2023 bestsellerei

Érdekel, hogy melyik úszócuccok ragadták meg leginkább az úszásrajongók szívét 2023-ban?

Vess egy pillantást a 10 legkelendőbb termék listájára, amelyek között megtalálhatók a Speedo és az Arena úszószemüvegei, valamint a Swimaholic saját termékei is.

1.Speedo Fastskin Hyper Elite Mirror – a közkedvelt Speedo márka új, versenyzőknek kifejlesztett úszószemüvege. A Speedo fogta a korábbi, rendkívül népszerű Fastskin modellt, és fejlesztettek rajta még egy kicsit. Ez annyira jól sikerült, hogy a Fastskin Hyper Elite tavaly a legkelendőbb termékünk lett.

2.Arena Cobra Ultra Swipe Mirror – az Arena versenyzőknek szánt úszószemüvege speciális Swipe páramentesítő technológiával.

3.Swimaholic Long Hair Cap – az úszósapkák között a mi modellünk diadalmaskodott. A hosszú hajra kifejlesztett sapi remekül tart, kényelmes viselet és még egy igazán hatalmas lobonc is elfér benne.

4.Speedo Futura Biofuse Flexiseal Female – ideális választás nyíltvízi úszáshoz és triatlonhoz.

5.Arena Classic Silicone cap – egy egyszerű sapka az Arena márkától, amely szuperül tart.

6.Speedo Fastskin Hyper Elite Mirror Junior –- a legnépszerűbb úszószemüveg gyerekeknek szánt változata.

7.Swim Secure Dry Bag – bója nyílt vízi úszáshoz. Nyáron nélkülözhetetlen a tengerben vagy a nagyobb tavakban való úszáshoz.

8.Aqua Sphere Vista – az Aqua Sphere márka szemüvege, amely szinte mindenkinek kényelmes.

9.Arena Air-Speed Mirror – egy újabb szemüveg az Arenától. Hobbiúszóknak is remek, de a versenyzők edzésekhez is használhatják Nem nyom és hihetetlenül könnyű.

10.BornToSwim Blue uszonyok – egyszerű uszonyok zárt sarokkal a BornToSwim márkától



További hasznos termékek