Úszószemüveg Michael Phelps XCEED

Úszószemüveg Michael Phelps XCEED

Michael Phelps Michael Phelps
      3.5
13 381 Ft
13 381 Ft
5 napon belül elküldjük
Várható szállítás:
5 napon belül elküldjük
30 nap cseregarancia
Óriási úszás felszerelés választék
Szakértők, és lelkes úszók vagyunk

Termékleírás

Az XCEED verseny úszószemüveg a Michael Phelps márkától, amely a világ egyik legelismertebb úszójának, Michael Phelps-nek a nevét viseli.

A Michael Phelps XCEED úszószemüveg alacsony profillal rendelkező verseny úszószemüveg, ami olyan úszók számára készült, akik előnyben részesítik a verseny és a sportos szemüvegeket. A felsőbb osztályú szemüvegek közé tartozik, melyet versenyúszók számára fejlesztettek ki. Ez a szemüveg abban különbözik az XCEED Titan elit modelltől, hogy ezen a szemüvegen nincs titán réteg, amely jobban tompítja a visszaverődő fényt.  

Természetesen a készlet tartalmazza a három cserélhető orrnyerget, amelynek a cseréje nagyon specifikus. Az orrnyereg nem kipattintható, ahogy ez más szemüvegeknél szokott lenni, hanem alulról felfelé kicsúsztatható. Úszás közben a szemüveg nem mozdult el a helyéről.  

A szemüveg rengeteg apró részlettel rendelkezik, ami bizonyítja, hogy a szemüveg aprólékos kidolgozással rendelkezik, aminek én kimondottan örülök. A Michael Phelps logo nemcsak a szilikon pánton szerepel, hanem a jobb lencsén is. A pánt  kettéosztódik és egy egyszerű hatékony csattal kapcsolható össze. Az ilyen típusú szemüvegeknél úszás közben a csat meglazul, a MP XCEED szemüveg esetében viszont nem történt ilyen.

Igazán öltem a Michael Phelps XCEED szemüvegnek. Nemcsak a precíz kidolgozása és a szép dizájnja miatt, hanem a kényelem miatt is, amelyet ez a szemüveg maradéktalanul biztosított. Szeretem az alacsony profilú szemüvegeket és ez a szemüveg vaban nem mozdult el a helyéről, nem nyomott és nem folyt belé a víz.

Miért válassza a Michael Phelps XCEED úszószemüveget?

- szép alacsony profilú dizájnnal rendelkezik

- igazán minőségi kidolgozás és kényelem jellemzi


Az úszószemüveg Softeril tömítéssel rendelkezik. A Softeril egy nagyon lágy antiallergén szilikon.

Felnőttekre szabott univerzális méret.

Az UV filter elnyeli az UVA és UVB sugarakat, amelyek a látás károsodását okozhatják. Az úszószemüveg kültéri és beltéri úszásra is alkalmas.

Az Antifog egy párásodás elleni réteg a lencsén belül, mely nagy mértékben csökkenti a szemüveg párásodását. Úszás után ajánljuk az úszószemüveget tiszta vízzel leöblíteni és a tokba helyezés előtt hagyni alaposan megszáradni. A szemüveget ne törölje semmilyen törlőkendővel és ne is érintse a lencsét, nehogy megsérüljön a párásodás elleni réteg.

Az úszószemüveg dupla pántú. Ez a pánt egy hosszú gumi, amely duplán van a szemüvegbe fűzve. Előnye, hogy jobban tart a fejen, mivel az egyik pántot feljebb és a másikat lejjebb teheti, vagy mindkét pántot szükség szerint állíthatja be. Nagy előnyük, hogy szakadás esetén könnyen kicserélhetőek.

A szemüveg orr része cserélhető. Az orrnyereg gond nélkül kivehető és lecserélhető hosszabbra vagy rövidebbre. Ön dönti el, melyik hossz felel meg a legjobban és úszószemüvegét ezáltal szükségletei és arcformája szerint igazíthatja.

Unisex.

4 különböző méretű cserélhető orrnyereg áll rendelkezésre.

A nemzetközi FINA úszószövetség (Fédération Internationale de Natation) által lett jóváhagyva és certifikálva. Ezáltal eléri a nemzetközi színvonalat és lehetővé teszi a tekintélyes versenyeken való indulást.

Paraméterek

Paraméter Leírás
Anyag Softeril
Szilikon
Polikarbonát
Kor Felnőtt
Lencse UV Filter
Antifog
Öv Dupla
Orrcsipesz Cserélhető
Nem Unisex
A csomagolás része Orrnyereg 4 méretben
Homologáció FINA
Szín Füstös
Fekete
Kék
Fehér
Füstös
Füstös
Sárga
szerda 08.24.
csütörtök 08.25.
csütörtök 08.25.
szerda 08.24.

