Termék típusok

Az úszóknak szánt hátizsákok összehasonlítása

Olyan hátizsákot keresel, amelyet nemcsak a versenyekre, hanem az úszóedzésekre is magaddal hordhatsz és minden cuccod elfér benne? Szinte minden nagyobb márka, például a TYR, az Arena vagy a Speedo kínálatában találhatsz ilyet, de vajon melyik a legjobb, a legnagyobb vagy a legpraktikusabb? Fogtunk hát 5 hátizsákot (egyet-egyet az Arena, a TYR, a Speedo, a Mad Wave és a Finis választékából), és odaadtuk őket kolléganőnknek, Barbarának, hogy hasonlítsa össze és tesztelje le őket. Lett közülük persze győztes is :) Ha kíváncsi vagy, hogy melyik az, olvass csak tovább!

2023 bestsellerei

30.1.2024 Termék típusok

Érdekel, hogy melyik úszócuccok ragadták meg leginkább az úszásrajongók szívét 2023-ban?

Mire használható a lábbója?

Most nem a Balatonon a strand határát jelző készségekről van szó: az úszóbója, lábbója vagy pullbuoy egy igen hasznos segédeszköz, amelyet a lábaink közé helyezve remekül gyakorolhatjuk a gyorsúszás kartempóit. Minél közelebb tesszük a bóját a testünk középpontjához, annál könnyebb a gyakorlat végrehajtása. Tudj meg többet erről a népszerű úszási segédeszközről.

Mire használható az úszódeszka?

Az úszódeszka univerzális segédeszköz az úszásoktatáshoz. Gyerekek és felnőttek egyaránt úszhatnak vele, különféle változatainak köszönhetően pedig minden úszásnem gyakorlásához kiválóan alkalmas. Végül, de nem utolsósorban az úszódeszka remek kiegészítő az úszásoktatás során mind a kezdők részére az alapok elsajátításához, mind pedig a haladó úszók számára a technika fejlesztéséhez.

Mire való az ellenállást növelő fürdőruha?

Mint ahogy az a nevükből is nyilvánvaló, ezek a fürdőruhák megnövelik a vízellenállást, ezáltal megnehezítik az úszást és intenzívebbé varázsolják az edzéseid. Ismerd meg az ellenállást növelő fürdőruhákat és az ezekben való edzés előnyeit.

Miért használjunk orrcsipeszt?

Fürdőruha, úszósapka, úszószemüveg. Ez a három dolog az, ami a vízben nélkülözhetetlen. Van azonban még néhány olyan készség, amely igen jó szolgálatot tehet a nedves közegben, és az egyik ilyen az orrcsipesz. Egy aprócska kiegészítő, amely sokakat érdekel. Te sem rajongsz érte, ha víz kerül az orrodba?

Az Arena egy új, innovációval és fenntarthatósággal teli fürdőruha kollekcióval ünnepli fennállásának 50. évfordulóját

Az úszás az egyik legszebb és legegészségesebb sport. Ahhoz, hogy a nyári szezont maximálisan kiélvezhessük, jó minőségű és kényelmes fürdőruhára van szükségünk. És itt jön képbe az Arena új kollekciója – a „50th Anniversary Collection”.

Hogyan válasszunk fürdőruhát a versenyzéshez

Javában zajlik az úszóversenyek szezonja, és ez csak egy dolgot jelenthet. Verseny fürdőruhát. Ezt szinte minden úszó afféle ékszerként dédelgeti, és egyben a jó teljesítményhez szükséges kirakós utolsó darabjának tekinti. Hogyan válasszunk fürdőruhát a versenyzéshez, mire kell figyelni, és mi az, ami nem olyan fontos? Mi alapján válasszunk?

Hogyan válasszunk neoprén fürdőruhát?

A víz egyre hidegebb, ezért megfelelő felszerelésre van szükséged. Az erős elhatározás mellett nagy segítséget nyújthatnak a neoprén kiegészítők és főleg a neoprén úszóruhák. Nézzük hát meg együtt, hogyan választhatjuk ki a lehető legjobbat!

Hogyan válasszunk babafürdőruhát?

Miután rászántuk magunkat a babaúszásra, rögtön itt a következő nehézség: úszópelus vagy fürdőruha? Milyen fürdőruhát válasszunk? Az úszópelus vagy a babafürdőruha a jobb?

Hogyan válasszunk füldugót?

Apróság, de sok úszó számára az úszó füldugó rendkívül fontos kiegészítő. Minden fontos információt egy helyre gyűjtöttünk. Ismerd meg a megfelelő füldugó kiválasztásának fortélyait.

Kis útmutató az úszási segédeszközök világában

Az úszási segédeszközök rendkívül hasznosak lehetnek mind a technika fejlesztése, mind az edzések változatosabbá tétele és a monotonitás megtörése szempontjából. Tekintsük hát át együtt, hogy miből érdemes válogatni.

További hasznos termékek