Új kolléganővel bővültünk, aki a marketinget és a közösségi oldalakat igazgatja, ismerkedjetek meg Alenával :-)

Márciusban új arccal bővült a Sporteon csapata, Alenával, akinek köszönhetően minden újdonságról értesültök majd. Az ő hatásköre alá fog tartozni a marketing és a közösségi oldalak. Ismerkedjetek meg vele! :-)


 

Alena honnan úsztál közzénk?

Ha a geográfiai oldaláról közelítjük meg a dolgokat akkor a Cseh Krkonoše hegyek kapujából Trutnov városából. Gyönyörű város, meseszép vidék és ahová mindig szívesen térek vissza. Jelenleg viszont Prágában élek.

 

Lehet rólad azt állítani, hogy a hegyekben nőttél fel?

Persze, hogy igen! A sítalpakat a szüleim már három évesen a lábaimra rögzítették, hasonló koromban kezdtem el biciklizni és a hétvégi kirándulások a hegyekben általánossá váltak. Nincs tehát min csodálkozni, a hegyek a szívemhez nőttek.

 

 

Tehát te a sportok és hegyek imádója vagy? Mi mindent csinálsz?

Elég sok minden érdekel, szeretem a változatosságot :) Télen elsősorban a sífutásnak szentelem időmet, néha síelek, utóbbi időben pedig az aplesi túrázás kezdett el foglalkoztatni. Az év többi részében in-line görkorcsolyázom és kerékpározom. Rekreációs szinten hegyet mászom, nagyon felemelő érzés ülni a napsütötte hegycsúcson. Ha pedig esik, akkor mászom a mű falon, bedmintonozom, squash vagy úszom.

 

 

Na és ha már az úszást szóba hoztad, milyen kapcsolatot ápolsz vele?

Noos, nem fulladom meg. :D A víz nagyon vonz, de a medencében csak mellúszásra vagyok képes. A gyorsúszást néha próbálgatom, de rögtön fulladozom. Remélem a Sporteonba való belépésem majd az úszásomat is fejleszteni fogja. Megtettem az első lépést - vettem egy szuper úszódresszt! :)

 

Melyek a legmagasabb hegyek amiket már megmásztál?

Tényleg a legmagasabbak voltak, múlt éven a Himaláján voltam. Nem egy 8000 méteresen, de ülni egy 5000 méteres hegy csúcsán és figyelni, hogyan tűnnek el az utolsó felhők is az égboltról közben előtted a domináns Everest csúcsosodik, hihetetlen és megfizethetetlen élmény :)

 

 

 

Milyen az elképzelésed egy ideális szabadságról?

Nagy baráti társaság egy autóban, ahová nem csak az emberek de a mászó felszerelés is befér, beszélgetések csónakázás a vízen. Este party a tűznél, éjszaka a csillagfényes égbolt alatt, reggel a meleg napsugarak, kávé illata a kotyogósból. Mi többet kívánhatnék még :)

 

Mit csinálsz, ha épp nem sportolsz?

Eszem vagy alszom, ez tényleg szórakoztat :)

 

Mi az amit nagyon nem szeretsz?

Várni a sorban és a nem elmosott edények a mosogatóban.

 


További hasznos termékek