Sznorkelpipa Mad Wave Pro Snorkel

Sznorkelpipa Mad Wave Pro Snorkel

Termékkód: M0773 01 0001W
Mad Wave Mad Wave
      3.4
11 674 Ft
11 674 Ft
Raktáron
Várható szállítás:
Raktáron
icon - Csere vagy 30 napon belüli visszaküldés. Vásárolj nyugodt szívvel.
Csere vagy 30 napon belüli visszaküldés. Vásárolj nyugodt szívvel.
icon - Mi vagyunk az egyik legkedveltebb üzlet, amely az úszókat veszi célba. Szívesen adunk tanácsot.
Mi vagyunk az egyik legkedveltebb üzlet, amely az úszókat veszi célba. Szívesen adunk tanácsot.
icon - A legnagyobb választék. Minden úszó paradicsoma.
A legnagyobb választék. Minden úszó paradicsoma.
icon - Újdonságok, amelyeket tőlünk szerezhetsz be először. Mi magunk teszteljük a termékeket.
Újdonságok, amelyeket tőlünk szerezhetsz be először. Mi magunk teszteljük a termékeket.

Leggyakrabban együtt vásárolják

Termékleírás

Úszó pipa Mad Wave Pro Snorkel úszó segédeszköz, mely segít az úszónak a helyes úszási technikára összpontosítani, a fej forgatása nélkül. A kényelmes rögzítése segítségével a pipa nem mozdul el és nem forog. A pipának állítható homlok pántja van és ergonomikus szájrésze. A pipával való lélegzés növeli a tüdő kapacitását. A pipa bármely szemüveggel használható.

A homlok úszó pipa univerzális méretű, felnőtteknek és fiataloknak egyaránt 12év felett. Medencébe alkalmas mindenféle technika gyakorlására.

Ezt a centrális úszó pipát, vagy ismertebb nevén homlok úszó pipát, a Mad Wave márkától, nem hagyhattam kipróbálás nélkül. Ez a modell nemcsak a kitűnő ár-érték aránya miatt kedvelt, de a jó kialakítása végett is.

A pipák kedvelt úszó segédeszközök, ugyanis segít az úszónak csak az úszásra koncentrálni, anélkül, hogy forognia kellene a levegővétel miatt. Az úszó élvezheti amit csinál, és figyelhet a helyes technikára. 

A pipa csöve 40 cm hosszú, az ovális alakjának átmérője pedig 4 x 2 cm. A Mad Wave úszó pipának alul egyirányú szelepe van, amely segít a víz kilélegzésében, amennyiben véletlenül a csőbe kerülne, vagy forgásnál belefolyna. A szelep segítségével egyszerűbben ki lehet fújni a vizet alul, mint hogy ha az egész csövön keresztül, felül kellene kifújni azt. A kifújás után a szelep azonnal becsukódik, megakadályozva további víz jutását a csőbe. Ennél a pipánál ez igazán jól működik, csak egy kicsit be kell gyakorolni. Mefordulás után kétszer kell kifújnom a levegőt, mindig maradt egy kis víz a pipában. Néhány medence, és fordulás után viszont már megtanultam, hogyan is kell kifújni és utána már könnyebben ment.

A gyors megfordulások alkalmával a pipa egy kicsit bevibrált, de ez nemolyasmi volt, ami elrontotta volna az úszásélményemet. A Mad Wave úszó pipán azt értekelem a legjobban, hogy pontosak a barázdák, a biztosítékot a cső rögzítésére, és a homlok tartót. Ennek köszönhetően a pipa nem mozdult el a helyéről. A homlok pipát azoknak ajánlanám, akik szeretnének javítani az úszó technikájukon, de leginkább azoknak, akik szeretnék az edzésüket érdekesebbé tenni.


Paraméterek

Paraméter Leírás
Anyag Polikarbonát
Szilikon
Szín Szürke
hétfőn 12.04.
péntek 12.01.
péntek 12.01.

Vásárlói vélemények

3.4

A termékről még nincs értékelés. Legyen Ön az első!

Termék értékelése

Termék értékelése

Család és utónév:*
Kötelező adat
Az Ön e-mail címe:*
Kötelező adat Érvénytelen e-mail cím
Csillagok száma:*
      Kötelező adat
Küldése:*
Kötelező adat
Spam védelem adjon be 3 karaktert a képről:*
captcha image Kötelező adat
* kötelezően kitöltendő adatok

Blog

Karácsonyi ajándékötletek úszóknak

21.11.2023 Tanácsolunk

Rohamosan közeledik a karácsony, ezért nem haboztunk, és összeszedtük a legjobb ajándékötleteket, amelyekkel az úszás szerelmeseit megörvendeztethetjük. Ebben a cikkben találhatsz ötleteket férfiaknak és nőknek, kicsi és nagyobb gyerekeknek, és néhány olyan praktikus és univerzális tippet, amelynek mindenki örül. 

A jeges vízben való fürdőzés 7 szabálya

20.11.2023 Tanácsolunk

Már itt is van! Odakint egyre hidegebb van, és ez csak egy dolgot jelenthet. Megérkezett a jeges vízben való úszás szezonja! Szeretsz a szabadban úszni, és szeretnél igazi vasemberré válni? Nagyon helyes, erősebb és egészségesebb leszel. A jégúszás azonban nem könnyű feladat, ügyelni kell rá, hogy helyesen csináljuk, mert előfordulhat, hogy több kárt okozunk, mint hasznot. Lássuk, hogyan fogjunk neki. Van számodra néhány hasznos tippünk.

Inni vagy nem inni. Az itt a kérdés – az úszóknak is.

6.11.2023 Tanácsolunk

Szoktál vizespalackot vinni a medencéhez? És ha igen, milyen gyakran nyúlsz érte? Meglepő lehet, de sok úszó egyáltalán nem gondol az ivásra edzés közben. Pedig a dehidratáltság még egy vízzel teli medencében is ott leselkedik...

Mire való az ellenállást növelő fürdőruha?

Mint ahogy az a nevükből is nyilvánvaló, ezek a fürdőruhák megnövelik a vízellenállást, ezáltal megnehezítik az úszást és intenzívebbé varázsolják az edzéseid. Ismerd meg az ellenállást növelő fürdőruhákat és az ezekben való edzés előnyeit.

Mire használható a lábbója?

Most nem a Balatonon a strand határát jelző készségekről van szó: az úszóbója, lábbója vagy pullbuoy egy igen hasznos segédeszköz, amelyet a lábaink közé helyezve remekül gyakorolhatjuk a gyorsúszás kartempóit. Minél közelebb tesszük a bóját a testünk középpontjához, annál könnyebb a gyakorlat végrehajtása. Tudj meg többet erről a népszerű úszási segédeszközről.

A márka legkeresettebb terméke

Alternatív termékek

Mad Wave

Mad Wave

A Mad Wave-t 2003-ban alapították Szentpéterváron. Termékportfóliója a fürdőruhák, sapkák, úszószemüvegek és egyéb szükséges edzőeszközök széles választékát tartalmazza. A Mad Wave gondol minden korosztályra és egyedi igényeikre is. Úszófelszerelésükkel megtanulhat úszni, abszolválhatja az úszásképzést és a professzionális úszást is. A Mad Wave az Orosz Úszószövetség és a Belorusz Úszószövetség partnerévé vált.

Több

Válasszon a lenyíló menüből termékvariációt!