Értékelés: Finis Posture Trainer - a fejre összpontosítva

Hogyan könnyítette meg dolgunkat a Finis Posture trainer a helyes fejtartással? Most Miska és én teszteltük, mivel leginkább a kezdő úszók küszködnek hasonló problémákkal;-)

Finis Posture Trainer

Miska benyomásai:

Őszintén megvallva, a nap meglepetése volt ez a számomra. Még mielőtt a medence felé vettük volna utunkat, kipróbáltuk az irodában a PT-t és zavarba jöttünk, mivel irtózatosan viszketett. Az első benyomásokat a magunk mögött hagytuk, és a Posture Trainert a fejünkre tettük. :)

Amint a vízbe ugrottam és elkezdtem a gyors úszást, tudtam, hogy a segédeszköz rajtam van, de csak is jó értelemben. Egyáltalán nem éreztem semmiféle kellemetlen viszketést, a pszichológia tökéletesen működött és már csak annak a tudata, hogy a PT rajtam van, arra ösztönzött, hogy figyeljek a fejtartásomra. Tehát annak aki, nem és nem tud odafigyelni, ez a segédeszköz nagy segítség.

Ancsi  megfigyelései:

Kezdő úszónak számítok, csak rövid ideje úszom, ezért a fejtartás az, amire gyakran figyelmeztet az edzőm. Posture Trainer-re úgy nézek, mint egy edzőre a zsebemben, mely odafigyel a fejtartásomra, mikor a hús és vér edzőm nincs jelen. Hasonlóképpen mint Miskát, engem is meglepett, hogy a PT nem ártogat, épp ellenkezőleg segített, hogy ne nyújtogassam a fejem a víz felé. :-) Egy negatívum jut eszembe - kissé magas ár és az, hogy a Posture Trainer nem idegesít és nem dícsér meg a jól leúszott kilóméterek után.;-)


Miska & Ancsa



További hasznos termékek