Tenyérellenállás Swimaholic Training Paddles Blue

Tenyérellenállás Swimaholic Training Paddles Blue

Swimaholic Swimaholic
      3.4
5 048 Ft
5 048 Ft
Raktáron
Várható szállítás:
Raktáron
icon - Csere vagy 30 napon belüli visszaküldés. Vásárolj nyugodt szívvel.
Csere vagy 30 napon belüli visszaküldés. Vásárolj nyugodt szívvel.
icon - Mi vagyunk az egyik legkedveltebb üzlet, amely az úszókat veszi célba. Szívesen adunk tanácsot.
Mi vagyunk az egyik legkedveltebb üzlet, amely az úszókat veszi célba. Szívesen adunk tanácsot.
icon - A legnagyobb választék. Minden úszó paradicsoma.
A legnagyobb választék. Minden úszó paradicsoma.
icon - Újdonságok, amelyeket tőlünk szerezhetsz be először. Mi magunk teszteljük a termékeket.
Újdonságok, amelyeket tőlünk szerezhetsz be először. Mi magunk teszteljük a termékeket.

Termékleírás

Kedves úszótársaim, vessünk egy pillantást közösen a Swimaholic saját tenyérellenállásaira is.

A tenyérellenállások kiváló segédeszközök az edzésekhez. Nagyobb ellenállást képeznek a vízben, ezáltal hatékonyan erősítik a felsőtestet. Segítségükkel továbbfejleszthetjük a kartempóinkat és az edzés is szórakoztatóbb lesz általuk.

A Swimaholic Training Paddles tenyérellenállások már első pillanatban megragadták a figyelmemet egyszerű, letisztult formatervükkel és ergonomikus alakjukkal. És hogy milyenek voltak úszás közben? Remekül éreztem magam. Az ellenállások könnyűek és úgy alakították ki őket, hogy jól tartsanak. A felületükön lyukak találhatók, amelyek elősegítik a víz áramlását. Úszás közben ez nagyszerű, és az ellenállás is kevésbé csúszkál a tenyeremen. A tenyérellenállások igen merevek, ami számomra nagyon megfelelt, mert éreztem, ahogy az erősebb húzások szinte előrelöknek a vízben. A felhelyezésük igen egyszerű, néhány edzés után már csupán pár másodpercet vesz igénybe.

A szilikon pántok segítségével az ellenállásokat könnyedén a tenyérméretünkhöz állíthatjuk. Fontos, hogy a pántokat jól meghúzzuk, de ne túlságosan, nem szabad kellemetlen érzést vagy fájdalmat okozniuk.

A tenyérellenállások képesek az egyszerű edzéseket is igazi erőpróbává varázsolni. Ha az uszonyokat is felcsatoljuk, akkor amellett, hogy szokatlan sebességgel fogjuk hasítani a vizet, egyúttal minden izmunk alaposan megmozgatjuk. A gyorsaság gyakran igazi „áramlatot” okoz, és ez a „flow” egyedülálló élmény.

Az egyetlen hiányosság, ami eszembe jut, az az, hogy mellúszás és pillangó esetében a fordulóknál eléggé csúsztak a medence falán, ezért a szélükre jól jönne egy kis gumírozás. Így gyorsabban érkezhetnék a falhoz, bátran ellökhetném magam és nem kellene attól félnem, hogy lecsúszik a tenyerem. Elég bosszantó a fordulók miatt kiesni az edzéstempóból.

Mindettől függetlenül a tenyérellenállásokat jó szívvel ajánlom mind a kezdő és hobbiúszók, mind a gyakorlottabbak számára. Úgy gondolom, hogy az uszonyokhoz hasonlóan a tenyérellenállásoknak is ott a helye minden Mesh Bagben vagy hátizsákban.

Egy tipp a megfelelő tenyérellenállások kiválasztásához: normál esetben 10–20%-al túl kellene nyúlniuk a tenyéren, ám ha még csak most ismerkedünk velük, akkor nyugodtan válasszunk kisebbet.

