Tyr Catalyst Stroke Training Paddles

Tyr Tyr
      3.6
10 841 Ft
Egyes változatok raktáron
Várható szállítás:
Egyes változatok raktáron
30 nap cseregarancia
Óriási úszás felszerelés választék
Szakértők, és lelkes úszók vagyunk
+36-1-445-0252 (Hé-Pé: 10-17)

Termékleírás

A Tyr Catalyst Stroke Training Paddles tenyérellenállások kiváló segédeszközök a felsőtest erősítésére, valamint a technika és a víz alatti munka javítására, beleértve a streamline-t is.

Ryan Lochte, a világ egyik legjobb úszója is a Tyr Catalyst Stroke Training Paddles tenyérellenállásokat használja.

A tenyérellenállásokat többféleképpen is rögzíthetjük, mivel számos lyukkal rendelkeznek. A szilikon pántok rögzíthetik a csuklót és a középső ujjat, ez a hagyományos viselet, vagy csak a középső ujjat, ezzel a módszerrel jelentősen fejleszthetjük a technikánkat.

Bár néhányan azt mondhatják, hogy a tenyérellenállások leginkább egy darab plexire emlékeztetnek, aminek színes a széle, szerintem ez az egyszerű dizájn igenis nagyon menő, a vízben pedig bombasztikusan néznek is.

Arra viszont ügyeljünk oda, hogy a külön bal- és jobbkezesek. A tetejükön ezt a left/right felirat jelz is, de a formájukon is látszik.

A tenyérellenállások egyenesek és elképesztően merevek. Nagyon gyorsan lehet velük úszni, és alaposan átmozgatják az izmokat. Húzás közben nem maradnak egyenesen, egy kicsit elfordulnak és követik a tenyér mozgását. Mivel a tenyérellenállások perforáltak, jobban éreztem a vizet, kevésbé csúszkált rajtuk a tenyerem, így jobban élveztem az úszást. A merevség miatt nem szükséges aggódni, a gyors mellúszó vagy pillangó fordulóknál sem fenyeget az, hogy eltörnének.

Igen nagy előny a hatalmas méretválaszték. Tényleg mindenki megtalálja a számára ideális méretet. Általános tanácsként elmondható, hogy a tenyérellenállásoknak 10-20%-kal túl kell nyúlniuk a tenyéren. Vásárolhatunk azonban kisebb méretet is vásárolhat, amely a sculling-hoz ideális.

A tenyérellenállások alján egy kivágás látható, amely nélkül a Tyr Catalysttal való úszás nem lenne lehetséges. Arra szolgál, hogy a tenyérellenállásokkal való úszás a természetes mozgást imitálja, mert például a húzás fázisaiban a csuklónk be van hajlítva, ami e kivágás nélkül nem lenne lehetséges.

Az egyetlen hátránya ezeknek a tenyérellenállásoknak az, hogy a szilikonpántok a nagyon gyors sprintek során időnként egy kicsit meglazultak, és meg kellett húznom őket.

El kell ismernem, hogy Tyr nagyon jó munkát végzett, és nagyon megszerettem ezeket a tenyérellenállásokat. Merevek, eredeti dizájnnal rendelkeznek és nagyon kényelmesek. Ha bizonytalan a mérettel kapcsolatban, nézzen be hozzánk, és mi szívesen adunk tanácsot.

Egy hasznos tipp a végére:

Vegyük le a csuklót rögzítő szilikon pántokat, és csak azokat tartsuk meg, amelyek a középső ujjat tartják. A szilikon pántok között két, vagy csak egy lyuk lehet, ez utóbbi a haladó úszók számára ajánlott. Ezzel a módszerrel remekül tökéletesíthetjük a technikánk. A tenyérellenállások nem tartanak olyan erősen, ha rossz technikával úszunk, akkor elmozdulnak oldalra, így aztán nagyon oda kell figyelni a helyes kéztartásra, a húzásra és a streamline-ra. Remek gyakorlás, melynek segítségével nagyon sokat lehet tanulni.

A Tyr Catalyst Stroke Training Paddel legjobb tulajdonságai

- Merev és tartós

- Kényelmes és könnyű anyag

- Eredeti dizájn

- Kényelmes szilikon pántok

- Lyukacsos kivitel

- Élvezetesen gyors úszást tesznek lehetővé

- Könnyen állítható szilikon pántok

Méret XXS XS S M L XL XXL
Szélesség (cm) 13,2 17,8 17,5 19,1 20,3 22,6 22,9
Testmagasság (cm) 15,5 15,3 20,1 22,4 23,9 24,6 26,7

Paraméterek

Paraméter Leírás
Anyag Polipropilén
Szilikon
Szín Kék
Fekete
Zöld
Narancssárga
csütörtök 02.03.
szerda 02.02.
szerda 02.02.

