Értékelés: Finis instinct Sculling Paddles tenyérellenállás. Kellemes meglepetés!

A mai értékelésünk 100%-ig hölgyek által lett készítve. A medencéhez vettük utunkat én, mint kezdő és nagyon kíváncsi és kolléganőm a profi Miska, aki verseny szinten úszik már 11 éve. Magunkkal vittük a Finis négyes úszó segédeszközöket. Miska letesztelte őket, az én feladatom a dokumentálás volt :-) Az alábbi Finis négyest teszteltük:

A tenyérellenállásokkal kezdjük, a további értékelések a hét végén lesznek ;-)

Finis instinct Sculling Paddles tenyérellenállások

Ezek a tenyérellenállás számomra nem volt újdonság, mivel néhányszor már úsztam velük. Ha tenyérellenállást keres, amivel lövés közben 4 métert lehet haladni, ez sajnos nem az lesz. Ez a tenyérellenállás nem egy hatalmas lapát, de nagyszerűen elsajátítható vele a helyes lövés technikája.

Tökéletesen érzékelhető általa a karok lövésének helytelensége, így az úszónak mégjobban oda kell figyelnie a helyes technikára. A következő pozitívum az, hogy nagyon könnyen és egyszerűen felvehetőek és nem nyomja vagy vágja semmilyen gumi a kezeinket.

Lehet, hogy kifogásolja majd azt, hogy állandóan leesik a kezeinkről, de ahogy az úszó úszni kezd bennük, ez a feltevés semmissé válik. Kérdezitek, melyik stílust jó bennük úszni? A válasz egyszerű: a Finis tenyérellenállásokkal bármelyik stílus alkalmas.

 

+ Segít érezni a vizet

+ Nem nagyok, ezért nem fájnak a vállak

+ Gyorsan fel és levehető

 

Miska & Ancsa



Sznorkelpipa Finis Pink
Sznorkelpipa Finis Pink
15 155 Ft
Raktáron

További hasznos termékek