Swimaholic Safety Cord Short Belt

Swimaholic Safety Cord Short Belt

Swimaholic Swimaholic
      3.5
12 917 Ft
12 917 Ft
Raktáron
Várható szállítás:
Raktáron
30 nap cseregarancia
Óriási úszás felszerelés választék
Szakértők, és lelkes úszók vagyunk
+36-1-445-0252 (Hé-Pé: 10-17)

Termékleírás

A Swimaholic Safety Cord Short Belt alkalmas kis medencében való úszásra és változatossá teszi edzését Rögzítse az övet a dereka köré, a másik végét pedig az úszóblokkhoz vagy a medence lépcsőjéhez. Az öv nagy ellenállást hoz létre, így Ön gyakorolhatja a kitartást, a tempó erejét, kar technikáját, a helyes lábmozgást valamint a leghatékonyabb és legerősebb elrugaszkodást a medence falától és az ezt követő siklás, ami nagyon fontos. Az öv pontosan 2 méter, a legnagyobb derék bőség 110 centiméter. Swimaholic Safety Cord Short Belt gyermekek is használhatják, mivel az övet tetszés szerint lehet állítani.

Az öv három terhelhetőségben rendelhető, amelyeket színek szerint lehet megkülönböztetni A legkönnyebb sárgát mindenkinek ajánlanám, még gyerekeknek is. A közepes pirosat a fejlettebb úszóknak, akik szeretnék élvezni az állóképességi úszást és a legnehezebb kéket tapasztalt vagy nehezebb úszóknak, akik szeretnék az állóképességet és a sprinter elemeket edzeni.

Én nagyon vártam, hogy kipróbáljam a Swimaholic Safety Cord Short Belt övet, mert még soha nem úsztam ezzel a segédeszközzel és érdekelt, mivel tud ez az öv megszólítani egy versenyúszót.

Az övvel javítottam a tempó technikáján, az összes úszási mód megfelelő testtartásán és a kéz megfelelő vízbejutásában a gyorsúszásnál. Nagyon tetszett az, hogy javítani tudtam az öv segítségével az elrugaszkodáson és a fordulatot követő mozgáson, mint például a gyorsúszásnál és mellúszásnál. Az öv úszás közben megnyúlik, és amikor abbahagyja az úszást, visszahúzza a falhoz, így megismételheti az adott mozgást, és fokozatosan tökéletesítheti.

Próbáltam az úszóövet medencében, ami 6 méter hosszú és 3 méter széles, és nem volt semmi gond. Még pillangóúszás közben sem, ami a legnagyobb kihívást jelenti a hely szempontjából.

Az úszóövet Michael Phelps is gyakran használta az edzéseken, hogy javítsa a versenyzésben legnagyobb előnyét a siklást, mert amikor riválisai elkezdtek pillangót úszni, ő még mindig víz alatt volt, így értékes századmásodperceket szerzett riválisaival szemben, így csökkentette azok előnyét. Még az öv is segíthetett neki ebben. Szintén a fordulást követő elrugaszkodás gyorsaságát is gyakorolta, miközben kiváló edzője Bob Bowman figyelte és korrigálta a technikát.

Nagyon tetszik a Swimaholic Safety Cord Short Belt. Javítani tudom vele a technikát és a kitartást, mert addig úszok vele, ameddig csak akarok. És javítani tudom minden mozgás sebességét, ami fontos a sprintnél. Az úszó öv egy nagyszerű segédeszköz, mivel elég beugrani a medencébe, az egyik végét a medence falához rögzíteni a másikat pedig a derékra csatolni, és azonnal úszni kezdhet, nem szükséges nagyobb medencét keresni.

Tippek úszó övvel való edzéshez

Nem érdekli a hosszú állóképességi edzés gumin vagy a technika javítása, és szeretne kipróbálni valami újat? Számolja meg, hogy átlagosan hány tempója van a 25 méteres medencében (ez a legkönnyebb a mellúszásnál vagy a pillangónál), és csak ezt a számot szorozza meg a medencék számával, és hasonló edzést építhet fel, mint egy normál medencében. Például 10 perc bemelegítés után gyorsúszással, majd 1 * 50m (16 tempó), 1 * 100 (32 tempó). Tudni fogja, hogy hozzávetőlegesen mennyit úszik. A felírt edzés arra készteti majd, hogy mindet teljesítse. Gazdagítsa az úszást övvel és edzésébe felvehet több gyors illetve hosszabb szakaszt is (200 méter- 64 tempó). Én határozottan ajánlom kipróbálni.


