Értékelés

Swimaholic Dryland szett

15.3.2021 Értékelés

Swimaholic Dryland szett a szárazedzésekhez készült.

A készlet tartalmaz egy latex gumit, amelynek segítségével az egész felsőtestünket erősíthetjük. Kiválóan alkalmas továbbá az úszómozdulatok szimulálására és az állóképesség növelésére is. A gumihoz igény szerint tenyérlapokat vagy fogantyúkat is rögzíthetünk. A készletben található hevederek segítségével a gumit szinte bármihez odaerősíthetjük, ami a közelben található.

Motiválja magát az új évbe

4.1.2018 Értékelés

Új évi fogadalmak.. Ezek azok a szavak, amely a óév vége felé és az új év közeledtével, szinte automatikusan eszünkbe jutnak. Sokan nem tulajdonítanak a fogadalmaknak jelentőséget, míg mások úgy érzékelik az új év érkezését, mint egy ideális időt arra, hogy elkezdjenek magukon munkálkodni, és ezért tervezik, hogy milyen változásokat szeretnének elérni. De a kérdés az, hogyan kell meghatározni a célokat, és mindenekelőtt még fontosabb, hogy hogyan kell kitartani.

Értékelés: A végtelen medence tesztelése

24.5.2017 Értékelés

Egy májusi délutánon elindultunk, hogy leteszteljük az Endless Pool Fitness Systems E500, modern medencét ellen áramlattal, Luci mint úszó és én mint kezdő. Az időjárás tökéletes, az úszás pedig felejthetetlen volt. Gyertek és nézzétek meg velünk, hogyan is néz ki egy ilyen úszómedence.

Értékelés: uszonyok Finis Positive Drive Fins - nem mindneki számára

9.2.2017 Értékelés

Ma megoszlanak a véleményeink a Finis tesztelésénél. A Finis Positive Drive uszonyok abban különlegesek, hogy minden féle úszó stílusra alkalmasak. Tehát mellúszásra is. Ezért már alig vártuk, hogy kipróbaljuk a vízben.

Értékelés: Finis Posture Trainer - a fejre összpontosítva

7.2.2017 Értékelés

Hogyan könnyítette meg dolgunkat a Finis Posture trainer a helyes fejtartással? Most Miska és én teszteltük, mivel leginkább a kezdő úszók küszködnek hasonló problémákkal;-)

Értékelés: Finis centrális úszó pipa, minden edzés kedvence

26.1.2017 Értékelés

Az úszó pipák közkedveltek lettek a hobbi úszók között is. Hogy, hogyan viselte magát a rózsaszín modell a Finis-től? Átadjuk a szót Miskának.

Értékelés: Finis instinct Sculling Paddles tenyérellenállás. Kellemes meglepetés!

24.1.2017 Értékelés

A mai értékelésünk 100%-ig hölgyek által lett készítve. A medencéhez vettük utunkat én, mint kezdő és nagyon kíváncsi és kolléganőm a profi Miska, aki verseny szinten úszik már 11 éve. Magunkkal vittük a Finis négyes úszó segédeszközöket. Miska letesztelte őket, az én feladatom a dokumentálás volt :-) Az alábbi Finis négyest teszteltük:

Értékelés: MP Xceed úszószemüveg - kiváló választás a verseny úszók számára

8.12.2016 Értékelés

Az ez évi újdonság a Xceed úszószemüveg a MP kollekcióból. Ez a termék is társam volt az utolsó tesztelésnél a Sporteon.hu cég termékeiből.

Értékelés: Aqua Sphere Ergoflex tenyérellenállások - rátermett úszóknak

5.12.2016 Értékelés

Következő termék az olasz Aqua Sphere gyártótól, amelyet leteszteltünk, az Ergoflex úszó tenyérellenállások voltak.

Értékelés: Michael Phelps Alpha Pro uszonyok - alkalmasak minden fajta úszásra

30.11.2016 Értékelés

Ellátogattunk a medencéhez három úszó kellékkel, melyek származási helyük Olaszország.

Igen, az Aqua Sphere és Michael Phelps gyártójáról van szó. A mi Fandánk ezt az olasz kis családot a medencébe vitte és az edzése alatt letesztelte az MP Alpha Pro uszonyokat, MP Xceed úszószemüveget és az Aqua Sphere Ergoflex tenyérellenállásokat. Hogyan munkálkodtak ezek a darabok? Átadjuk a szót Fandának :-)

 

Értékelés MP Alpha Pro uszonyok - alul olvashatják

Értékelés Aqua Sphere Ergoflex tenyérellenállások

Értékelés MP Xceed úszószemüveg


További hasznos termékek