Emme Brugge úszószemüveg

Emme Brugge úszószemüveg

Emme Emme
      3.3
3 822 Ft
Raktáron
Várható szállítás:
Raktáron
30 nap cseregarancia
Óriási úszás felszerelés választék
Szakértők, és lelkes úszók vagyunk
+36-1-998-9183 (Hétfő-Péntek: 8-16)

Termékleírás

Értékelés: Lucie Kubátová, rekreációs úszó

A szemüveg beállítása egyszerű és gyors

Kétszer hetente úszni járok, így egy kényelmes úszószemüveget szerettem volna edzésre. Az Emme Brugge úszószemüveg első ránézésre nagyon megtetszett, a design-ának köszönhetően. A tükrözött üvege nagyon jól lett megoldva. A szemüveg beállítása könnyebb lett, mint aminek tűnt. Az orrnyerge nem kivehető, de a beállítása egyszerű. 3 különböző beállításra képes, attól függően, hogy közelebb szeretné tenni vagy épp ellenkezőleg, eltávolítani egymástól. Pár másodperc alatt kész is van és különösebb erő kifejtésre sincs szükség, vagy kézügyességre.

A szemüveg pántja dupla, így jobban tart a fejen és az úszósapkán is. Minden oldalán csat van, mely segítségével beállítható a nagyság. A pánt vége könnyen ki és betehető a csatba.  

Hosszabb idő után sem párásodik a szemüveg

Ami a kényelmet illeti, tökéletesen elégedett vagyok vele. Minden egyes új szemüveget meg kell szoknia az embernek, ezt a szemüveget egy hét után már nem éreztem a szemeimen. A lencséi valamivel nagyobbak, mint a verseny szemüvegeké, de annál kényelmesebbek. Nagyon kellemes volt az, hogy az úszás alatt egyszer sem kellett levennem a fejemről, hogy megtöröljem, mivel egyáltalán nem párásodott. Igyekszem nem érinteni a szemüveg belső felületét és mindig a tokban hordom, amiben megvettem.

Kitünő a kilátás, de kissé sötétebb

Kilátás és periférikus látás egészen jó az Emme Brugge szemüvegben. Egyetlen problémám a sötétítéssel akadt. Fedett uszodába járok úszni reggelente, és gyakran megesik, hogy a medencében elég nagy a homály, ezért a kilátás kicsit rosszabb. Viszont ellenkezőleg a kinti medencében napsütésben ez a tükrözött lencse tökéletesen szolgált. Nem ártott a napfény a szememnek és nem is fárasztotta el.


Felnőttekre szabott univerzális méret.

A lencsék tükrös felületkezelésűek, így gond nélkül beltéri és kültéri úszásra is alkalmasak. A tükröződés véd a napsugarak és fényvisszaverődés ellen, és dizájnos is egyben.

Az Antifog egy párásodás elleni réteg a lencsén belül, mely nagy mértékben csökkenti a szemüveg párásodását. Úszás után ajánljuk az úszószemüveget tiszta vízzel leöblíteni és a tokba helyezés előtt hagyni alaposan megszáradni. A szemüveget ne törölje semmilyen törlőkendővel és ne is érintse a lencsét, nehogy megsérüljön a párásodás elleni réteg.

Az UV filter elnyeli az UVA és UVB sugarakat, amelyek a látás károsodását okozhatják. Az úszószemüveg kültéri és beltéri úszásra is alkalmas.

Az úszószemüveg pántja a lencsék mellett kezdődik és középen megkettőződik. Ennek előnye a könnyebb manipuláció és kényelmesebb rögzítés. A megkettőzött pánt jobban tartja a szemüveget a fejen.

A szemüveg összetolható orrnyereggel rendelkezik. Ez az orrnyereg szillárdan a szemüveghez van rögzítve és több pozícióba tolható. Ezzel beállítható a lencsék helyes távolsága, ahogy Önnek a legmegfelelőbb.

Unisex.

Paraméterek

Paraméter Leírás
Anyag Polikarbonát
Szilikon
Kor Felnőtt
Lencse Mirror
Antifog
UV Filter
Öv Középen kettéválik
Orrcsipesz Összetolható
Nem Unisex
Szín Füstös
Ezüst
Magyar posta Házhozszállítás
csütörtök 28.01.
Csomagküldő Házhozszállítás
péntek 29.01.

Vásárlói vélemények

3.3

A termékről még nincs értékelés. Legyen Ön az első!

