Emme Brugge úszószemüveg

Emme Brugge úszószemüveg

Emme Emme
      3.3
3 738 Ft
Raktáron
Várható szállítás:
Raktáron
Ingyenes csere és visszaküldés 30 napon belül
Úszás kellékek legszélesebb választéka
Szakértők vagyunk és lelkes úszók vagyunk
+36-1-998-9183 (Hétfő-Péntek: 8-16)

Termékleírás

Értékelés: Lucie Kubátová, rekreációs úszó

A szemüveg beállítása egyszerű és gyors

Kétszer hetente úszni járok, így egy kényelmes úszószemüveget szerettem volna edzésre. Az Emme Brugge úszószemüveg első ránézésre nagyon megtetszett, a design-ának köszönhetően. A tükrözött üvege nagyon jól lett megoldva. A szemüveg beállítása könnyebb lett, mint aminek tűnt. Az orrnyerge nem kivehető, de a beállítása egyszerű. 3 különböző beállításra képes, attól függően, hogy közelebb szeretné tenni vagy épp ellenkezőleg, eltávolítani egymástól. Pár másodperc alatt kész is van és különösebb erő kifejtésre sincs szükség, vagy kézügyességre.

A szemüveg pántja dupla, így jobban tart a fejen és az úszósapkán is. Minden oldalán csat van, mely segítségével beállítható a nagyság. A pánt vége könnyen ki és betehető a csatba.  

Hosszabb idő után sem párásodik a szemüveg

Ami a kényelmet illeti, tökéletesen elégedett vagyok vele. Minden egyes új szemüveget meg kell szoknia az embernek, ezt a szemüveget egy hét után már nem éreztem a szemeimen. A lencséi valamivel nagyobbak, mint a verseny szemüvegeké, de annál kényelmesebbek. Nagyon kellemes volt az, hogy az úszás alatt egyszer sem kellett levennem a fejemről, hogy megtöröljem, mivel egyáltalán nem párásodott. Igyekszem nem érinteni a szemüveg belső felületét és mindig a tokban hordom, amiben megvettem.

Kitünő a kilátás, de kissé sötétebb

Kilátás és periférikus látás egészen jó az Emme Brugge szemüvegben. Egyetlen problémám a sötétítéssel akadt. Fedett uszodába járok úszni reggelente, és gyakran megesik, hogy a medencében elég nagy a homály, ezért a kilátás kicsit rosszabb. Viszont ellenkezőleg a kinti medencében napsütésben ez a tükrözött lencse tökéletesen szolgált. Nem ártott a napfény a szememnek és nem is fárasztotta el.


Felnőtteknek szabott univerzális méret.

A lencsék tükrös felületkezelésűek, így gond nélkül beltéri és kültéri úszásra is alkalmasak. A tükröződés véd a napsugarak és fényvisszaverődés ellen és dizájnos is egyben.

Az Antifog egy párásodás elleni réteg a lencsén belül. Ez a réteg nagy mértékben csökkenti a szemüveg párásodását. Úszás után ajánljuk az űszószemüveget tiszta vízzel leöblíteni és a tokba helyezés előtt hagyni alaposan megszáradni. A szemüveget ne törölje semmilyen törlőkendőkkel és ne is éritse a lencsét, megsértené a párásodás elleni réteget és a szemüveg bepárásodna.

Az UV filter elnyeli az UVA és UVB sugarakat, amelyek a látás károsodását okozhatják. Az úszószemüveg kültéri és beltéri úszásra is alkalmas.

Az úszószemüveg pántja középen megkettőződik. A pánt a lencsék mellett kezdődik és középen megkettőződik. A megkettőzött pánt előnye a könnyebb manipuláció és kényelmesebb rögzítés. A megkettőzött pánt jobban tartja a szemüveget a fejen.

Ennek a szemüvegnek összetolható az orrnyerege. A szemüveg orrésze összetolható. Ez az orrnyereg szillárdan a szemüveghez van rögzítve és több pozícióba tolható. Ezzel beállítható a lencsék helyes távolsága, ahogy Önnek a legmegfelelőbb.

Unisex.

Paraméterek

Paraméter Leírás
Anyag Polikarbonát
Szilikon
Kor Felnőtt
Lencse Mirror
Antifog
UV Filter
Öv Középen kettéválik
Orrcsipesz Összetolható
Nem Unisex
Szín Füstös
Ezüst
Magyar posta Házhozszállítás
péntek 02.10.
DPD Házhozszállítás
péntek 02.10.
Transoflex Házhozszállítás
péntek 02.10.

