Úszószemüveg Speedo Fastskin3 Elite mirror

Termékkód: 8082108137
Speedo Speedo
      3.2
18 743 Ft
18 743 Ft
Változatok raktáron
Várható szállítás:
Változatok raktáron
Ingyenes csere és visszaküldés 30 napon belül
Úszás kellékek legszélesebb választéka
Szakértők vagyunk és lelkes úszók vagyunk
+36-1-998-9183 (Hétfő-Péntek: 8-16)

Termékleírás

A Speedo Fastskin3 Elite mirror a Speedo legelismertebb modellje amely gyakran az olimpián és a világbajnokságon látható. Másrészt szuper kényelmes úszószemüvegek, amelyeket mindenki megvásárolhat, aki szereti a jó dolgokat és szívesen vásárol minőségi terméket

Bár nem versenyezek többé, de miért ne próbálnék ki egy versení úszószemüveget hobbi úszó vagy egy hivatásos úszó szempontjából. Így tehát kipróbáltam a Speedo Fastskin3 Elite verseny úszószemüveget. Hogy hogyan tetszett?

Egyszerűen fogalmazva, izgatott voltam! :-) Sok szemüveget próbáltam ki, nem igazán élveztem bennük az úszást. Nem tudom megítélni mennyire szigetelnek mivel egymástól eltérőek lehetnek de ez a szemüveg tökéletesen illeszkedik. Az IQ Fit technológiával kifejlesztett szemüvegeknél ez tökéletesen működött. tökéletesen működött. Mivel a szemüveget kültéren napfényben próbáltam ki, megfigyelhettem a türkös színes lencséket amely élvezetessé tette az úszást számomra. Nem szenvedtem a napsugaraktól, mert a szemüveg tompítja a napfényt.

A szemüveg széles látómezővel rendelkezik még alacsony profilú szemüveg esetén is. Úgyhogy az úszás során csak magam elé néztem és nem volt problémám a kis látószöggel sem, a megfelelő látószög bármelyik szemüvegnél mindig jól jön.

Szilikonpántos szemüvegnek van egy érdekessége. Habár klasszikusan dupla pántú hátul egy mérőszalag. Elgondolkodhatunk mire használható ez a Speedo esetében: "A pánt feszültsége nagyon fontos a szemüveg legmegfelelőbb illeszkedése szempontjából, de mást is jelenthet lehet edzés és verseny esetén. Ennek a mérettekkel ellátott szalagnak köszönhetően mindig pontosan beállíthatjuk a pántot, hogy az 100% -ban illeszkedjen az archoz és a fejhez. A 3D tömítéssel és az IQ Fit technológiával együtt ez egy újabb szabadalmaztatott Speedo technológia.

Miért válassza a Speedo Fastskin3 Elite Mirror szemüveget?

► Alacsony profilúak, verseny stílusban tervezve

► Az IQ Fit technológiának köszönhetően problémamentesen tart, nem nyom és jól tömít. Ezt tartom a sikeresség legfőbb okának.

► Ez a legjobb, amit a Speedo-tól kaphat. Az ár magáért beszél.

► Kiváló választás a versenyző úszók számára, de a hobbi úszók számára is, akik szívesen vásárolnak minőségi terméket.


A Fastskin a Speedo termékeket jelöli, amelyek a vízben elérhető lehető legjobb hidrodinamika érdekében készültek. Egy úszófelszerelés, amelyet versenyúszóknak és teljesítményúszásra terveztek, hogy a lehető legjobb eredményt érjék el. A Speedo Fastskin sorozatban az egész felszerelést megtalálja. A legfontosabb természetesen a fürdőruha, szemüveg és sapka, amelyek a FINA által homologizáltak, de egyéb tréningfelszerelést is talál itt, mint az úszólapok, tenyérellenállások, uszonyok. Ezen techonlógia legnagyobb sikere abban rejlik, hogy a Speedo elit úszókról való 3D szkennelt képeket készített, számítógépes szimulációt használtak valamint kutatásokat, számoltak az ellenállással és az anyag szilárdságával is.

Az IQfit technológia többéves kutatás eredménye. A szemüveg tökéletes fejformához való alkalmazkodás érdekében lett tervezve. A töltése tökéletesen hozzásimul az archoz és majdnem semmilyen nyomást nem gyakorol rá, úgyhogy úszás után nem leszenek szemüvegnyomok az arcon. Ez a technológia maximalizálja a kényelmet és a víz ellenállását.

