Értékelés: uszonyok Finis Positive Drive Fins - nem mindneki számára

Ma megoszlanak a véleményeink a Finis tesztelésénél. A Finis Positive Drive uszonyok abban különlegesek, hogy minden féle úszó stílusra alkalmasak. Tehát mellúszásra is. Ezért már alig vártuk, hogy kipróbaljuk a vízben.

Finis Positive Drive Finis uszonyok

Miska a tesztelés után inkább a klasszikus uszonyokat választaná:

Be kell valljam, hogy ez az uszony nem teljesítette az elvárásaimat. Leginkább azért, mert a tesztelés alatt fájtak a térdeim, főleg mikor a mellúszásba kezdtem. Nem vagyok az a sportoló, akinek problémái lennének a térdeivel, ezért ezt érdekesnek találtam. Ezért ajánlanám ezeket az uszonyokat előbb kipróbálni, aztán vásárolni. A pozitívuma az, hogy tökéletesen belesimultak a lábaim és a beállítása egyszerű a pántjai segítségével.

Ancsi benyomásai:

Elsőre elég problémás volt az uszonyban megmozgatni a lábaim. A lapjának teljesen más formája van mint a kalsszikusnak, szokás kérdése. Személyszerint sokkal kényelmesebben volt bennük a mellúszás. Jelenleg a mellúszás közben a rúgást tanulom és ezekben az uszonyokban sokkal jobban megtudtam különböztetni a helyes rúgást a helytelentől. A térdeim nem fájtak, de egyetértek Miskával, miszerint előbb jobb kipróbálni aztán megvenni.

Megszámolva és aláhúzva:

 

+ nagyon kényelmes a cipő része

+ efektív nagyság beállítás (állítható a bokán keresztül)

+ alkalmas minden úszó stílusra, beleértve a mellúszást is

- húzásnál nem túl kényelmes (meg kell szokni a lap alakját)

- fájó térd rúgás közben (ajánljuk kipróbálni)


Ancsa és Miska



További hasznos termékek