Termék típusok

Csak is a legjobbak a Speedo új kollekciójától

10.2.2017 Termék típusok

A Speedo új kollekciója megérkezett, nem győzzük csodálni az szebbnél szebb és tarkábbnál tarkább színeket és formákat. Az új kollekcióban akad pár új dolog is, melyet érdemes megtekinteni. Mire figyeljünk?

Hogyan válasszunk magunknak orrcsipeszt és füldugót

Úszódresszek, úszósapkák és szemüvegek. Ezzel a három dologgal vetitek magatokat leggyakrabban a vízbe. Lám most új dolgokat kaptunk az efektívebb  és színesebb edzésekhez. Ma a kínálatunkon füldugók, orrcsipeszek, apróbb segédeszközök vannak, melyekre gyakran rákérdeztek. Hogyha azok közzé tartoztok akiknek a fülük és orruk szárazon kell, hogy maradjon, olvassátok.

A gyerek monofinek rejtélye megoldva!

Az elmúlt időszakban azon törtük a fejünket, hogy miért tűnnek el szinte azonnali gyorsasággal gyerek monofinjeink és honnan ez a nagy érdeklődés iránta. Esetleg valamiféle kampány folyna a monofinekkel való úszással kapcsolatban melyről sejtésünk sincs? A választ egy édesanya nyújtotta nekünk, aki épp egy gyerek monofint készült  fizetni pénztárunknál.

Hogyan élvezzük ki a nyaralást gyermekeinkel

A gyerekek gyakran beérik a kerti medencével vagy akár egy pocsolyával a ház mögött. De a fürdés “sósan” az az igazi kaland! Van egy pár ötletünk, hogyan dobd fel a tengeri fürdőzést a kis úszni vágyó csemetédnek :-)

Hajrá a medencébe! Éljenek az élénk színek!

1.7.2016 Termék típusok

A szívünk ragyog, ha látjuk, hogy nem féltek a merész mintáktól és a medencében élénk színekben pompáztok. A mi e-shopunkat és üzletünket ettől a héttől kezdve új kollekció ékesíti amely a Funkita és a Funky Trunks sport úszódresszekből áll. Ez a márka egyedi dizájnal rendelkezik. Hát kukkancsuk csak meg.

További hasznos termékek