Még egy tipp a végére: Nyugodtan leszedhetjük a csuklót rögzítő szilikon pántot, elegendő meghagyni azt, amelyik a középső ujjat fogja. Ez nagyban hozzásegít ahhoz, hogy fejlesszük a technikánkat. A tenyérellenállások ugyanis így nem tartanak olyan erősen, ezért sokkal jobban kell figyelni a helyes kéztartásra és a megfelelő mozdulatokra. Megtanulhatunk valami újat, amely ismét csak előre visz. Nem elég csupán az erőt fejleszteni. Próbáld ki és meg fogsz lepődni, mennyit segít. Menni fog?

Mi az, ami a legjobban tetszett a tenyérellenállásokban?

- Tetszetős külső

- Kellemes és könnyű anyag

- Ergonomikus forma

- Szuper merevek, élvezetes velük az úszás

- Egyszerűen beállítható szilikon pántok


 

Méret Szélesség cm Testmagasság cm
S 11,5 16
M 12,5 18
L 13,5 20

Paraméterek

Paraméter Leírás
Anyag Polipropilén
Szilikon
Szín Kék
péntek 12.02.
csütörtök 12.01.
csütörtök 12.01.
péntek 12.02.

Vásárlói vélemények

3.4

A termékről még nincs értékelés. Legyen Ön az első!

Termék értékelése

Termék értékelése

Család és utónév:*
Kötelező adat
Az Ön e-mail címe:*
Kötelező adat Érvénytelen e-mail cím
Csillagok száma:*
      Kötelező adat
Küldése:*
Kötelező adat
Spam védelem adjon be 3 karaktert a képről:*
captcha image Kötelező adat
* kötelezően kitöltendő adatok

Blog

Úszás gyerekekkel – mi fog kelleni a kis úszóbajnoknak?

Annyi cuccod van, mintha egy hónapra utaznátok el valahova, még a füledről is táskák lógnak, és mire elindulnátok, már teljesen ki vagy dőlve? Pedig a vízparti kiruccanásnak nem muszáj mindenképpen őrjítő programnak lennie. Csak egy kis figyelmet és fegyelmet igényel az egész. Mi abban szeretnénk a segítségedre sietni, hogy a kicsikkel együtt te magad is élvezhesd ezeket a pillanatokat, és ne kelljen órákig törni a fejedet a megfelelő kellékek kiválasztásánál.

Hogyan készüljünk az első triatlon versenyekre?

2.6.2022 Tanácsolunk
 
Nyakunkon a szezon, most már tényleg mindjárt elkezdődnek! Mik kezdődnek el? Hát a triatlon versenyek! Összeszedtünk néhány tippet arra vonatkozóan, hogy miről nem kellene elfeledkezni az úszóedzések során, és ezen túl is van még pár jó tanácsunk.

Antifog – szükségem van rá?

12.4.2022 Tanácsolunk

Nincs annál kellemetlenebb, mint amikor beveted magad a medencébe, leúszol két hosszt és azon kapod magad, hogy nem látsz semmit. Innentől másról sem szól az edzés, mint hogy a szemüveged öblögeted és próbálod nem felhúzni magad. A problémára két megoldás létezik: vagy veszel egy új úszószemüveget, vagy beszerzel egy antifog (azaz páramentesítő) spray-t.

Edzésterv kezdőknek

28.2.2022 Tanácsolunk

El akarsz kezdeni úszni? Úszol már egy ideje, de szeretnéd hatékonyabbá tenni az edzéseidet? Az időbeosztásod nem teszi lehetővé, hogy csatlakozz egy csoporthoz, és edző felügyelete alatt dolgozz a technikádon? Semmi gond!

Mérettáblázat

 

Méret Szélesség cm Testmagasság cm
S 11,5 16
M 12,5 18
L 13,5 20
Swimaholic

Swimaholic

Mit értünk Swimaholic alatt? Egyértelműen az úszásnak és az úszósportoknak rajongóját és rabját. Pontosan erről szól a márka. A márkát cégünk hozta létre 2018-ban. Bár még nincs sok terméke, a küldetése a világban egyértelmű. Megmutatja, ki itt az úszó és milyen közösséghez tartozik. A kínálatban stílusos ruhakollekciók találhatóak nőknek és férfiaknak, valamint minőségi fürdőlepedők is megtalálhatóak.

Több

Válasszon a lenyíló menüből termékvariációt!