Felnőtteknek szabott univerzális méret.

A lencsék tükrös felületkezelésűek, így gond nélkül beltéri és kültéri úszásra is alkalmasak. A tükröződés véd a napsugarak és fényvisszaverődés ellen és dizájnos is egyben.

Az Antifog egy párásodás elleni réteg a lencsén belül. Ez a réteg nagy mértékben csökkenti a szemüveg párásodását. Úszás után ajánljuk az űszószemüveget tiszta vízzel leöblíteni és a tokba helyezés előtt hagyni alaposan megszáradni. A szemüveget ne törölje semmilyen törlőkendőkkel és ne is éritse a lencsét, megsértené a párásodás elleni réteget és a szemüveg bepárásodna.

Az UV filter elnyeli az UVA és UVB sugarakat, amelyek a látás károsodását okozhatják. Az úszószemüveg kültéri és beltéri úszásra is alkalmas.

A szemüveg széles látószögű, ennek köszönhetően nagyobb a látóköre és jobban tudja figyelni környezetét. A nyílt vízen úszók és a triatlonisták számára ideális.

Az úszószemüveg dupla pántú. Ez a pánt egy hosszú gumi, amely duplán van a szemüvegbe fűzve. Előnye, hogy jobban tart a fejen, mivel az egyik pántot feljebb és a másikat lejjebb teheti, vagy mindkét pántot szükség szerint állíthatja be. Ezen pántok nagy előnye, hogy ha elszakadnak, könnyen kicserélhetők új darabra.

A szemüveg orr része cserélhető. Az orrnyereg gond nélkül kivehető és lecserélhető hosszabbra vagy rövidebbre. Ön dönti el, melyik hossz felel meg a legjobban és úszószemüvegét ezáltal szükségletei és arcformája szerint állíthatja be.

Unisex.

A csomagolás része egy szilárd védőtok az úszószemüveg részére. Megvédi az úszószemüveget a karcolás ellen. A védőtoknak köszönhetően biztonságosan szállítható.

3 különböző méretű cserélhető orrnyereg áll rendelkezésre.

A nemzetközi FINA úszószövetség (Fédération Internationale de Natation) által lett jóváhagyva és cerifikálva. Ezáltal eléri a nemzetközi színvonalat és lehetővé teszi a tekintélyes versenyeken való indulást.

Paraméterek

Paraméter Leírás
Anyag Termoplasztikus elasztomer
Fastskin
IQfit
Polikarbonát
Szilikon
Kor Felnőtt
Lencse Mirror
Antifog
UV Filter
Széles látószög
Öv Dupla
Orrcsipesz Cserélhető
Nem Unisex
A csomagolás része Védőcsomagolás
Orrnyereg 3 méretben
Homologáció FINA
Szín Fekete
Narancssárga
Lila
Kék
Szürke
Piros
Kék
Arany
Piros
Lila
Magyar posta Házhozszállítás
szerda 30.09.
DPD Házhozszállítás
szerda 30.09.
Transoflex Házhozszállítás
szerda 30.09.

A vásárlók értékelése

3.2

Nincs elérhető értékelés Legyen az első!

Termék értékelés beszúrása

Termék értékelés beszúrása

Család és utónév:*
Kötelező adat
Az Ön e-mail címe:*
Kötelező adat Érvénytelen e-mail cím
Csillagok száma:*
      Kötelező adat
Értékelés:*
Kötelező adat
Spam védelem adjon be 3 karaktert a képről:*
captcha image Kötelező adat
* kötelezően kitöltendő adatok

Blog

Ezek a képek mosolyt csalnak az arcára

Memes. Hogy ez a szó nem mondd Önnek semmit? Nem gond, mi is csak nemrégiben értettem meg ezen szó jelentését.

Az iskolaév már az ajtón kopogtat. Készítse fel gyermekét az iskolai úszásra!

