Úszódeszka Swimaholic Kickboard

Úszódeszka Swimaholic Kickboard

Swimaholic Swimaholic
      3.1
6 998 Ft
Raktáron
Várható szállítás:
Raktáron
icon - Csere vagy 30 napon belüli visszaküldés. Vásárolj nyugodt szívvel.
Csere vagy 30 napon belüli visszaküldés. Vásárolj nyugodt szívvel.
icon - Mi vagyunk az egyik legkedveltebb üzlet, amely az úszókat veszi célba. Szívesen adunk tanácsot.
Mi vagyunk az egyik legkedveltebb üzlet, amely az úszókat veszi célba. Szívesen adunk tanácsot.
icon - A legnagyobb választék. Minden úszó paradicsoma.
A legnagyobb választék. Minden úszó paradicsoma.
icon - Újdonságok, amelyeket tőlünk szerezhetsz be először. Mi magunk teszteljük a termékeket.
Újdonságok, amelyeket tőlünk szerezhetsz be először. Mi magunk teszteljük a termékeket.

Leggyakrabban együtt vásárolják

Termékleírás

Az úszódeszka egyetlen elkötelezett úszó felszereléséből sem hiányozhat. A kezdőknél nélkülözhetetlen az erőteljes lábtempó és a megfelelő testtartás elsajátításához. A haladóbbak növelhetik vele az edzés intenzitását, ha pedig uszonyokkal is kombinálják, rendesen megdolgoztathatják vele a lábukat.

A deszka két felső fogódzkodóval rendelkezik, szuper könnyű és rugalmas, ráadásul parádés kék színben pompázik. Méretei: 41 cm × 29 cm.

Ami azt illeti, versenyzőként és edzőként kezdetben elég szkeptikus voltam ezzel az úszódeszkával kapcsolatban. Nem tegnap kezdtem az úszást, az évek során rengeteg típust kipróbáltam, meglehetősen nagyok az igényeim. Tudom, hogy mit várok el egy úszódeszkától, és nem kis meglepetésemre a Swimaholic terméke valamennyi igényemet kielégítette.

A deszka anyaga kellemesen merev, remek felhajtóerővel bír, és úszás közben is jól lehet rá támaszkodni. Az olcsóbb és puhább deszkáknál nem egyszer tapasztaltam, hogy egy idő után elkezdtek morzsolódni, bepenészedtek, ezért a velük való úszás egyre kellemetlenebb volt.

A deszkával a gyorsúszás, a mellúszás, a pillangó és a hátúszás lábtempóit is gyakorolhatjuk. Kellemesebbé teszi az edzést, és segít a test alsó részére koncentrálni. Különféle technikai gyakorlatokhoz is használhatjuk.

Felső kapaszkodói kiválóan alkalmassá teszik a lábtempó technikájának gyakorlására, az edzés előtti bemelegítésre vagy a kargyakorlatok végzésére. És mivel a tetején van hely a kéz számára, nagyon könnyen megfogható.

A másik fogási lehetőség az oldalain, tetszőleges magasságban kínálkozik, aminek köszönhetően a helyes test- és a fejtartást gyakorolhatjuk, ugyanakkor jól megdolgoztathatjuk magunkat.

Ha a kartempókat szeretnénk gyakorolni, a deszkát egyszerűen csak egy kézzel fogjuk, így nyugodtan a másik kéz mozdulataira összpontosíthatunk. Esetleg helyezhetjük a deszkát a lábaink alá is, ezáltal egészen más testhelyzetbe kerülünk a vízben, amely ideális a kartempók fejlesztéséhez.

Miért érdemes a Swimaholic úszódeszkát választani?

  • Segít a lábak edzésénél
  • Helyrehozza a testtartást, javítja a légzéstechnikát
  • Segít a lábtempók technikájának fejlesztésében
  • Ha otthon felejtettük a lábbóját, remekül helyettesíthetjük a deszkával

Még egy tipp a végére: Próbáljátok ki a következőt: a deszkát fektetve helyezzük el magunk előtt, hanem merőlegesen a vízre a nagyobb ellenállás érdekében (mintha a falnak úsznánk). Jöhet a verseny: ki ér át előbb a medence másik végére? :-)


EVA anyag (Etilén–vinil-acetát) - Ez a szivacsos anyag hajlékony, rugalmas és könnyű. Kiemelkedően strapabíró, vízálló és az UV sugaraknak is ellenáll.

