Úszószemüveg Speedo Fastskin3 Elite mirror

Úszószemüveg Speedo Fastskin3 Elite mirror

Termékkód: 8082108137
Speedo Speedo
      3.1
19 583 Ft
19 583 Ft
Egyes változatok raktáron
Várható szállítás:
Egyes változatok raktáron
30 nap cseregarancia
Óriási úszás felszerelés választék
Szakértők, és lelkes úszók vagyunk
+36-1-445-0252 (Hé-Pé: 10-17)

Termékleírás

A Speedo Fastskin3 Elite mirror a Speedo legelismertebb modellje amely gyakran az olimpián és a világbajnokságon látható. Másrészt szuper kényelmes úszószemüvegek, amelyeket mindenki megvásárolhat, aki szereti a jó dolgokat és szívesen vásárol minőségi terméket

Bár nem versenyezek többé, de miért ne próbálnék ki egy versení úszószemüveget hobbi úszó vagy egy hivatásos úszó szempontjából. Így tehát kipróbáltam a Speedo Fastskin3 Elite verseny úszószemüveget. Hogy hogyan tetszett?

Egyszerűen fogalmazva, izgatott voltam! :-) Sok szemüveget próbáltam ki, nem igazán élveztem bennük az úszást. Nem tudom megítélni mennyire szigetelnek mivel egymástól eltérőek lehetnek de ez a szemüveg tökéletesen illeszkedik. Az IQ Fit technológiával kifejlesztett szemüvegeknél ez tökéletesen működött. tökéletesen működött. Mivel a szemüveget kültéren napfényben próbáltam ki, megfigyelhettem a türkös színes lencséket amely élvezetessé tette az úszást számomra. Nem szenvedtem a napsugaraktól, mert a szemüveg tompítja a napfényt.

A szemüveg széles látómezővel rendelkezik még alacsony profilú szemüveg esetén is. Úgyhogy az úszás során csak magam elé néztem és nem volt problémám a kis látószöggel sem, a megfelelő látószög bármelyik szemüvegnél mindig jól jön.

Szilikonpántos szemüvegnek van egy érdekessége. Habár klasszikusan dupla pántú hátul egy mérőszalag. Elgondolkodhatunk mire használható ez a Speedo esetében: "A pánt feszültsége nagyon fontos a szemüveg legmegfelelőbb illeszkedése szempontjából, de mást is jelenthet lehet edzés és verseny esetén. Ennek a mérettekkel ellátott szalagnak köszönhetően mindig pontosan beállíthatjuk a pántot, hogy az 100% -ban illeszkedjen az archoz és a fejhez. A 3D tömítéssel és az IQ Fit technológiával együtt ez egy újabb szabadalmaztatott Speedo technológia.

Miért válassza a Speedo Fastskin3 Elite Mirror szemüveget?

► Alacsony profilúak, verseny stílusban tervezve

► Az IQ Fit technológiának köszönhetően problémamentesen tart, nem nyom és jól tömít. Ezt tartom a sikeresség legfőbb okának.

► Ez a legjobb, amit a Speedo-tól kaphat. Az ár magáért beszél.

► Kiváló választás a versenyző úszók számára, de a hobbi úszók számára is, akik szívesen vásárolnak minőségi terméket.


A Fastskin a Speedo termékeket jelöli, amelyek a vízben elérhető lehető legjobb hidrodinamika érdekében készültek. Egy úszófelszerelés, amelyet verseny- és teljesítményúszásra terveztek, hogy a lehető legjobb eredmény legyen elérhető. A Speedo Fastskin sorozatban az egész felszerelést megtalálja. A legfontosabb természetesen a fürdőruha, szemüveg és sapka, amelyek a FINA által homologizáltak, de egyéb tréningfelszerelést is talál itt, mint az úszólapok, tenyérellenállások, uszonyok. Ezen technológia sikere abban rejlik, hogy a Speedo elit úszókról 3D-s képeket készített, számítógépes szimulációt használtak, egyéb kutatásokat is figyelembe vettek, illetve számoltak az ellenállással és az anyag szilárdságával is.

