A gyerek monofinek rejtélye megoldva!

Az elmúlt időszakban azon törtük a fejünket, hogy miért tűnnek el szinte azonnali gyorsasággal gyerek monofinjeink és honnan ez a nagy érdeklődés iránta. Esetleg valamiféle kampány folyna a monofinekkel való úszással kapcsolatban melyről sejtésünk sincs? A választ egy édesanya nyújtotta nekünk, aki épp egy gyerek monofint készült  fizetni pénztárunknál.

"Ez az a sorozat, ami a Tv-ben megy a H2O "Egy vízcsepp elég". Három barátnőről szól, akik hableányokká változnak... A mi Zsuzsikánk is nagy előszeretettel nézi és az volt minden álma, hogy ezzel a monofinnel egy  hableányra hasonlítson. De hát önök is tudják milyenek a gyerekek..."

Hogyne tudnánk :-) és az ő vízimádatuk minket nagyon megörvendeztet, így hát egy pár monofinnel kedveskedünk gyerek és felnőtt hableányainknak egyaránt, hogy a hullámzás még nagyobb örömet okozzon számukra.

Mielőtt még felhúznátok a monofineket.

A gyerek monofin nem pusztán játék, valójában egy igazi, hamisíthatatlan kellék az úszáshoz. Először is bizonyosodjatok meg arról, hogy a kis hableányotok nem fél a víz alatti úszástól és képes elsajátítani az alapokat a delfin rúgáshoz - előbb monofin nélkül. Néhány gyereknek ez nehezebben megy és több időt kell rá szánniuk, mások viszont képesek szinte azonnal elsajátítani. Így tehát a monofineket már csak akkor alkalmazzuk, ha biztos rúgásaink vannak és eleget gyakorlatunk. Ez természetesen ugyanúgy vonatkozik a felnőtt úszókra is. A medence nem épp a legmegfelelőbb hely a felelőtlen experimentáláshoz.

Ha nincs kéznél egy úszóedző, aki segítene elsajátítani a delfin rúgást valamint a helyes úszást, próbáljátok megnézni videón, majd ennek segítségével gyakoroljátok gyerekeitekkel a medencében.

Hogy a cipőméret tökéletesen illeszkedjen

A Finis Mermaid Swim Fin gyerek monofin a gyerekkel együtt nő - a méretei 33 - 39 EU-ig lehet állítani. Magasabb gyerekeknek és junioroknak inkább a Finis Aquarius Fin -t ajánlanánk 36-43 EU méretekkel. Testvérpároknak is megfelelő, mivel nyugodtan kölcsönadhatják egymásnak, hiszen a méretei könnyen átállíthatóak. Ha ennek ellenére is úgy érezzük, hogy nem áll tökéletesen, egy neoprén zoknit ajánlatos belehúzni, és úgy rá a monofint. Gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt élvezet lesz viselni és hullámozni bennük!

  

A gyerek monofinen kívül mit díjazni még a kis hableányotok?

Figyelmeztetnünk kell benneteket - rengeteg úszni tanuló kisgyerek, annyira megszereti a monofint, hogy idővel már ki sem tudjuk őket csalni a medencéből. De ennek csak örülhetünk! :-) Miután gyermekének már a víz alatt való uszás tényleg könnyedén megy, beszerezhet számára egy gyerek pipát, mellyel könnyedén úszhat és vehet levegőt a víz alatt.

    

Klasszikus kelléke a fiatal búvároknak a minőséges úszószemüveg. Könnyedén feltehetőek és levehetőek, csodálatos kilátás nyílik általuk. 

Manapság már rengetegen kedvelik a víz alatti úszást hableány stílusban. A monofinjeikre kreatív jelmezeket tesznek, szebbnél szebb sminkekkel díszítve, és így járnak össze mindenféle találkozókra. Egyet meg is tekinthettek az alábbi videónkban.

Meglátjuk mennyire tetszik meg ez a magyar fiataloknak is. Mi határozottan mellette voksolunk "Tengeri hableányok a medencébe!"

Ancsi



Finis Footbooties
S
M
L
Finis Footbooties
6 230 Ft
5 napon belül elküldjük
Zokni Finis Skin Socks
S
M
L
Zokni Finis Skin Socks
7 795 Ft
5 napon belül elküldjük

További hasznos termékek