Vásárlói vélemények

3.5

A termékről még nincs értékelés. Legyen Ön az első!

Termék értékelése

Termék értékelése

Család és utónév:*
Kötelező adat
Az Ön e-mail címe:*
Kötelező adat Érvénytelen e-mail cím
Csillagok száma:*
      Kötelező adat
Küldése:*
Kötelező adat
Spam védelem adjon be 3 karaktert a képről:*
captcha image Kötelező adat
* kötelezően kitöltendő adatok

Blog

Úszás gyerekekkel – mi fog kelleni a kis úszóbajnoknak?

Annyi cuccod van, mintha egy hónapra utaznátok el valahova, még a füledről is táskák lógnak, és mire elindulnátok, már teljesen ki vagy dőlve? Pedig a vízparti kiruccanásnak nem muszáj mindenképpen őrjítő programnak lennie. Csak egy kis figyelmet és fegyelmet igényel az egész. Mi abban szeretnénk a segítségedre sietni, hogy a kicsikkel együtt te magad is élvezhesd ezeket a pillanatokat, és ne kelljen órákig törni a fejedet a megfelelő kellékek kiválasztásánál.

Hogyan készüljünk az első triatlon versenyekre?

2.6.2022 Tanácsolunk
 
Nyakunkon a szezon, most már tényleg mindjárt elkezdődnek! Mik kezdődnek el? Hát a triatlon versenyek! Összeszedtünk néhány tippet arra vonatkozóan, hogy miről nem kellene elfeledkezni az úszóedzések során, és ezen túl is van még pár jó tanácsunk.

Antifog – szükségem van rá?

12.4.2022 Tanácsolunk

Nincs annál kellemetlenebb, mint amikor beveted magad a medencébe, leúszol két hosszt és azon kapod magad, hogy nem látsz semmit. Innentől másról sem szól az edzés, mint hogy a szemüveged öblögeted és próbálod nem felhúzni magad. A problémára két megoldás létezik: vagy veszel egy új úszószemüveget, vagy beszerzel egy antifog (azaz páramentesítő) spray-t.

Edzésterv kezdőknek

28.2.2022 Tanácsolunk

El akarsz kezdeni úszni? Úszol már egy ideje, de szeretnéd hatékonyabbá tenni az edzéseidet? Az időbeosztásod nem teszi lehetővé, hogy csatlakozz egy csoporthoz, és edző felügyelete alatt dolgozz a technikádon? Semmi gond!

Michael Phelps

Michael Phelps

A Michael Phelps márka az olasz Aqua Sphere márkanév alá tartozik. Ez egy versenysorozat, amely a föld leghíresebb úszójával áll kapcsolatban. Az együttműködés 2014-ben kezdődött, és hivatalosan 2015-ben jött létre. Az MP márkanév alatt az első termék az Xpresso verseny fürdőnadrág volt, amelyet a Xceed szemüveg követett. A márka számos versenyúszó körében népszerű. De valójában a márka nem csak nekik való. Számos klasszikus edzésre való úszónadrágjuk és segédeszközük létezik, amelyeket bárki használhat, ráadásul az MP-nek van egy külön vonala a kisgyermekek számára is.

Több

Alternatív termékek

Úszószemüveg Arena Cobra Úszószemüveg Arena Cobra
14 704 Ft
5 napon belül elküldjük
Úszószemüveg Arena Imax Polarized Úszószemüveg Arena Imax Polarized
13 050 Ft
5 napon belül elküldjük
Úszószemüveg Aqua Sphere Kaiman Úszószemüveg Aqua Sphere Kaiman
10 238 Ft
Egyes változatok raktáron
Női úszószemüveg Aqua Sphere Kaiman EXO LADY Női úszószemüveg Aqua Sphere Kaiman EXO LADY
11 065 Ft
5 napon belül elküldjük
Úszószemüveg Michael Phelps K180 Úszószemüveg Michael Phelps K180
9 246 Ft
5 napon belül elküldjük
Úszószemüveg Aqua Sphere Kaiman Mirror Úszószemüveg Aqua Sphere Kaiman Mirror
13 712 Ft
5 napon belül elküldjük
Úszószemüveg Aqua Sphere Kaiman Exo Úszószemüveg Aqua Sphere Kaiman Exo
11 065 Ft
5 napon belül elküldjük
Úszószemüveg Aqua Sphere Kayenne Polarized Úszószemüveg Aqua Sphere Kayenne Polarized
19 997 Ft
Egyes változatok raktáron

Válasszon a lenyíló menüből termékvariációt!