Az IQfit technológia többéves kutatás eredménye. A szemüveg a tökéletes fejformához való alkalmazkodás érdekében lett tervezve. Töltése tökéletesen hozzásimul az archoz és majdnem semmilyen nyomást nem gyakorol rá, úgyhogy úszás után nem maradnak szemüvegnyomok az arcon. Ez a technológia maximalizálja a kényelmet és a vízellenállást.

Felnőttekre szabott univerzális méret.

A lencsék tükrös felületkezelésűek, így gond nélkül beltéri és kültéri úszásra is alkalmasak. A tükröződés véd a napsugarak és fényvisszaverődés ellen, és dizájnos is egyben.

Az Antifog egy párásodás elleni réteg a lencsén belül, mely nagy mértékben csökkenti a szemüveg párásodását. Úszás után ajánljuk az úszószemüveget tiszta vízzel leöblíteni és a tokba helyezés előtt hagyni alaposan megszáradni. A szemüveget ne törölje semmilyen törlőkendővel és ne is érintse a lencsét, nehogy megsérüljön a párásodás elleni réteg.

Az UV filter elnyeli az UVA és UVB sugarakat, amelyek a látás károsodását okozhatják. Az úszószemüveg kültéri és beltéri úszásra is alkalmas.

A szemüveg széles látószögű, ennek köszönhetően jobban tudja figyelni környezetét. A nyílt vízen úszók és a triatlonisták számára ideális.

Az úszószemüveg dupla pántú. Ez a pánt egy hosszú gumi, amely duplán van a szemüvegbe fűzve. Előnye, hogy jobban tart a fejen, mivel az egyik pántot feljebb és a másikat lejjebb teheti, vagy mindkét pántot szükség szerint állíthatja be. Nagy előnyük, hogy szakadás esetén könnyen kicserélhetőek.

A szemüveg orr része cserélhető. Az orrnyereg gond nélkül kivehető és lecserélhető hosszabbra vagy rövidebbre. Ön dönti el, melyik hossz felel meg a legjobban és úszószemüvegét ezáltal szükségletei és arcformája szerint igazíthatja.

Unisex.

A csomagolás része egy szilárd védőtok az úszószemüveg részére. Megvédi az úszószemüveget a karcolások ellen, illetve biztonságosan szállítható.

3 különböző méretű cserélhető orrnyereg áll rendelkezésre.

A nemzetközi FINA úszószövetség (Fédération Internationale de Natation) által lett jóváhagyva és certifikálva. Ezáltal eléri a nemzetközi színvonalat és lehetővé teszi a tekintélyes versenyeken való indulást.

Paraméterek

Paraméter Leírás
Anyag Termoplasztikus elasztomer
Fastskin
IQfit
Polikarbonát
Szilikon
Kor Felnőtt
Lencse Mirror
Antifog
UV Filter
Széles látószög
Öv Dupla
Orrcsipesz Cserélhető
Nem Unisex
A csomagolás része Védőcsomagolás
Orrnyereg 3 méretben
Homologáció FINA
Szín Fekete
Piros
Lila
Csomagküldő - Házhozszállítás
kedd 28.09.
Csomagküldő - Átvevőhelyek
hétfőn 27.09.
Magyar posta Házhozszállítás
hétfőn 27.09.

Vásárlói vélemények

3.1

A termékről még nincs értékelés. Legyen Ön az első!

Termék értékelése

Termék értékelése

Család és utónév:*
Kötelező adat
Az Ön e-mail címe:*
Kötelező adat Érvénytelen e-mail cím
Csillagok száma:*
      Kötelező adat
Küldése:*
Kötelező adat
Spam védelem adjon be 3 karaktert a képről:*
captcha image Kötelező adat
* kötelezően kitöltendő adatok

Blog

Swimaholic Dryland szett

15.3.2021 Értékelés

Swimaholic Dryland szett a szárazedzésekhez készült.

A készlet tartalmaz egy latex gumit, amelynek segítségével az egész felsőtestünket erősíthetjük. Kiválóan alkalmas továbbá az úszómozdulatok szimulálására és az állóképesség növelésére is. A gumihoz igény szerint tenyérlapokat vagy fogantyúkat is rögzíthetünk. A készletben található hevederek segítségével a gumit szinte bármihez odaerősíthetjük, ami a közelben található.

