Hogyan élvezzük ki a nyaralást gyermekeinkel

A gyerekek gyakran beérik a kerti medencével vagy akár egy pocsolyával a ház mögött. De a fürdés “sósan” az az igazi kaland! Van egy pár ötletünk, hogyan dobd fel a tengeri fürdőzést a kis úszni vágyó csemetédnek :-)

Biztonság mindenekfelett

Még Michael Phelps is valaha felfújható úszógumival a derekán kezdte. Hogyha még gyermekeitek is kicsik vagy kezdő úszók, adjatok megfelelő biztonságot nekik a vízben. A színes úszóövvel egyáltalán nincs unalom! Ahogy gyermeked egyre biztosabban érzi majd magát a vízben és úszik már lassan mint a hal, sorban kapcsolhatod le az övről darabjait egyiket a másik után, míg teljesen maga nem fog tudni úszni. Ez is egy ok a sok közzül, amiért ezt az úszóövet egyre többen kedvelik meg.

Még van nekünk egy biztonsági kellékünk - nefeledjétek el a még úszni nem tudó gyerekeiteknek beszerezni a karúszókat, hogy félelem nélkül vessék magukat a hullámok közzé. Mindenki ismeri a jól bevált felfújható karúszókat, de megpróbálhatjátok a szivacsból készültet is. Ezt nem kell fújni és biztosan túl éli a tengeri sünnel való találkozást is :-)

  

A tenger világát figyelni áttetsző képpel

A gyerekek szörnyen kíváncsiak, megszeretnék vizsgálni az összes korallt, kagylót, csigát, tengeri szörnyecskét. Mi történne ha épp Némóra bukkannának? Hogyha gyerekeiteknek tökéletes kilátást akartok biztosítani a víz alatt, nyugodt szívvel ajánljuk az Aqua Sphere Vista Junior úszószemüveget, melyet az egész világon kedvelnek. A gyerekek könnyen a szemükre illesztik saját maguk, biztonságosan tart az arcon és a kerek pupilla biztosítja a 180 fokos látószöget. És ez aztán tényleg gyönyörü kilátás a kis csemetéknek. Emiatt gyakran megesik, hogy a gyerekek után ezt a szemüveg típust a felnőttek is megkedvelik :)

Vízinudli a tengeri csatákhoz és pihenéshez

Néha tényleg igaz, hogy minél egyszerűbb egy játék, annál több mókát okoz. A vízinudliról ez kétszeresen igaz. Ha akad egy kis hely az autó rakodóterében, mindenképp vigyétek magatokkal. Értékelni fogják srácaitok, vagy kevésbé bátor kislányaitok, de akár ti is akik csak úgy relaxálni és élvezni szeretnétek a pihenést a vízen.

Ha végre energiával telített gyermekeiteket is eléri a kellemes fáradtság, élvezzétek az úszás örömeit ti is, gyönyörű kilátással a víz alatt. Lehet, hogy az évek során nektek is szükségetek lett dioptriára - ez már manapság nem okozhat gondot, ismerjétek meg a dioptriás úszószemüveget. Megtaláljátok e-shopunkon több féle variációban, vagy eljöhettek kipróbálni az üzletünkbe és megrendelni a megfelelő dioptriát. Így teljes élességgel élvezhetitek a tenger alatti világot.

És egy “száraz” tipp a végére…

A víz fenséges, néha ki sem akaródzik jönni belőle. Ha viszont elérkezik a pillanat jó ha kéznél van a gyorsan száradó törölköző, mely magába szívja a vizet mint a szivacs. Múlté már mikor a pamut törölközők elfoglalták a táskánk fél tartalmát. Ezeket a törölközők könnyen tárolható, összehajtható és kinézetük is egyedi. Ideális darab a kiránduláshoz.

Élvezzétek a nyarat, akár Magyarországon vagy a trópusi szigeteken, de mindenképp gyermekeitekkel! ;-)

Ancsa



További hasznos termékek