Vásárlói vélemények

3.6

A termékről még nincs értékelés. Legyen Ön az első!

Termék értékelése

Termék értékelése

Család és utónév:*
Kötelező adat
Az Ön e-mail címe:*
Kötelező adat Érvénytelen e-mail cím
Csillagok száma:*
      Kötelező adat
Küldése:*
Kötelező adat
Spam védelem adjon be 3 karaktert a képről:*
captcha image Kötelező adat
* kötelezően kitöltendő adatok

Blog

Swimaholic Dryland szett

15.3.2021 Értékelés

Swimaholic Dryland szett a szárazedzésekhez készült.

A készlet tartalmaz egy latex gumit, amelynek segítségével az egész felsőtestünket erősíthetjük. Kiválóan alkalmas továbbá az úszómozdulatok szimulálására és az állóképesség növelésére is. A gumihoz igény szerint tenyérlapokat vagy fogantyúkat is rögzíthetünk. A készletben található hevederek segítségével a gumit szinte bármihez odaerősíthetjük, ami a közelben található.

Ezek a képek mosolyt csalnak az arcára

31.8.2018

Memes. Hogy ez a szó nem mondd Önnek semmit? Nem gond, mi is csak nemrégiben értettem meg ezen szó jelentését.

Az iskolaév már az ajtón kopogtat. Készítse fel gyermekét az iskolai úszásra!

23.8.2018

Ez már csak úgy van, hogy az új iskolaév fékezhetetlenül közeleg, ami nem egy gyermek számára egyet jelent az iskolai úszásórákkal is. Ez pedig nagyszerű dolog! :-) Hiszen az úszás jót tesz az egészségnek több szempontból is, továbbá olyan sportaktivitás ez, melyet a gyermekek élveznek is. Nem kevés szülőnek okoz azonban komoly fejtörést a dolog, hogy mi tis szerezzenek be csemetéjüknek ezekre az órákra, és főleg, hogy hol keresgéljenek. A válasz az orruk előtt hever.

Méghozzá szó szerint. :-)

6 újdonság az úszóedzéshez (3. rész)

9.8.2018

Már harmadik alkalommal készültünk hat olyan segédeszközzel, melyek segíthetnek úszótechnikája javításán. Amennyiben az első két részt is meg szeretné tekinteni, nehogy lemaradjon valamiről, az elsőt itt a másodikat pedig ide kattintva olvashatja. 

Kezdődik az EB Glasgowban és a magyar úszók sem hiányozhatnak a startlistáról

3.8.2018

Több ezer sportoló, hat sportág, egy város, ez az idei Európa bajnokság Glasgowban, számokban. A magyar úszók pedig természetesen nem hiányozhatnak a mezőnyből!

Tyr

TYR

Tudta, hogy a TYR márka a harcosok norvég istenéről kapta a nevét? Annál is érdekesebb ez, mert egy fürdőruhatervező és egy olimpiai érmes alapította Kaliforniában 1985-ben. Ebből a kapcsolatból csak egy dolog jöhetett létre: az egyik legsikeresebb úszó- és sportmárka a világon. A Tyr sikere elsősorban abban rejlik, hogy nem lassít az innovációk, az új formatervek és technológiák terén.

Minden évben új ötletekkel rukkolnak elő, legyen az egy új anyag (nem csak a versenyfürdőruhákhoz), önsötétedő lencse a szemüvegekhez, vagy akár az úszósapkák, úszás kiegészítők nem mindennapi dizájnja.

Több

Alternatív termékek

Tenyérellenállás úszáshoz Mad Wave PRO PaddlesTenyérellenállás úszáshoz Mad Wave PRO Paddles
6 733 Ft
Egyes változatok raktáron
Arena Vortex Evolution pinkArena Vortex Evolution pink
8 640 Ft
5 napon belül elküldjük
Finis Iso PaddlesFinis Iso Paddles
10 254 Ft
Raktáron
Mad Wave Ergo PaddlesMad Wave Ergo Paddles
7 320 Ft
5 napon belül elküldjük
Mad Wave Freestyle PaddlesMad Wave Freestyle Paddles
7 320 Ft
5 napon belül elküldjük
Michael Phelps Technique PaddleMichael Phelps Technique Paddle
5 853 Ft
5 napon belül elküldjük

Válasszon a lenyíló menüből termékvariációt!