Ezek a képek mosolyt csalnak az arcára

31.8.2018

Memes. Hogy ez a szó nem mondd Önnek semmit? Nem gond, mi is csak nemrégiben értettem meg ezen szó jelentését.

Az iskolaév már az ajtón kopogtat. Készítse fel gyermekét az iskolai úszásra!

23.8.2018

Ez már csak úgy van, hogy az új iskolaév fékezhetetlenül közeleg, ami nem egy gyermek számára egyet jelent az iskolai úszásórákkal is. Ez pedig nagyszerű dolog! :-) Hiszen az úszás jót tesz az egészségnek több szempontból is, továbbá olyan sportaktivitás ez, melyet a gyermekek élveznek is. Nem kevés szülőnek okoz azonban komoly fejtörést a dolog, hogy mi tis szerezzenek be csemetéjüknek ezekre az órákra, és főleg, hogy hol keresgéljenek. A válasz az orruk előtt hever.

Méghozzá szó szerint. :-)

6 újdonság az úszóedzéshez (3. rész)

9.8.2018

Már harmadik alkalommal készültünk hat olyan segédeszközzel, melyek segíthetnek úszótechnikája javításán. Amennyiben az első két részt is meg szeretné tekinteni, nehogy lemaradjon valamiről, az elsőt itt a másodikat pedig ide kattintva olvashatja. 

Kezdődik az EB Glasgowban és a magyar úszók sem hiányozhatnak a startlistáról

3.8.2018

Több ezer sportoló, hat sportág, egy város, ez az idei Európa bajnokság Glasgowban, számokban. A magyar úszók pedig természetesen nem hiányozhatnak a mezőnyből!

Speedo

Speedo

A Speedo a világ 3 legjobb úszómárkája közé tartozik. 1914-ben Ausztráliában alapította Alexander MacRae, és 1927-ben látott napvilágot az első Racer Back fürdőruha. A Speedo 1932 és 1936 között világszerte felkeltette a figyelmet az olimpiai játékok támogatásának köszönhetően. Az úszó világban való megjelenése óta öltöztet versenyúszókat, akik Speedo fürdőruhákban nyerik versenyeiket és képviselik országaikat.
Azt a tényt, hogy a márka nem csak versenyúszóknak szól, a trunk típusú fürdőruhák és a brief fürdőnadrágok megjelenésével mutatta meg. A felhasznált anyagok fokozatos fejlesztésével a Speedo a kiváló minőségű klórrezisztens Endurance szövet kifejlesztéséig jutott. Ma Endurance10 vagy Endurance+ néven ismert. 2000-ben megjelent a Fastskin fürdőruha márka, melynek köszönhetően világrekordok dőltek meg.
Az úszó világ meghódításának vágyát 80. születésnapjukon is bizonyították az új LZR Racer versenyfürdőruha bemutatásával. Michael Phelps is ebben a fürdőruhában úszott a Speedo-tól és 8 aranyérmet nyert. A márka nemcsak a fürdőruhákra fókuszál, hanem az úszók egyéb igényeire is, például úszószemüvegekre, sapkákra, segédeszközökre és kiegészítőkre. Globálisan népszerűsíti az egészséges életmódot a vízben való mozgással, folyamatosan halad előre és nem csak a versenyúszókkal néz szembe.

Több

Alternatív termékek

Arena Cobra úszószemüvegArena Cobra úszószemüveg
12 444 Ft
5 napon belül elküldjük
Arena Cobra mirror úszószemüvegArena Cobra mirror úszószemüveg
16 083 Ft
5 napon belül elküldjük
Michael Phelps XCEED TitanMichael Phelps XCEED Titan
20 983 Ft
Egyes változatok raktáron
Michael Phelps K180 Mirror Michael Phelps K180 Mirror
13 004 Ft
Egyes változatok raktáron
Speedo Speedsocket 2 mirrorSpeedo Speedsocket 2 mirror
16 783 Ft
Egyes változatok raktáron
Speedo Speedsocket 2Speedo Speedsocket 2
13 984 Ft
5 napon belül elküldjük
Arena Cobra Core mirror Arena Cobra Core mirror
16 083 Ft
Raktáron
Tyr Blackhawk Racing MirroredTyr Blackhawk Racing Mirrored
10 484 Ft
5 napon belül elküldjük

Válasszon a lenyíló menüből termékvariációt!