A vásárlók értékelése

3.3

Nincs elérhető értékelés Legyen az első!

Termék értékelés beszúrása

Termék értékelés beszúrása

Család és utónév:*
Kötelező adat
Az Ön e-mail címe:*
Kötelező adat Érvénytelen e-mail cím
Csillagok száma:*
      Kötelező adat
Értékelés:*
Kötelező adat
Spam védelem adjon be 3 karaktert a képről:*
captcha image Kötelező adat
* kötelezően kitöltendő adatok

Blog

Ezek a képek mosolyt csalnak az arcára

Memes. Hogy ez a szó nem mondd Önnek semmit? Nem gond, mi is csak nemrégiben értettem meg ezen szó jelentését.

Az iskolaév már az ajtón kopogtat. Készítse fel gyermekét az iskolai úszásra!

23.8.2018

Ez már csak úgy van, hogy az új iskolaév fékezhetetlenül közeleg, ami nem egy gyermek számára egyet jelent az iskolai úszásórákkal is. Ez pedig nagyszerű dolog! :-) Hiszen az úszás jót tesz az egészségnek több szempontból is, továbbá olyan sportaktivitás ez, melyet a gyermekek élveznek is. Nem kevés szülőnek okoz azonban komoly fejtörést a dolog, hogy mi tis szerezzenek be csemetéjüknek ezekre az órákra, és főleg, hogy hol keresgéljenek. A válasz az orruk előtt hever.

Méghozzá szó szerint. :-)

6 újdonság az úszóedzéshez (3. rész)

9.8.2018

Már harmadik alkalommal készültünk hat olyan segédeszközzel, melyek segíthetnek úszótechnikája javításán. Amennyiben az első két részt is meg szeretné tekinteni, nehogy lemaradjon valamiről, az elsőt itt a másodikat pedig ide kattintva olvashatja. 

Kezdődik az EB Glasgowban és a magyar úszók sem hiányozhatnak a startlistáról

3.8.2018

Több ezer sportoló, hat sportág, egy város, ez az idei Európa bajnokság Glasgowban, számokban. A magyar úszók pedig természetesen nem hiányozhatnak a mezőnyből!

Egyszer régen egy messzi-messzi galaxisban, avagy Star Wars fürdőruhák gyerekeknek

21.7.2018

A nyár javában tombol, és nemrégiben jelent meg a mozivásznon egy új Star Wars film is, ugyan nem volt kifejezetten egy sikereres alkotás (tulajdonképpen a Star Wars világában bukásnak számíott), ez az űrkaland továbbra is nagyon kedvelt a gyermekek és felnőttek körében is.

Emme

Emme

A történelmileg népszerű Emme márka a szükséges felszerelést kínálja az úszók számára. Ha megfelelő úszósapkát keres, de nem csak klasszikus színekre vágyik, akkor nálunk választhat. Választhat úszószemüveget, úszási kiegészítőket vagy "bőr" nevű törölközőt is. Mindent megtalál nálunk az Emme márka kínálatából. A márka jelentős népszerűségét nemcsak a dizájn, hanem a termékeik tartóssága és megbízhatósága is adja. Legyen egy következő elégedett felhasználó.

Több

Alternatív termékek

Arena SprintArena Sprint
6 150 Ft
Rendszerint 5 napon belül
Arena Zoom X-fit úszószemüvegArena Zoom X-fit úszószemüveg
4 006 Ft
Változatok raktáron
Speedo Jet úszószemüvegSpeedo Jet úszószemüveg
3 470 Ft
Változatok raktáron
Úszószemüveg Speedo SwedishÚszószemüveg Speedo Swedish
4 140 Ft
Rendszerint 5 napon belül
Úszószemüveg Aqua Sphere KaimanÚszószemüveg Aqua Sphere Kaiman
6 418 Ft
6 417 Ft
Változatok raktáron
Úszószemüveg Aqua Sphere KayenneÚszószemüveg Aqua Sphere Kayenne
8 025 Ft
Változatok raktáron
Speedo Futura PlusSpeedo Futura Plus
6 418 Ft
Változatok raktáron

Ki kell választania a változatot