Speedo Fastskin3 Elite úszószemüveg

Speedo Fastskin3 Elite úszószemüveg

Speedo Speedo
      3.4
18 073 Ft
Rendszerint 5 napon belül
Várható szállítás:
Rendszerint 5 napon belül
Ingyenes csere és visszaküldés 30 napon belül
Úszás kellékek legszélesebb választéka
Szakértők vagyunk és lelkes úszók vagyunk
+36-1-998-9183 (Hétfő-Péntek: 8-16)

Termékleírás

A Speedo Fastskin3 Elite úszószemüveg a Speedo márka legjobbjai közé tartozik. Az elit Fastskin3 sorozatba tartozik, amely az alap trióra koncentrál a versenyúszók számára, ez az úszószemüveg, úszósapka és úszódressz. A  Fastskin3 sorozat főként a gyorsaságra, biztonságra és kényelemre összpontosít.

A Speedo Fastskin3 Elite Mirror szemüveg tesztelésénél igazán el voltam ragadtatva, ezért rövid időn belül a tükrözésmentes verzióját is ki kellett próbálnom. Ez is kiváló!

Ezzel a szemüveggel is öröm volt az úszás. Nem értékelhetem a szigetelést, mivel ez az arctól is függ, hogy kinek hogyan passzol, de nekem remekül állt. A IQ Fit technológia, amely ennél a szemüvegnél lett kifejlesztve, tökéletesen működött. A szemüveg széles látószögű, annak ellenére, hogy alacsony profilú. Én igazából úszás közben mindig kizárólag magam elé nézek, ezért sosem volt problémám a szűk látószöggel, de miért ne, a jó látókör mindig jól jön.

Az úszószemüveg kék lencséjű, ami a leginkább a beltéri medencékben jön jól. De kint sem volt rossz úszni benne, szép látást biztosít a víz alatt. Ugyanúgy, mint a tükrözött változat, ez a szemüveg is jól tart a fejen a fokokkal ellátott pántnak köszönhetően.

Úgy mint Önöknek, nekem sem jutott eszembe, milyen jelentősége lehetne ennek, ezért közvetlenül a Speedo-nál érdeklődtünk: “A pánt megfeszülése nagyon fontos, hogy a szemüveg a lehető legjobban az archoz simuljon, ráadásul eltérő lehet edzéshez és versenyzéshez. A mérőszalag segítségével tehát a lehető legpontosabban be lehet állítani a kellő megfeszülést, hogy a szemüveg minden esetben 100%-ban passzoljon.” A 3D tömítéssel és az IQ Fit technológiával együtt ez is egy Speedo által szabadalmazott technológia.

A Speedo Fastskin3 Elite úszószemüveg a Speedo piacvezető terméke és gyakran látni olimpiai játékokon és világbajnokságokon. Eközben szuper kényelmes szemüvegről van szó, amelyet minden hobbi úszó megvásárolhat, amennyiben szereti a minőségi dolgokat és minőséget szívesen meg is fizeti.

Miért válassza a Speedo Fastskin3 Elite úszószemüveget?

► Alacsony profilú, jól kinéző versenydizájnnal.

► IQ Fit technológiának köszönhetően remekül passzol, nem nyom és jól szigetel. Ezt magasra értékelem.

► Ez a legjobb, amint a Speedo-tól kaphat. Azonban ez az árán is tükröződik.  

► Kiváló választás versenyúszók számára és kedvtelésből úszóknak is, akiknek nem okoz gondot megfizetni a minőséget.


A Fastskin a Speedo termékeket jelöli, amelyek a vízben elérhető lehető legjobb hidrodinamika érdekében készültek. Egy úszófelszerelés, amelyet versenyúszóknak és teljesítményúszásra terveztek, hogy a lehető legjobb eredményt érjék el. A Speedo Fastskin sorozatban az egész felszerelést megtalálja. A legfontosabb természetesen a fürdőruha, szemüveg és sapka, amelyek a FINA által homologizáltak, de egyéb tréningfelszerelést is talál itt, mint az úszólapok, tenyérellenállások, uszonyok. Ezen techonlógia legnagyobb sikere abban rejlik, hogy a Speedo elit úszókról való 3D szkennelt képeket készített, számítógépes szimulációt használtak valamint kutatásokat, számoltak az ellenállással és az anyag szilárdságával is.