Termék értékelése

Termék értékelése

Család és utónév:*
Kötelező adat
Az Ön e-mail címe:*
Kötelező adat Érvénytelen e-mail cím
Csillagok száma:*
      Kötelező adat
Küldése:*
Kötelező adat
Spam védelem adjon be 3 karaktert a képről:*
captcha image Kötelező adat
* kötelezően kitöltendő adatok

Blog

Ezek a képek mosolyt csalnak az arcára

Memes. Hogy ez a szó nem mondd Önnek semmit? Nem gond, mi is csak nemrégiben értettem meg ezen szó jelentését.

Az iskolaév már az ajtón kopogtat. Készítse fel gyermekét az iskolai úszásra!

23.8.2018

Ez már csak úgy van, hogy az új iskolaév fékezhetetlenül közeleg, ami nem egy gyermek számára egyet jelent az iskolai úszásórákkal is. Ez pedig nagyszerű dolog! :-) Hiszen az úszás jót tesz az egészségnek több szempontból is, továbbá olyan sportaktivitás ez, melyet a gyermekek élveznek is. Nem kevés szülőnek okoz azonban komoly fejtörést a dolog, hogy mi tis szerezzenek be csemetéjüknek ezekre az órákra, és főleg, hogy hol keresgéljenek. A válasz az orruk előtt hever.

Méghozzá szó szerint. :-)

6 újdonság az úszóedzéshez (3. rész)

9.8.2018

Már harmadik alkalommal készültünk hat olyan segédeszközzel, melyek segíthetnek úszótechnikája javításán. Amennyiben az első két részt is meg szeretné tekinteni, nehogy lemaradjon valamiről, az elsőt itt a másodikat pedig ide kattintva olvashatja. 

Kezdődik az EB Glasgowban és a magyar úszók sem hiányozhatnak a startlistáról

3.8.2018

Több ezer sportoló, hat sportág, egy város, ez az idei Európa bajnokság Glasgowban, számokban. A magyar úszók pedig természetesen nem hiányozhatnak a mezőnyből!

Egyszer régen egy messzi-messzi galaxisban, avagy Star Wars fürdőruhák gyerekeknek

21.7.2018

A nyár javában tombol, és nemrégiben jelent meg a mozivásznon egy új Star Wars film is, ugyan nem volt kifejezetten egy sikereres alkotás (tulajdonképpen a Star Wars világában bukásnak számíott), ez az űrkaland továbbra is nagyon kedvelt a gyermekek és felnőttek körében is.

Emme

Emme

A történelmileg népszerű Emme márka a szükséges felszerelést kínálja az úszók számára. Ha megfelelő úszósapkát keres, de nem csak klasszikus színekre vágyik, akkor nálunk bőven választhat. Választhat úszószemüveget, úszáskiegészítőket vagy gyorsan száradó törölközőt is. A márka jelentős népszerűségét nemcsak a dizájn, hanem a termékeik tartóssága és megbízhatósága is adja. Legyen Ön is egy következő elégedett felhasználó.

Több

Alternatív termékek

Emme Sydney mirror úszószemüvegEmme Sydney mirror úszószemüveg
3 412 Ft
3 411 Ft
Raktáron
Arena SprintArena Sprint
6 289 Ft
5 napon belül elküldjük
Arena Zoom X-fit úszószemüvegArena Zoom X-fit úszószemüveg
4 096 Ft
Egyes változatok raktáron
Speedo Jet úszószemüvegSpeedo Jet úszószemüveg
3 548 Ft
Egyes változatok raktáron
Úszószemüveg Speedo SwedishÚszószemüveg Speedo Swedish
4 233 Ft
5 napon belül elküldjük
Úszószemüveg Aqua Sphere KaimanÚszószemüveg Aqua Sphere Kaiman
6 563 Ft
Egyes változatok raktáron
Úszószemüveg Aqua Sphere KayenneÚszószemüveg Aqua Sphere Kayenne
8 207 Ft
Egyes változatok raktáron
Úszószemüveg Aqua Sphere Kaiman ExoÚszószemüveg Aqua Sphere Kaiman Exo
7 796 Ft
5 napon belül elküldjük
Úszószemüveg TYR Socket Rockets 2.0Úszószemüveg TYR Socket Rockets 2.0
4 507 Ft
5 napon belül elküldjük

Válasszon a lenyíló menüből termékvariációt!