új Star Wars film is, ugyan nem volt kifejezetten egy sikereres alkotás (tulajdonképpen a Star Wars világában bukásnak számíott), ez az űrkaland továbbra is nagyon kedvelt a gyermekek és felnőttek körében is.

Speedo

Speedo

A Speedo márka a világ 3 legjobb úszómárkája közé tartozik. 1914-ben Ausztráliában alapította Alexander MacRae, és 1927-ben látott napvilágot az első Racer Back fürdőruha. A Speedo 1932 és 1936 között világszerte felkeltette a figyelmet az olimpiai játékok támogatásának köszönhetően. Az úszó világban való szereplése kezdete óta versenyúszókat öltöztet, akik fürdőruháiban nyernek és képviselik országaikat.

Azt a tényt, hogy a márka nem csak versenyúszóknak szól, megmutatta azzal, hogy bemutatta a trunk típusú fürdőruhákat, amelyek nem fedik a test felső részét és a brief fürdőnadrágot hosszabb nadrág nélkül. A felhasznált anyagok fejlesztése fokozatos volt és a Speedo-t a kiváló minőségű klórrezisztens Endurance szövetig vitte. Ma Endurance10 vagy Endurance + néven ismert. 2000-ben megjelent a Fastskin fürdőruha márka, amelynek köszönhetően megdőltek a világrekordok.

Az úszó világ meghódításának vágyát 80. születésnapjukon is bizonyították az új LZR Racer versenyfürdőruha bemutatásával. Michael Phelps is ebben a fürdőruhában úszott a Speedo-tól és 8 aranyérmet nyert. A márka nem csak a fürdőruhákra vonatkozik, hanem az úszók egyéb igényeire is, például úszószemüvegekre, sapkákra, segédeszközökre és kiegészítőkre. Folyamatosan és globálisan népszerűsíti az egészséges életmódot a vízben való mozgással, folyamatosan halad előre és nemcsak a versenyúszókkal néz szembe.

Több

Alternatív termékek

Aqua Sphere füldugóAqua Sphere füldugó
2 264 Ft
Raktáron
Swans SA-53N füldugóSwans SA-53N füldugó
3 470 Ft
Raktáron
Swans SA-54N Junior Swans SA-54N Junior
2 264 Ft
Raktáron
Swans Ear Plug SA-56 Swans Ear Plug SA-56
1 862 Ft
Raktáron
Arena Earplug Pro Arena Earplug Pro
2 666 Ft
Változatok raktáron
BornToSwim Nose Clip/EarplugsBornToSwim Nose Clip/Earplugs
3 336 Ft
Rendszerint 5 napon belül
Tyr Ergo Flex Ear PlugsTyr Ergo Flex Ear Plugs
2 130 Ft
Rendszerint 5 napon belül
Tyr Soft Silicone Ear Plugs 12 PackTyr Soft Silicone Ear Plugs 12 Pack
3 336 Ft
Rendszerint 5 napon belül

Ki kell választania a változatot