Anyaga latex - nagyon rugalmas és könnyen alkalmazkodik.

Paraméterek

Paraméter Leírás
Anyag Polipropilén
Nylon
Latex
Szín Piros
Kék
Sárga
Csomagküldő - Házhozszállítás
kedd 14.12.
Csomagküldő - Átvevőhelyek
hétfőn 13.12.
Magyar posta Házhozszállítás
hétfőn 13.12.
DHL Express
péntek 10.12.

Vásárlói vélemények

3.5

A termékről még nincs értékelés. Legyen Ön az első!

Termék értékelése

Termék értékelése

Család és utónév:*
Kötelező adat
Az Ön e-mail címe:*
Kötelező adat Érvénytelen e-mail cím
Csillagok száma:*
      Kötelező adat
Küldése:*
Kötelező adat
Spam védelem adjon be 3 karaktert a képről:*
captcha image Kötelező adat
* kötelezően kitöltendő adatok

Blog

Swimaholic Dryland szett

15.3.2021 Értékelés

Swimaholic Dryland szett a szárazedzésekhez készült.

A készlet tartalmaz egy latex gumit, amelynek segítségével az egész felsőtestünket erősíthetjük. Kiválóan alkalmas továbbá az úszómozdulatok szimulálására és az állóképesség növelésére is. A gumihoz igény szerint tenyérlapokat vagy fogantyúkat is rögzíthetünk. A készletben található hevederek segítségével a gumit szinte bármihez odaerősíthetjük, ami a közelben található.

Ezek a képek mosolyt csalnak az arcára

31.8.2018

Memes. Hogy ez a szó nem mondd Önnek semmit? Nem gond, mi is csak nemrégiben értettem meg ezen szó jelentését.

Az iskolaév már az ajtón kopogtat. Készítse fel gyermekét az iskolai úszásra!

23.8.2018

Ez már csak úgy van, hogy az új iskolaév fékezhetetlenül közeleg, ami nem egy gyermek számára egyet jelent az iskolai úszásórákkal is. Ez pedig nagyszerű dolog! :-) Hiszen az úszás jót tesz az egészségnek több szempontból is, továbbá olyan sportaktivitás ez, melyet a gyermekek élveznek is. Nem kevés szülőnek okoz azonban komoly fejtörést a dolog, hogy mi tis szerezzenek be csemetéjüknek ezekre az órákra, és főleg, hogy hol keresgéljenek. A válasz az orruk előtt hever.

Méghozzá szó szerint. :-)

6 újdonság az úszóedzéshez (3. rész)

9.8.2018

Már harmadik alkalommal készültünk hat olyan segédeszközzel, melyek segíthetnek úszótechnikája javításán. Amennyiben az első két részt is meg szeretné tekinteni, nehogy lemaradjon valamiről, az elsőt itt a másodikat pedig ide kattintva olvashatja. 

Kezdődik az EB Glasgowban és a magyar úszók sem hiányozhatnak a startlistáról

3.8.2018

Több ezer sportoló, hat sportág, egy város, ez az idei Európa bajnokság Glasgowban, számokban. A magyar úszók pedig természetesen nem hiányozhatnak a mezőnyből!

Swimaholic

Swimaholic

Mit értünk Swimaholic alatt? Egyértelműen az úszásnak és az úszósportoknak rajongóját és rabját. Pontosan erről szól a márka. A márkát cégünk hozta létre 2018-ban. Bár még nincs sok terméke, a küldetése a világban egyértelmű. Megmutatja, ki itt az úszó és milyen közösséghez tartozik. A kínálatban stílusos ruhakollekciók találhatóak nőknek és férfiaknak, valamint minőségi fürdőlepedők is megtalálhatóak.

Több

Alternatív termékek

Segédeszköz edzéshez Finis ParachuteSegédeszköz edzéshez Finis Parachute
17 227 Ft
5 napon belül elküldjük
Finis Ultimate Drag SuitFinis Ultimate Drag Suit
15 647 Ft
Egyes változatok raktáron
Edző úszódressz Finis Reversible Drag Suit pirosEdző úszódressz Finis Reversible Drag Suit piros
12 198 Ft
5 napon belül elküldjük
Mad Wave Short BeltMad Wave Short Belt
14 210 Ft
Egyes változatok raktáron

Válasszon a lenyíló menüből termékvariációt!