23.8.2018

Ez már csak úgy van, hogy az új iskolaév fékezhetetlenül közeleg, ami nem egy gyermek számára egyet jelent az iskolai úszásórákkal is. Ez pedig nagyszerű dolog! :-) Hiszen az úszás jót tesz az egészségnek több szempontból is, továbbá olyan sportaktivitás ez, melyet a gyermekek élveznek is. Nem kevés szülőnek okoz azonban komoly fejtörést a dolog, hogy mi tis szerezzenek be csemetéjüknek ezekre az órákra, és főleg, hogy hol keresgéljenek. A válasz az orruk előtt hever.

Méghozzá szó szerint. :-)

6 újdonság az úszóedzéshez (3. rész)

9.8.2018

Már harmadik alkalommal készültünk hat olyan segédeszközzel, melyek segíthetnek úszótechnikája javításán. Amennyiben az első két részt is meg szeretné tekinteni, nehogy lemaradjon valamiről, az elsőt itt a másodikat pedig ide kattintva olvashatja. 

Kezdődik az EB Glasgowban és a magyar úszók sem hiányozhatnak a startlistáról

3.8.2018

Több ezer sportoló, hat sportág, egy város, ez az idei Európa bajnokság Glasgowban, számokban. A magyar úszók pedig természetesen nem hiányozhatnak a mezőnyből!

Egyszer régen egy messzi-messzi galaxisban, avagy Star Wars fürdőruhák gyerekeknek

21.7.2018

A nyár javában tombol, és nemrégiben jelent meg a mozivásznon egy új Star Wars film is, ugyan nem volt kifejezetten egy sikereres alkotás (tulajdonképpen a Star Wars világában bukásnak számíott), ez az űrkaland továbbra is nagyon kedvelt a gyermekek és felnőttek körében is.

Speedo

Speedo

A Speedo márka a világ 3 legjobb úszómárkája közé tartozik. 1914-ben Ausztráliában alapította Alexander MacRae, és 1927-ben látott napvilágot az első Racer Back fürdőruha. A Speedo 1932 és 1936 között világszerte felkeltette a figyelmet az olimpiai játékok támogatásának köszönhetően. Az úszó világban való szereplése kezdete óta versenyúszókat öltöztet, akik fürdőruháiban nyernek és képviselik országaikat.

Azt a tényt, hogy a márka nem csak versenyúszóknak szól, megmutatta azzal, hogy bemutatta a trunk típusú fürdőruhákat, amelyek nem fedik a test felső részét és a brief fürdőnadrágot hosszabb nadrág nélkül. A felhasznált anyagok fejlesztése fokozatos volt és a Speedo-t a kiváló minőségű klórrezisztens Endurance szövetig vitte. Ma Endurance10 vagy Endurance + néven ismert. 2000-ben megjelent a Fastskin fürdőruha márka, amelynek köszönhetően megdőltek a világrekordok.

Az úszó világ meghódításának vágyát 80. születésnapjukon is bizonyították az új LZR Racer versenyfürdőruha bemutatásával. Michael Phelps is ebben a fürdőruhában úszott a Speedo-tól és 8 aranyérmet nyert. A márka nem csak a fürdőruhákra vonatkozik, hanem az úszók egyéb igényeire is, például úszószemüvegekre, sapkákra, segédeszközökre és kiegészítőkre. Folyamatosan és globálisan népszerűsíti az egészséges életmódot a vízben való mozgással, folyamatosan halad előre és nemcsak a versenyúszókkal néz szembe.

Több

Alternatív termékek

Arena Cobra úszószemüvegArena Cobra úszószemüveg
11 911 Ft
Rendszerint 5 napon belül
Arena Cobra mirror úszószemüvegArena Cobra mirror úszószemüveg
15 394 Ft
Rendszerint 5 napon belül
Speedo Fastskin3 Elite úszószemüvegSpeedo Fastskin3 Elite úszószemüveg
18 073 Ft
Rendszerint 5 napon belül
Arena Cobra Ultra MirrorArena Cobra Ultra Mirror
17 270 Ft
Rendszerint 5 napon belül
Úszószemüveg Mad Wave Record Breaker RainbowÚszószemüveg Mad Wave Record Breaker Rainbow
12 045 Ft
Rendszerint 5 napon belül
Michael Phelps XCEED TitanMichael Phelps XCEED Titan
20 083 Ft
Változatok raktáron
Arena Cobra Ultra Mirror pinkArena Cobra Ultra Mirror pink
17 270 Ft
Rendszerint 5 napon belül

Ki kell választania a változatot