Sznorkelpipa Mad Wave Pro Snorkel

Sznorkelpipa Mad Wave Pro Snorkel

Termékkód: M0773 01 0001W
Mad Wave Mad Wave
      3.4
12 020 Ft
Raktáron
Várható szállítás:
Raktáron
icon - Csere vagy 30 napon belüli visszaküldés. Vásárolj nyugodt szívvel.
Csere vagy 30 napon belüli visszaküldés. Vásárolj nyugodt szívvel.
icon - Mi vagyunk az egyik legkedveltebb üzlet, amely az úszókat veszi célba. Szívesen adunk tanácsot.
Mi vagyunk az egyik legkedveltebb üzlet, amely az úszókat veszi célba. Szívesen adunk tanácsot.
icon - A legnagyobb választék. Minden úszó paradicsoma.
A legnagyobb választék. Minden úszó paradicsoma.
icon - Újdonságok, amelyeket tőlünk szerezhetsz be először. Mi magunk teszteljük a termékeket.
Újdonságok, amelyeket tőlünk szerezhetsz be először. Mi magunk teszteljük a termékeket.

Leggyakrabban együtt vásárolják

Termékleírás

Úszó pipa Mad Wave Pro Snorkel úszó segédeszköz, mely segít az úszónak a helyes úszási technikára összpontosítani, a fej forgatása nélkül. A kényelmes rögzítése segítségével a pipa nem mozdul el és nem forog. A pipának állítható homlok pántja van és ergonomikus szájrésze. A pipával való lélegzés növeli a tüdő kapacitását. A pipa bármely szemüveggel használható.

A homlok úszó pipa univerzális méretű, felnőtteknek és fiataloknak egyaránt 12év felett. Medencébe alkalmas mindenféle technika gyakorlására.

Ezt a centrális úszó pipát, vagy ismertebb nevén homlok úszó pipát, a Mad Wave márkától, nem hagyhattam kipróbálás nélkül. Ez a modell nemcsak a kitűnő ár-érték aránya miatt kedvelt, de a jó kialakítása végett is.

A pipák kedvelt úszó segédeszközök, ugyanis segít az úszónak csak az úszásra koncentrálni, anélkül, hogy forognia kellene a levegővétel miatt. Az úszó élvezheti amit csinál, és figyelhet a helyes technikára. 

A pipa csöve 40 cm hosszú, az ovális alakjának átmérője pedig 4 x 2 cm. A Mad Wave úszó pipának alul egyirányú szelepe van, amely segít a víz kilélegzésében, amennyiben véletlenül a csőbe kerülne, vagy forgásnál belefolyna. A szelep segítségével egyszerűbben ki lehet fújni a vizet alul, mint hogy ha az egész csövön keresztül, felül kellene kifújni azt. A kifújás után a szelep azonnal becsukódik, megakadályozva további víz jutását a csőbe. Ennél a pipánál ez igazán jól működik, csak egy kicsit be kell gyakorolni. Mefordulás után kétszer kell kifújnom a levegőt, mindig maradt egy kis víz a pipában. Néhány medence, és fordulás után viszont már megtanultam, hogyan is kell kifújni és utána már könnyebben ment.

A gyors megfordulások alkalmával a pipa egy kicsit bevibrált, de ez nemolyasmi volt, ami elrontotta volna az úszásélményemet. A Mad Wave úszó pipán azt értekelem a legjobban, hogy pontosak a barázdák, a biztosítékot a cső rögzítésére, és a homlok tartót. Ennek köszönhetően a pipa nem mozdult el a helyéről. A homlok pipát azoknak ajánlanám, akik szeretnének javítani az úszó technikájukon, de leginkább azoknak, akik szeretnék az edzésüket érdekesebbé tenni.


Paraméterek

Paraméter Leírás
Anyag Polikarbonát
Szilikon
Szín Szürke
szerda 06.19.
csütörtök 06.20.
szerda 06.19.

Vásárlói vélemények

3.4
Már értékelte 85 hu-null
vevő. Csak a szöveges értékeléseket jelenítjük meg.
Termék értékelése
  • Megvásárolta a terméket

    Nekem nagyon nem jött be, el van csavarodva anyagában a cső (kép alapján ez bug és nem feature), könnyen belemegy a víz úszás közben, ami kb lehetetlenné teszi a használatát. Mivel korábban nem használtam még ilyen eszközt, nincs összehasonlítási alapom, de egyszeri használat után én ezt "kukáztam".

Termék értékelése

Család és utónév:*
Kötelező adat
Az Ön e-mail címe:*
Kötelező adat Érvénytelen e-mail cím
Csillagok száma:*
      Kötelező adat
Küldése:*
Kötelező adat
Spam védelem adjon be 3 karaktert a képről:*
captcha image Kötelező adat
* kötelezően kitöltendő adatok

Blog

Az úszóknak szánt hátizsákok összehasonlítása

Olyan hátizsákot keresel, amelyet nemcsak a versenyekre, hanem az úszóedzésekre is magaddal hordhatsz és minden cuccod elfér benne? Szinte minden nagyobb márka, például a TYR, az Arena vagy a Speedo kínálatában találhatsz ilyet, de vajon melyik a legjobb, a legnagyobb vagy a legpraktikusabb? Fogtunk hát 5 hátizsákot (egyet-egyet az Arena, a TYR, a Speedo, a Mad Wave és a Finis választékából), és odaadtuk őket kolléganőnknek, Barbarának, hogy hasonlítsa össze és tesztelje le őket. Lett közülük persze győztes is :) Ha kíváncsi vagy, hogy melyik az, olvass csak tovább!

2023 bestsellerei

30.1.2024 Termék típusok

Érdekel, hogy melyik úszócuccok ragadták meg leginkább az úszásrajongók szívét 2023-ban?

Karácsonyi ajándékötletek úszóknak

21.11.2023 Tanácsolunk

Rohamosan közeledik a karácsony, ezért nem haboztunk, és összeszedtük a legjobb ajándékötleteket, amelyekkel az úszás szerelmeseit megörvendeztethetjük. Ebben a cikkben találhatsz ötleteket férfiaknak és nőknek, kicsi és nagyobb gyerekeknek, és néhány olyan praktikus és univerzális tippet, amelynek mindenki örül. 

A jeges vízben való fürdőzés 7 szabálya

20.11.2023 Tanácsolunk

Már itt is van! Odakint egyre hidegebb van, és ez csak egy dolgot jelenthet. Megérkezett a jeges vízben való úszás szezonja! Szeretsz a szabadban úszni, és szeretnél igazi vasemberré válni? Nagyon helyes, erősebb és egészségesebb leszel. A jégúszás azonban nem könnyű feladat, ügyelni kell rá, hogy helyesen csináljuk, mert előfordulhat, hogy több kárt okozunk, mint hasznot. Lássuk, hogyan fogjunk neki. Van számodra néhány hasznos tippünk.

A márka legkeresettebb terméke

Alternatív termékek

Mad Wave

Mad Wave

A Mad Wave-t 2003-ban alapították Szentpéterváron. Termékportfóliója a fürdőruhák, sapkák, úszószemüvegek és egyéb szükséges edzőeszközök széles választékát tartalmazza. A Mad Wave gondol minden korosztályra és egyedi igényeikre is. Úszófelszerelésükkel megtanulhat úszni, abszolválhatja az úszásképzést és a professzionális úszást is. A Mad Wave az Orosz Úszószövetség és a Belorusz Úszószövetség partnerévé vált.

Több

Válasszon a lenyíló menüből termékvariációt!