Paraméterek

Paraméter Leírás
Anyag EVA
Szín Kék
hétfőn 12.04.
péntek 12.01.
péntek 12.01.

Vásárlói vélemények

3.1

A termékről még nincs értékelés. Legyen Ön az első!

Termék értékelése

Termék értékelése

Család és utónév:*
Kötelező adat
Az Ön e-mail címe:*
Kötelező adat Érvénytelen e-mail cím
Csillagok száma:*
      Kötelező adat
Küldése:*
Kötelező adat
Spam védelem adjon be 3 karaktert a képről:*
captcha image Kötelező adat
* kötelezően kitöltendő adatok

Blog

Karácsonyi ajándékötletek úszóknak

21.11.2023 Tanácsolunk

Rohamosan közeledik a karácsony, ezért nem haboztunk, és összeszedtük a legjobb ajándékötleteket, amelyekkel az úszás szerelmeseit megörvendeztethetjük. Ebben a cikkben találhatsz ötleteket férfiaknak és nőknek, kicsi és nagyobb gyerekeknek, és néhány olyan praktikus és univerzális tippet, amelynek mindenki örül. 

A jeges vízben való fürdőzés 7 szabálya

20.11.2023 Tanácsolunk

Már itt is van! Odakint egyre hidegebb van, és ez csak egy dolgot jelenthet. Megérkezett a jeges vízben való úszás szezonja! Szeretsz a szabadban úszni, és szeretnél igazi vasemberré válni? Nagyon helyes, erősebb és egészségesebb leszel. A jégúszás azonban nem könnyű feladat, ügyelni kell rá, hogy helyesen csináljuk, mert előfordulhat, hogy több kárt okozunk, mint hasznot. Lássuk, hogyan fogjunk neki. Van számodra néhány hasznos tippünk.

Inni vagy nem inni. Az itt a kérdés – az úszóknak is.

6.11.2023 Tanácsolunk

Szoktál vizespalackot vinni a medencéhez? És ha igen, milyen gyakran nyúlsz érte? Meglepő lehet, de sok úszó egyáltalán nem gondol az ivásra edzés közben. Pedig a dehidratáltság még egy vízzel teli medencében is ott leselkedik...

Mire való az ellenállást növelő fürdőruha?

Mint ahogy az a nevükből is nyilvánvaló, ezek a fürdőruhák megnövelik a vízellenállást, ezáltal megnehezítik az úszást és intenzívebbé varázsolják az edzéseid. Ismerd meg az ellenállást növelő fürdőruhákat és az ezekben való edzés előnyeit.

Mire használható a lábbója?

Most nem a Balatonon a strand határát jelző készségekről van szó: az úszóbója, lábbója vagy pullbuoy egy igen hasznos segédeszköz, amelyet a lábaink közé helyezve remekül gyakorolhatjuk a gyorsúszás kartempóit. Minél közelebb tesszük a bóját a testünk középpontjához, annál könnyebb a gyakorlat végrehajtása. Tudj meg többet erről a népszerű úszási segédeszközről.

A márka legkeresettebb terméke

Alternatív termékek

Swimaholic

Swimaholic

Mit értünk Swimaholic alatt? Egyértelműen az úszásnak és az úszósportoknak rajongóját és rabját. Pontosan erről szól a márka. A márkát cégünk hozta létre 2018-ban. Bár még nincs sok terméke, a küldetése a világban egyértelmű. Megmutatja, ki itt az úszó és milyen közösséghez tartozik. A kínálatban stílusos ruhakollekciók találhatóak nőknek és férfiaknak, valamint minőségi fürdőlepedők is megtalálhatóak.

Több

Válasszon a lenyíló menüből termékvariációt!