Hogyan válasszunk neoprén fürdőruhát?

A víz egyre hidegebb, ezért megfelelő felszerelésre van szükséged. Az erős elhatározás mellett nagy segítséget nyújthatnak a neoprén kiegészítők és főleg a neoprén úszóruhák. Nézzük hát meg együtt, hogyan választhatjuk ki a lehető legjobbat!

Hogyan válasszunk babafürdőruhát?

Miután rászántuk magunkat a babaúszásra, rögtön itt a következő nehézség: úszópelus vagy fürdőruha? Milyen fürdőruhát válasszunk? Az úszópelus vagy a babafürdőruha a jobb?

Hogyan válasszunk füldugót?

Apróság, de sok úszó számára az úszó füldugó rendkívül fontos kiegészítő. Minden fontos információt egy helyre gyűjtöttünk. Ismerd meg a megfelelő füldugó kiválasztásának fortélyait.

Hogyan válasszunk úszóbóját?

3.4.2023 Tanácsolunk

Az úszóbója remek és egyre népszerűbb segítőtárs a nyílt vízen, a hosszútávúszásban vagy a jeges vízben történő úszáskor. Sokféle úszóbója létezik, és nem árt, ha az ember kiismeri magát közöttük.

Hogyan válasszunk úszóövet?

3.4.2023 Tanácsolunk

Az úszóöv az egyik legnépszerűbb segédeszköz, amelyet a gyermekek úszásoktatásához használnak. Az úszógumival szemben nagy előnye, hogy nem lyukad ki, a leeresztése miatt sem kell aggódnunk, és szükség szerint egy csattal könnyen meghúzhatjuk a kis úszó teste körül. Az úszógumival a gyermeknek úszás közben folyton egyensúlyoznia kell, és könnyedén átfordulhat vagy kicsúszhat a karikából. Épp emiatt az úszóövek biztonságosabbak, mint az úszógumi.

Hogyan válasszunk sznorkelt?

3.4.2023 Tanácsolunk

A sznorkelekkel mind gyakrabban találkozhatunk az uszodákban, hiszen az utóbbi időben egyre népszerűbb úszást segítő eszközzé és edzések kedvelt kiegészítőjévé váltak. Azonban akad még néhány velük kapcsolatos kérdés, amelyeket nem árt tisztázni, mielőtt megvásárolnánk egyet.

Hogyan válasszunk tenyérellenállást?

3.4.2023 Tanácsolunk

A tenyérellenállás nagyszerű eszköz az edzés változatosabbá tételéhez, a technika javításához és a felsőtest izmainak erősítéséhez. Azonban többféle típusa létezik, és nem mindegy, hogy melyiket választod az első próbálkozásokhoz, és melyek azok, amiket inkább tapasztalt úszóknak ajánlunk. Milyen típusok léteznek, és miben különböznek egymástól?

Hogyan válasszunk uszonyt?

28.3.2023 Tanácsolunk

Az uszonyok nagyszerű társak mind a kezdők, mind a tapasztalt úszók számára. Érdekesebbé teszik az edzést, felgyorsítják az úszást és segítenek a helyes testtartás kialakításában a vízben. Nem tudod, milyen uszonyt válassz, hogy az edzés élvezetes legyen, ne pedig kínszenvedés?

Hogyan viseljük gondját az úszósapkánknak?

28.3.2023 Tanácsolunk

Még egy közönséges úszósapka is hálás lesz, ha helyesen gondoskodunk róla. Az úszósapka minden bizonnyal az egyik leggyakrabban használt úszófelszerelés. A sok nyújtás, felhúzás és a klórnak és napfénynek való kitettség után nem csoda, ha nem bírja sokáig, és néhány hónap múlva egyszerűen szétesik vagy elszakad. Van azonban pár egyszerű fogás, amellyel meghosszabbíthatjuk a sapka élettartamát. Megéri foglalkozni vele: a jutalmunk sok-sok közösen leúszott kilométer lesz.

Hogyan válasszunk úszósapkát?

20.3.2023 Tanácsolunk

Az úszósapka a kezdőktől a haladókig minden úszó számára kötelező kiegészítő. Már régóta nem igaz, hogy ha valaki úszósapkában úszik a medencében, az csakis versenyző lehet. Rengetegféle úszósapka kapható; az anyagok, színek, minták és méretek széles választéka közül válogathatunk. Nézzük meg, miért érdemes úszósapkát beszerezni, és hogyan válasszuk ki a megfelelőt.

Hogyan viseljük gondját a fürdőruhánknak?

20.3.2023 Tanácsolunk

A fürdőruháknak, akárcsak más ruhadaraboknak, speciális karbantartási és mosási igényeik vannak. Tudd meg, hogyan ápold új fürdőruhádat, hogy az a lehető leghosszabb ideig kitartson, és megőrizze eredeti tulajdonságait. Kis odafigyeléssel a fürdőruha hosszú távon is ugyanolyan erős és élénk színű lesz, mint amikor megvásároltad.

Hogyan viseljük gondját az úszószemüvegünknek

20.3.2023 Tanácsolunk

Most úsztál először az új úszószemüvegeddel, és nem tudsz betelni vele, hogy milyen szuperül illeszkedik az arcodra és milyen remekül néz ki? Ahhoz, hogy ez minél tovább így maradjon, a szemüvegnek szüksége van némi odafigyelésre. Derítsd ki, hogyan kell megfelelően gondoskodnod az úszószemüvegedről.

További hasznos termékek