Megérkeztek a legújabb Speedo úszódresszek - öröm rájuk nézni!

22.9.2017 Termék típusok

Éppen megérkezett a Speedo legújabb kollekciója, egyik szebb, mint a másik. Készüljön fel a következő úszó szezonra, vesse bele magát az edzésbe egy új úszódresszel. A Fit sorozat úszódresszei kompressziós panelekkel vannak ellátva, amelyek aktiválják a megfelelő izmokat. Ez segít a jobb teljesítmény elérésében! Vannak speciális alakformáló úszódresszeink hölgyeknek, és van egy modellünk kifejezetten kismamáknak is! Nézze meg a kínálatot, hogy mi vár Önre nálunk! :-)

Hogyan kezdjünk el úszni sportolásként?

13.9.2017 Tanácsolunk

Néha elnéz az uszodába, ahol szépen lassacskán leúszik néhány medencét, a strandon pedig akár napszemüveggel úszik a medencében. Oldalra nézve, pedig ott vannak az úszók, úszósapkában, akár a halak siklanak a vízben, egyik medencét a másik után úszva, mindegyiket stílusos fordulással fejezik be. Egy kicsit azért írigyli őket! Szeretne tudni jól úszni, vagy csak javulni egy kicsit, hogy jobban élvezhesse az egészet? Kezdje el a fitnessz úszást! Na jó, ezt könnyű mondani - de hogyan is fogjunk hozzá?

Új hátizsákok és táskák lepték el üzletünket!

23.8.2017 Termék típusok

A közeledő őszi évszakkal, érkeznek az úszótanfolyamok és az úszómadencébe való látogatások. Az iskolások visszatérnek az iskola padjaiba és megkezdődnek a hétvégei kirándulások, melyekre már a melegebb kabátokat is be kell csomagolni. Pusztán a véletlen műve, hogy épp a napokban lepték el üzletünket a színesebbnél színesebb és dizájnos hátizsákok, különböző nagyságban, márkákkal és mintákkal. :-)

Mivel szereljük fel gyerekeinket, a vízhez

19.7.2017 Tanácsolunk

Nyár és víz, strand, tenger és tavak, elengedhetetlenül összetartoznak. A felnőtteknek mindenek előtt felfrissülést nyújtanak a forró napokon, a gyerekeknek pedig leginkább szórakozást. Ahhoz, hogy a kicsinyeket ne kelljen féltenünk, vásároljon az úszás kezdeteihez, megfelelő felszerelést és élvezze együtt gyerkőceivel a meleg nyári napokat.

Funkita & Funky Trnuks, azaz egy gyönyörű színkavalkád raktárunkban!

21.6.2017 Termék típusok

Hurrá! Éppen a legújabb Funkita és Funky Trunks darabokat raktározzuk! Az Ausztrálok ismételten sem okoztak csalódást. Hihetetlen színek és varázslatos minták, magunk sem tudjuk, hogy melyik a legszebb. Nagyszerű kiegészítők az új mintákkal, képekkel és viccekkel díszített úszósapkák. Hát gyorsan nézzük is meg őket. :-)

Kétrészes úszódresszek nem feltétlen jelentenek bikinit!

Odakint süt a nap, ideális lehetőség elhagyni a zárt medencéket, elindulni a szabadtéri medencékhez és gyönyörűen lebarnulni. De ki szeretné, hogy a hasa egyrészes úszódresszel legyen eltakarva, vagy bikiniben úszni, mely állandóan kikötődik, meglazul és leesik? Szerencsénk van, hogy a kétrészes úszódressznek sportos a szabása és mégis színes és szexi! Nézzétek meg :-)

Arena - minőség, melyet öröm árulni! Ezt támasztja alá Andrea Machkova, az Arena kereskedelmi képviselője.

„Az Arena márka a vásárlóinak szükségtelen bemutatnom, mivel mindenki tudja, hogy az Arena minden darabját professzionális és rekreációs úszóknak kínálja,“ büszkén közli velünk ezt Andrea Machová, az Arena prágai kereskedelmi képviselője. Az exkluzív beszélgetésből kiderül, hogyan alakul az Arena márkának minálunk. 

„A gyerekeknek rengeteg energiájuk és akaratuk van!“ mondja ezt meggyőződve az úszó iskola tulajdonosa

Vlasta büszke tulajdonosa a  Vodníček ® a Black Sharks ® úszóiskolának, melyben együtt csapatával tanítja a gyerekeket az úszás művészetére. Olvassátok el, mi a legjobb a gyerekeknek és hogyan működnek az úszás kezdetei.

Értékelés: A végtelen medence tesztelése

24.5.2017 Értékelés

Egy májusi délutánon elindultunk, hogy leteszteljük az Endless Pool Fitness Systems E500, modern medencét ellen áramlattal, Luci mint úszó és én mint kezdő. Az időjárás tökéletes, az úszás pedig felejthetetlen volt. Gyertek és nézzétek meg velünk, hogyan is néz ki egy ilyen úszómedence.

Erőt vett rajtad is a tavaszi fáradtság? Úszd ki magadból!

25.4.2017 Tanácsolunk

 

Az idő kijavult, süt a nap de mégis fáradtnak, letörtnek, kedvetlennek érzed magad? Munkába menet fáradnak a lábaid és már reggeltől csak az esti pihenést és a kanapét várod? Ebben az esetben a mi tanácsunk lehet, hogy őrültségnek tűnik, de tudjuk, hogy miről beszélünk - Ébredjetek és a tavaszi fáradtságot ússzátok ki magatokból! :-)

További újdonságok az Arenától!

12.4.2017 Termék típusok

Ezen a héten egy egész láda Arena újdonság foglalt helyet raktárunkban! Úszódresszek hölgyeknek, úszónadrágok uraknak és gyerekeknek is. Design-os verseny úszószemüvegek, kényelmes papucsok és rengeteg más gyönyörű darab. Nézzétek meg.

Új kolléganővel bővültünk, aki a marketinget és a közösségi oldalakat igazgatja, ismerkedjetek meg Alenával :-)

Márciusban új arccal bővült a Sporteon csapata, Alenával, akinek köszönhetően minden újdonságról értesültök majd. Az ő hatásköre alá fog tartozni a marketing és a közösségi oldalak. Ismerkedjetek meg vele! :-)

További hasznos termékek