Az Arena egy új, innovációval és fenntarthatósággal teli fürdőruha kollekcióval ünnepli fennállásának 50. évfordulóját

Az úszás az egyik legszebb és legegészségesebb sport. Ahhoz, hogy a nyári szezont maximálisan kiélvezhessük, jó minőségű és kényelmes fürdőruhára van szükségünk. És itt jön képbe az Arena új kollekciója – a „50th Anniversary Collection”.

Hogyan lett egy kis cégből a világ vezető gyártója?

Az Arena története az 1972-es müncheni olimpián kezdődik, amikor egy ügyes üzletember és egy többszörös olimpiai bajnok egymásra talált. A vállalkozó a fiatal és ambiciózus Horst Dassler volt – akkoriban az apja, Adolf Dassler által alapított Adidas France elnöke –, a sportoló pedig a kor első számú úszója, Mark Spitz, akit a világ „Mark, a cápa” néven ismert.
 
Az Arena 1973-as alapítása óta a fürdőruhák és úszókellékek terén világelső lett. A márka neve mindig is a magas minőséggel, az innovációval és az élsportolók támogatásával fonódott össze.
 
Története során az Arena számos olimpiai bajnok és világrekorder fontos partnerévé vált. Technológiai újításaik, mint például a Powerskin úszóruhák, forradalmasították az úszás világát.
 
Ténykedésének 50 éve alatt az Arena a csúcsminőségű dizájn, funkcionalitás és teljesítmény szimbólumává vált. Termékeik nagyon népszerűek, a kezdőktől az élsportolókig mindenki szívesen használja azokat. A jubileumi új kollekció révén az Arena még tovább feszegeti a határokat, és természetesen továbbra is az úszás innovációjának és trendjeinek élvonalában marad.
 
Gazdag múltjának, valamint a minőségre és innovációra való folyamatos törekvésének köszönhetően az Arena a világ egyik legelismertebb fürdőruhamárkája.
 

Az új évezred az Arena számára az innovációt jelenti

Az Arena innovációi nem korlátozódnak a karbontechnológiára, hanem a verseny- és szabadidős cikkek széles skálájára is kiterjednek. Ezek közé tartozik a Swipe páramentesítő rendszerrel felszerelt Cobra úszószemüveg. A Swipe egy olyan technológia, amely lehetővé teszi a lencsék egyetlen ujjmozdulattal történő tisztítását és biztosítja, hogy akár tízszer hosszabb ideig tisztán fogunk látni, mint a hagyományos megoldások révén. A One úszószemüveg remek vízálló illeszkedést nyújt bármilyen arcforma esetében, továbbá kiváló tapadást és kristálytiszta látást biztosít.
 

 

50th Anniversary Collection

Az Arena új kollekciója hihetetlen dizájnnal és innovatív funkciókkal ünnepli a cég 50. évfordulóját. Kopásálló anyagai rugalmasak és úszás közben kimagasló kényelmet biztosítanak. A kollekció az innovatív „Waternity” technológiát is a magáénak tudhatja, amely védi a fürdőruhát a napfénytől, és biztosítja, hogy az sok-sok leúszott kilométer után is úgy nézzen ki, mintha új lenne.
 
Ráadásul a kollekció összes fürdőruhája újrahasznosított anyagokból készül, ami hozzájárul az erőforrások fenntartható felhasználásához és csökkenti a környezetre gyakorolt negatív hatásokat. Az új modellek megvásárlásával így támogathatjuk bolygónk védelmét és a fenntartható életmód népszerűsítését.
 
Az Arena nemcsak a fürdőruhák minőségére és dizájnjára helyezi a hangsúlyt, épp ilyen fontos számára a fenntarthatóság és a társadalmi felelősségvállalás is. Ha lelkes úszóként olyan fürdőruhát keresel, amely minőséget, kényelmet kínál, és egyben támogatja a fenntartható fejlődést, ez a kollekció a megfelelő választás a számodra. Ünnepeld te is az Arena 50. évfordulóját és élvezd az úszást egy olyan fürdőruhában, amely gond nélkül kibírja az egész szezont, és közben még egy jó ügyet is támogat.
 
 

Mire számíthatsz?

Ez a jubileumi kollekció az ikonikus „Arena 50” logóval és kivételes dizájnnal érkezik, amely a modern stílusokat a márka múltjának elemeivel ötvözi. A kollekció minden darabja eleganciát, magabiztosságot és úszás iránt érzett szenvedélyt árasztja magából.
 
A kollekcióban a fürdőruhákon kívül Arena logóval ellátott hátizsákokat és sapkákat is találhatsz. Az anyagok tartósak, vízállóak és nagy rugalmasságot kínálnak, így minden úszóedzés vagy verseny során kényelmet és kimagasló teljesítményt biztosítanak.
 
Az Arena márka rajongóinak és az úszás szerelmeseinek ez a jubileumi kollekció kihagyhatatlan ajánlat. Csatlakozz az 50 éves innováció, a minőség és az úszás iránti szenvedély ünnepéhez az Arena egyedülálló kollekciójával.
 


További hasznos termékek