Az IQfit technológia többéves kutatás eredménye. A szemüveg tökéletes fejformához való alkalmazkodás érdekében lett tervezve. A töltése tökéletesen hozzásimul az archoz és majdnem semmilyen nyomást nem gyakorol rá, úgyhogy úszás után nem leszenek szemüvegnyomok az arcon. Ez a technológia maximalizálja a kényelmet és a víz ellenállását.

Felnőtteknek szabott univerzális méret.

Az Antifog egy párásodás elleni réteg a lencsén belül. Ez a réteg nagy mértékben csökkenti a szemüveg párásodását. Úszás után ajánljuk az űszószemüveget tiszta vízzel leöblíteni és a tokba helyezés előtt hagyni alaposan megszáradni. A szemüveget ne törölje semmilyen törlőkendőkkel és ne is éritse a lencsét, megsértené a párásodás elleni réteget és a szemüveg bepárásodna.

Az UV filter elnyeli az UVA és UVB sugarakat, amelyek a látás károsodását okozhatják. Az úszószemüveg kültéri és beltéri úszásra is alkalmas.

A szemüveg széles látószögű, ennek köszönhetően nagyobb a látóköre és jobban tudja figyelni környezetét. A nyílt vízen úszók és a triatlonisták számára ideális.

Az úszószemüveg dupla pántú. Ez a pánt egy hosszú gumi, amely duplán van a szemüvegbe fűzve. Előnye, hogy jobban tart a fejen, mivel az egyik pántot feljebb és a másikat lejjebb teheti, vagy mindkét pántot szükség szerint állíthatja be. Ezen pántok nagy előnye, hogy ha elszakadnak, könnyen kicserélhetők új darabra.

A szemüveg orr része cserélhető. Az orrnyereg gond nélkül kivehető és lecserélhető hosszabbra vagy rövidebbre. Ön dönti el, melyik hossz felel meg a legjobban és úszószemüvegét ezáltal szükségletei és arcformája szerint állíthatja be.

Unisex.

3 különböző méretű cserélhető orrnyereg áll rendelkezésre.

A nemzetközi FINA úszószövetség (Fédération Internationale de Natation) által lett jóváhagyva és cerifikálva. Ezáltal eléri a nemzetközi színvonalat és lehetővé teszi a tekintélyes versenyeken való indulást.

Paraméterek

Paraméter Leírás
Anyag Termoplasztikus elasztomer
Fastskin
IQfit
Polikarbonát
Szilikon
Kor Felnőtt
Lencse Antifog
UV Filter
Széles látószög
Öv Dupla
Orrcsipesz Cserélhető
Nem Unisex
A csomagolás része Orrnyereg 3 méretben
Homologáció FINA
Szín Kék
Magyar posta Házhozszállítás
csütörtök 08.10.
DPD Házhozszállítás
csütörtök 08.10.
Transoflex Házhozszállítás
csütörtök 08.10.

A vásárlók értékelése

3.4

Nincs elérhető értékelés Legyen az első!

Termék értékelés beszúrása

Termék értékelés beszúrása

Család és utónév:*
Kötelező adat
Az Ön e-mail címe:*
Kötelező adat Érvénytelen e-mail cím
Csillagok száma:*
      Kötelező adat
Értékelés:*
Kötelező adat
Spam védelem adjon be 3 karaktert a képről:*
captcha image Kötelező adat
* kötelezően kitöltendő adatok

Blog

Ezek a képek mosolyt csalnak az arcára

Memes. Hogy ez a szó nem mondd Önnek semmit? Nem gond, mi is csak nemrégiben értettem meg ezen szó jelentését.

Az iskolaév már az ajtón kopogtat. Készítse fel gyermekét az iskolai úszásra!

