Csak is a legjobbak a Speedo új kollekciójától

10.2.2017 Termék típusok

A Speedo új kollekciója megérkezett, nem győzzük csodálni az szebbnél szebb és tarkábbnál tarkább színeket és formákat. Az új kollekcióban akad pár új dolog is, melyet érdemes megtekinteni. Mire figyeljünk?

Értékelés: uszonyok Finis Positive Drive Fins - nem mindneki számára

9.2.2017 Értékelés

Ma megoszlanak a véleményeink a Finis tesztelésénél. A Finis Positive Drive uszonyok abban különlegesek, hogy minden féle úszó stílusra alkalmasak. Tehát mellúszásra is. Ezért már alig vártuk, hogy kipróbaljuk a vízben.

Értékelés: Finis Posture Trainer - a fejre összpontosítva

7.2.2017 Értékelés

Hogyan könnyítette meg dolgunkat a Finis Posture trainer a helyes fejtartással? Most Miska és én teszteltük, mivel leginkább a kezdő úszók küszködnek hasonló problémákkal;-)

Speedo magyar stílusban. Interjú Bára Prochádzkovával sales manager-el.

A Speedo márka túlzás nélkül a sport úszás legendája. Bára Procházková sales manager szerepében azzal törődik, hogy a Speedo úszódresszek és kellékek a gyártótól az üzleteken keresztül a vásárlóhoz jusson. Hát fejeket az olvasásba! ;-)

Értékelés: Finis centrális úszó pipa, minden edzés kedvence

26.1.2017 Értékelés

Az úszó pipák közkedveltek lettek a hobbi úszók között is. Hogy, hogyan viselte magát a rózsaszín modell a Finis-től? Átadjuk a szót Miskának.

Értékelés: Finis instinct Sculling Paddles tenyérellenállás. Kellemes meglepetés!

24.1.2017 Értékelés

A mai értékelésünk 100%-ig hölgyek által lett készítve. A medencéhez vettük utunkat én, mint kezdő és nagyon kíváncsi és kolléganőm a profi Miska, aki verseny szinten úszik már 11 éve. Magunkkal vittük a Finis négyes úszó segédeszközöket. Miska letesztelte őket, az én feladatom a dokumentálás volt :-) Az alábbi Finis négyest teszteltük:

6 ügyes segédeszköz, mely feljavítja az úszás technikáját

18.1.2017 Tanácsolunk

Deszkát, uszonyokat, tenyérellenállást szinte az összes úszó ismeri. Az alap felszerelésen kívül, léteznek speciálisak is, melyeket még talán nem ismertek, de segítenek a helyes technikában, tehát az egészségesebb és effektívebb úszásban. Ezért gyertek ismerjétek meg a Finis hatost!

Miért kedvelheti meg a triatlont az ön gyermeke is? Interjú Vladimír Anders edzővel.

10.1.2017 Tanácsolunk

A triatlon egy gyönyörű sport és nagyon örülünk, hogy az elmúlt időben egyre több ember szívét ragadja meg. Hogy van ez a gyerekekkel? Alkalmas a triatlon a kisebbek számára is? Képesek a gyerekek három a sportágra és lányok is bekapcsolódhatnak? Tizenkét leggyakoribb kérdésre Vladimír Andrs edző válaszol

Mi sikerült a 2016-os évben? Nézze meg az infografikont.

A múlt év nagyon mozgalmas volt és ezért nagyon hálásak vagyunk! Nézzétek meg, hogyan nézett ki az elmúlt évünk számokban és tényekben;-) Értékeljük, hogy velünk voltatok és örömmel várjuk a személyes vagy online találkozásokat az új 2017-es évben!

A megrendelt termékét január közepéig ingyen kicseréljük

Néha még a legnagyobb erőfeszítések során sem sikerül 100%-osan a választás. Ezt mi is ismerjük, ezért megváltoztattuk a termékek cseréjének feltételeit.

Inspiratív úszók, akiket érdemes követni ;-)

Habár a riói olimpia véget ért, de a verseny úszok jelenleg sem pihennek. Épp ellenkezőleg, minden nap korai kelés a reggeli edzésre és délután visszatérés a medencébe. Talán ti is megkérdezitek, hogy mit is csinálnak ezek a sportolók az úszáson kívül? Minket is érdekelt ezért megnéztük közelebbről és eláruljuk, mely úszókra érdemes odafigyelni.

Új Sporteon arc a fedélzeten - ismerkedjetek meg Miska Prochádzkovával!

13.12.2016 Színfalak mögött

Hurrá, ismét bővültünk egy taggal! Csapatunkba Miska Prochádzková úszik - szimpatikus, még diák, de úszásban már több éves tapasztalattal rendelkezik. Multifunkciós emberke ként csatlakozik hozzánk és segít nekünk a fotózásban, videó vágásban és mindenféle másban is. Már előre örülünk neki :-) Többet elárul magáról a blogunkban, olvassátok...

További hasznos termékek