A gyerek monofinek rejtélye megoldva!

Az elmúlt időszakban azon törtük a fejünket, hogy miért tűnnek el szinte azonnali gyorsasággal gyerek monofinjeink és honnan ez a nagy érdeklődés iránta. Esetleg valamiféle kampány folyna a monofinekkel való úszással kapcsolatban melyről sejtésünk sincs? A választ egy édesanya nyújtotta nekünk, aki épp egy gyerek monofint készült  fizetni pénztárunknál.

"Ez az a sorozat, ami a Tv-ben megy a H2O "Egy vízcsepp elég". Három barátnőről szól, akik hableányokká változnak... A mi Zsuzsikánk is nagy előszeretettel nézi és az volt minden álma, hogy ezzel a monofinnel egy  hableányra hasonlítson. De hát önök is tudják milyenek a gyerekek..."

Hogyne tudnánk :-) és az ő vízimádatuk minket nagyon megörvendeztet, így hát egy pár monofinnel kedveskedünk gyerek és felnőtt hableányainknak egyaránt, hogy a hullámzás még nagyobb örömet okozzon számukra.

Mielőtt még felhúznátok a monofineket.

A gyerek monofin nem pusztán játék, valójában egy igazi, hamisíthatatlan kellék az úszáshoz. Először is bizonyosodjatok meg arról, hogy a kis hableányotok nem fél a víz alatti úszástól és képes elsajátítani az alapokat a delfin rúgáshoz - előbb monofin nélkül. Néhány gyereknek ez nehezebben megy és több időt kell rá szánniuk, mások viszont képesek szinte azonnal elsajátítani. Így tehát a monofineket már csak akkor alkalmazzuk, ha biztos rúgásaink vannak és eleget gyakorlatunk. Ez természetesen ugyanúgy vonatkozik a felnőtt úszókra is. A medence nem épp a legmegfelelőbb hely a felelőtlen experimentáláshoz.

Ha nincs kéznél egy úszóedző, aki segítene elsajátítani a delfin rúgást valamint a helyes úszást, próbáljátok megnézni videón, majd ennek segítségével gyakoroljátok gyerekeitekkel a medencében.

Hogy a cipőméret tökéletesen illeszkedjen

A Finis Mermaid Swim Fin gyerek monofin a gyerekkel együtt nő - a méretei 33 - 39 EU-ig lehet állítani. Magasabb gyerekeknek és junioroknak inkább a Finis Aquarius Fin -t ajánlanánk 36-43 EU méretekkel. Testvérpároknak is megfelelő, mivel nyugodtan kölcsönadhatják egymásnak, hiszen a méretei könnyen átállíthatóak. Ha ennek ellenére is úgy érezzük, hogy nem áll tökéletesen, egy neoprén zoknit ajánlatos belehúzni, és úgy rá a monofint. Gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt élvezet lesz viselni és hullámozni bennük!

  

A gyerek monofinen kívül mit díjazni még a kis hableányotok?

Figyelmeztetnünk kell benneteket - rengeteg úszni tanuló kisgyerek, annyira megszereti a monofint, hogy idővel már ki sem tudjuk őket csalni a medencéből. De ennek csak örülhetünk! :-) Miután gyermekének már a víz alatt való uszás tényleg könnyedén megy, beszerezhet számára egy gyerek pipát, mellyel könnyedén úszhat és vehet levegőt a víz alatt.

    

Klasszikus kelléke a fiatal búvároknak a minőséges úszószemüveg. Könnyedén feltehetőek és levehetőek, csodálatos kilátás nyílik általuk. 

Manapság már rengetegen kedvelik a víz alatti úszást hableány stílusban. A monofinjeikre kreatív jelmezeket tesznek, szebbnél szebb sminkekkel díszítve, és így járnak össze mindenféle találkozókra. Egyet meg is tekinthettek az alábbi videónkban.

Meglátjuk mennyire tetszik meg ez a magyar fiataloknak is. Mi határozottan mellette voksolunk "Tengeri hableányok a medencébe!"

AncsiFinis Wave Monofin Finis Wave Monofin
34 377 Ft
Raktáron
Monoploutev Finis Mermaid Swim Fin Monoploutev Finis Mermaid Swim Fin
22 184 Ft
18 899 Ft
Raktáron
Finis Footbooties Finis Footbooties
6 862 Ft
5 napon belül elküldjük
Ponožky Finis Skin Socks Ponožky Finis Skin Socks
7 721 Ft
Egyes változatok raktáron

További hasznos termékek