23.8.2018

Ez már csak úgy van, hogy az új iskolaév fékezhetetlenül közeleg, ami nem egy gyermek számára egyet jelent az iskolai úszásórákkal is. Ez pedig nagyszerű dolog! :-) Hiszen az úszás jót tesz az egészségnek több szempontból is, továbbá olyan sportaktivitás ez, melyet a gyermekek élveznek is. Nem kevés szülőnek okoz azonban komoly fejtörést a dolog, hogy mi tis szerezzenek be csemetéjüknek ezekre az órákra, és főleg, hogy hol keresgéljenek. A válasz az orruk előtt hever.

Méghozzá szó szerint. :-)

6 újdonság az úszóedzéshez (3. rész)

9.8.2018

Már harmadik alkalommal készültünk hat olyan segédeszközzel, melyek segíthetnek úszótechnikája javításán. Amennyiben az első két részt is meg szeretné tekinteni, nehogy lemaradjon valamiről, az elsőt itt a másodikat pedig ide kattintva olvashatja. 

Kezdődik az EB Glasgowban és a magyar úszók sem hiányozhatnak a startlistáról

3.8.2018

Több ezer sportoló, hat sportág, egy város, ez az idei Európa bajnokság Glasgowban, számokban. A magyar úszók pedig természetesen nem hiányozhatnak a mezőnyből!

Egyszer régen egy messzi-messzi galaxisban, avagy Star Wars fürdőruhák gyerekeknek

21.7.2018

A nyár javában tombol, és nemrégiben jelent meg a mozivásznon egy új Star Wars film is, ugyan nem volt kifejezetten egy sikereres alkotás (tulajdonképpen a Star Wars világában bukásnak számíott), ez az űrkaland továbbra is nagyon kedvelt a gyermekek és felnőttek körében is.

Speedo

Speedo

A Speedo márka a világ 3 legjobb úszómárkája közé tartozik. 1914-ben Ausztráliában alapította Alexander MacRae, és 1927-ben látott napvilágot az első Racer Back fürdőruha. A Speedo 1932 és 1936 között világszerte felkeltette a figyelmet az olimpiai játékok támogatásának köszönhetően. Az úszó világban való szereplése kezdete óta versenyúszókat öltöztet, akik fürdőruháiban nyernek és képviselik országaikat.

Azt a tényt, hogy a márka nem csak versenyúszóknak szól, megmutatta azzal, hogy bemutatta a trunk típusú fürdőruhákat, amelyek nem fedik a test felső részét és a brief fürdőnadrágot hosszabb nadrág nélkül. A felhasznált anyagok fejlesztése fokozatos volt és a Speedo-t a kiváló minőségű klórrezisztens Endurance szövetig vitte. Ma Endurance10 vagy Endurance + néven ismert. 2000-ben megjelent a Fastskin fürdőruha márka, amelynek köszönhetően megdőltek a világrekordok.

Az úszó világ meghódításának vágyát 80. születésnapjukon is bizonyították az új LZR Racer versenyfürdőruha bemutatásával. Michael Phelps is ebben a fürdőruhában úszott a Speedo-tól és 8 aranyérmet nyert. A márka nem csak a fürdőruhákra vonatkozik, hanem az úszók egyéb igényeire is, például úszószemüvegekre, sapkákra, segédeszközökre és kiegészítőkre. Folyamatosan és globálisan népszerűsíti az egészséges életmódot a vízben való mozgással, folyamatosan halad előre és nemcsak a versenyúszókkal néz szembe.

Több

Alternatív termékek

Arena Cobra úszószemüvegArena Cobra úszószemüveg
11 911 Ft
Rendszerint 5 napon belül
Arena Cobra mirror úszószemüvegArena Cobra mirror úszószemüveg
15 394 Ft
Rendszerint 5 napon belül
Arena Cobra Ultra MirrorArena Cobra Ultra Mirror
17 270 Ft
Rendszerint 5 napon belül
Arena Cobra UltraArena Cobra Ultra
13 786 Ft
Változatok raktáron
Úszószemüveg Mad Wave Record Breaker RainbowÚszószemüveg Mad Wave Record Breaker Rainbow
12 045 Ft
Rendszerint 5 napon belül
Michael Phelps XCEED TitanMichael Phelps XCEED Titan
20 083 Ft
Változatok raktáron
Michael Phelps K180 Mirror Michael Phelps K180 Mirror
12 446 Ft
Változatok raktáron

Ki kell választania a változatot