Színfalak mögött

Ezek a képek mosolyt csalnak az arcára

Memes. Hogy ez a szó nem mondd Önnek semmit? Nem gond, mi is csak nemrégiben értettem meg ezen szó jelentését.

Karácsonyi és karácsony utáni nyitvatartás

20.12.2017 Színfalak mögött

A karácsony a béke és nyugalom ünnepe, ezért mi is megpihenünk, és élvezzük a meghitt pillanatokat a családdal és a barátokkal. Emiatt igazítunk a nyitvatartási időpontunkon karácsony alatt és után.

Arena - minőség, melyet öröm árulni! Ezt támasztja alá Andrea Machkova, az Arena kereskedelmi képviselője.

„Az Arena márka a vásárlóinak szükségtelen bemutatnom, mivel mindenki tudja, hogy az Arena minden darabját professzionális és rekreációs úszóknak kínálja,“ büszkén közli velünk ezt Andrea Machová, az Arena prágai kereskedelmi képviselője. Az exkluzív beszélgetésből kiderül, hogyan alakul az Arena márkának minálunk. 

Új kolléganővel bővültünk, aki a marketinget és a közösségi oldalakat igazgatja, ismerkedjetek meg Alenával :-)

Márciusban új arccal bővült a Sporteon csapata, Alenával, akinek köszönhetően minden újdonságról értesültök majd. Az ő hatásköre alá fog tartozni a marketing és a közösségi oldalak. Ismerkedjetek meg vele! :-)

Új munkatársunk lett - a raktárunk királynője Szabina

Szabina beúszott közénk a sporteon csapatába. Február végén vetette magát bele a munkába. A megrendelések csomagolása lett a feladata és az, hogy az áru minél előbb a megfelelő kézhez kerüljön.

Képriport: Hogyan készülnek a Sporteon termék fotói?

Szakértők vagyunk, odafigyelünk a részletekre is. Rengeteg terméket mi magunk fotózunk, hogy minél tökéletesebbek és élethűek legyenek. Ezért biztosak lehetnek, hogy a színek megfelelnek a valóságnak és az úszúdresszek, úszószemüvegek részleteire alaposan rávilágítunk. Nézzék meg, hogyan történik nálunk egy ilyen fotózás :-)

Speedo magyar stílusban. Interjú Bára Prochádzkovával sales manager-el.

A Speedo márka túlzás nélkül a sport úszás legendája. Bára Procházková sales manager szerepében azzal törődik, hogy a Speedo úszódresszek és kellékek a gyártótól az üzleteken keresztül a vásárlóhoz jusson. Hát fejeket az olvasásba! ;-)

Mi sikerült a 2016-os évben? Nézze meg az infografikont.

A múlt év nagyon mozgalmas volt és ezért nagyon hálásak vagyunk! Nézzétek meg, hogyan nézett ki az elmúlt évünk számokban és tényekben;-) Értékeljük, hogy velünk voltatok és örömmel várjuk a személyes vagy online találkozásokat az új 2017-es évben!

A megrendelt termékét január közepéig ingyen kicseréljük

Néha még a legnagyobb erőfeszítések során sem sikerül 100%-osan a választás. Ezt mi is ismerjük, ezért megváltoztattuk a termékek cseréjének feltételeit.

Új Sporteon arc a fedélzeten - ismerkedjetek meg Miska Prochádzkovával!

13.12.2016 Színfalak mögött

Hurrá, ismét bővültünk egy taggal! Csapatunkba Miska Prochádzková úszik - szimpatikus, még diák, de úszásban már több éves tapasztalattal rendelkezik. Multifunkciós emberke ként csatlakozik hozzánk és segít nekünk a fotózásban, videó vágásban és mindenféle másban is. Már előre örülünk neki :-) Többet elárul magáról a blogunkban, olvassátok...

Tíz kérdés Fanda Schovalnak, a sportex csapat új tagjának

Ma a Sporteon csapatunk ismét új taggal gazdagodik – Fanda Schoval aki testével és lelkével a sportnak él. Találkozhattok vele üzletünkben itt Prágában vagy blogunkon. Többet már Fandától tudhattok meg akit szintén nagyítónk alá vettünk.

Ismerjétek meg Anč Chytilovát a sportex csapat új arcát

A mai naptól kezdve új sporteon taggad bővültünk, a mi csapatunkba Anči érkezett, aki a tervezőnk   szervezőnk minden nemű sportal kapcsolatban. Kisebb kihallgatásnak vetettük őt alá, hogy jobban megismerhessétek őt ;-)


További hasznos termékek