A mi történetünk

A céget 2008-ban egy fiatal sportoló és úszó, Vojtěch Krapítek alapította Prágában, Csehországban. Az eredeti „Sportex” elnevezés a cseh börzére, a „Sporteon” név pedig a külföldi börzékre lett kigondolva. Vojtěch kezdeti elképzelése az volt, hogy inspirációt nyújtson, úszásra és általában sportolásra ösztönözze az embereket, arra biztatván mindenkit, hogy éljenek egészségesebben, és ennek keretében rá akart mutatni az úszás előnyeire. Ez a gondolat a mai napig cégünk fő célkitűzése maradt, ugyanis folyamatosan arra törekszünk, hogy vásárlóinkat új ismeretekkel gazdagítsuk.
 
 
A Swimaholic csapata sportrajongókból áll, akik igyekszenek megosztani a sportra vonatkozó tudásukat, emellett pedig lehetővé teszik valamennyi olyan felszerelés beszerzését, amely az úszás megkezdéséhez szükséges. Az évek múltával a kis cseh cég egyre nagyobb nemzetközi csapattá vált, amely elsősorban az úszásra összpontosít. Megmutatjuk, hogy az úszás egy igazán figyelemre méltó sport, amely mindenki számára alkalmas; szakmai tudásunk átadására törekszünk, tippeket és tanácsokat nyújtunk az úszás megkezdéséhez és az egészséges életmód kialakításához, igyekszünk megtanítani a legjobb technikákat és egyúttal megfelelő úszófelszerelést kínálunk mindenkinek, akár versenyzésről, akár szabadidős úszásról legyen szó.
 
 
 
A 2020-as év kezdete számunkra nemcsak a Covid felbukkanása miatt lesz emlékezetes, hiszen ekkor neveztük át cégünket: a Swimaholic név sokkal jobban tükrözi elkötelezettségünket és a cég közelmúltbéli fejlődésének irányát.
 
 
A Swimaholic immár nemcsak az online térben van jelen. Csehországban már három üzletünk van (Prága, Brno és Plzeň). A világ valamennyi fontos úszómárkájának termékeit forgalmazzuk, de fejlesztői csapatunk a "Swimaholic" márkanév alatt saját termékeket is a piacra dob. 
 

 
Kreatív csapatunk mindig figyel az ügyfelek igényeire, és fokozatosan teljesíti azokat. Ez azzal is összefügg, hogy a lehetőségekhez mérten mindent megteszünk annak érdekében, hogy környezetbarát vállalkozás legyünk. Ennek megfelelően számos ÖKO terméket kínálunk, melyek a tengerből kinyert, újrahasznosított műanyagból készülnek, a megrendeléseket pedig minden esetben újrahasznosítható csomagolásban küldjük.
 
 
És ami a legfontosabb: ne felejtse el, hogy LIFE IS COOL IN THE POOL!
 

További hasznos termékek