Karácsonyi ajándékötletek úszóknak

Rohamosan közeledik a karácsony, ezért nem haboztunk, és összeszedtük a legjobb ajándékötleteket, amelyekkel az úszás szerelmeseit megörvendeztethetjük. Ebben a cikkben találhatsz ötleteket férfiaknak és nőknek, kicsi és nagyobb gyerekeknek, és néhány olyan praktikus és univerzális tippet, amelynek mindenki örül. 

Ajándékok versenysportolóknak

Az úszást versenyszerűen űzők számára itt igazán széles kínálatból válogathatsz. Csak azt kell kiderítened, hogy mi az, ami az ajándék címzettjének (vagy épp neked) hiányzik a felszerelésből. Lássuk, mit is írhatunk bele a Jézuskának szóló levélbe.

Cobra Ultra Swipe úszószemüveg – ez egy olyan választás, amellyel nem hibázhatsz. Szinte minden úszó imádja ezt a modellt. Több szín közül is válogathatsz.

Speedo Fastskin Hyperelite úszószemüveg – egy másik igen népszerű szemüveg. Ez a legkelendőbb modell e-shopunkban, így minden bizonnyal a legjobb ajándékok közé fog tartozni.

Swimming Pool ágyneműhuzat – melyik úszó ne szeretne otthonra is egy medencét? A huzat nagyon kellemes anyagból készült, nem kell vasalni.

Arena Powerfin Pro úszóuszonyok – napjaink legnépszerűbb uszonyai. Nálunk több színben is megtalálod őket.

Úszódeszka – időnként úszódeszkából sem árt újat vásárolni, például karácsonyi ajándékként. Az Arena úszódeszkával vagy mondjuk a Funkita Smash Mouth deszkával biztosan nem tévedhetsz . A Swimaholic saját úszódeszkája is kitűnő választás  .

Hátizsák –  olyan, amibe minden cuccod nyugodtan bepakolhatod, és akár a hétvégi versenyekre is magaddal viheted. Számos tippünk van, például az Arena Fastpack vagy a limitált kiadású Arena Spiky Backpack , a szuper színes Funkita Lake Acid Elite Squad Backpack és végül a Mad Wave Lane Backpack.

Ajándékok az alkalmi és szabadidős úszóknak

Az Aqua Sphere Kaiman  egy nagyon népszerű úszószemüveg, amely kiváló ár-teljesítmény arányt kínál. Sokféle színű szemüveg és lencse között válogathatsz. Univerzális formájuknak köszönhetően szinte mindenkinek megfelel.

Arena Tracks Mirror – egy másik nagyon népszerű szemüveg, amely állítható orr-résszel rendelkezik. Ideális azoknak, akik főleg nyáron szeretnének úszni a szabadban (tükrös füstlencsékkel rendelkezik).

Long hair cap úszósapka – a hosszú hajú hölgyek számára kiváló ajándék. A sapka kifejezetten hosszú hajhoz készült, a hátsó részén formázott hely van a haj számára.

Arena tenyérellenállások – a tenyérellenállások az első úszást segítő eszközök közé tartoznak, amelyet a szabadidős úszók is szívesen kipróbálnak. Nagyszerű segítséget nyújtanak a karok megerősítéséhez és a helyes kéztempó begyakorlásához.

Swimaholic úszódeszka – bár sokan lesajnálóan nyilatkoznak az úszódeszkákról, valójában ez egy pótolhatatlan úszási segédeszköz.

Mad Wave zsák – hová pakoljuk az úszócuccainkat? Szabadíts meg magad vagy szeretteid a nejlonszatyrok rémétől, és szerezz be egy szuper úszózsákot, amibe minden prímán befér.

Vizespalack – úszás közben is fontos az folyadék-utánpótlás.

 

Ajándékok gyerekeknek

Úszóruci, úszószemüveg, vízi játékok. Itt mindent megtalálsz.

A Swimaholic boszorkánykonyhájából

Ha például új cuccokkal vagy mondjuk egy úszósapival szeretnéd megörvendeztetni magad, mindenképpen vess egy pillantást saját termékeinkre. A legújabbak közt tenyérellenállásokat, légzőcsöveket, szemüvegtörlőket, kulcstartókat és sok más hasznos dolgot találsz.

Karácsonyi klasszikusok

És ha még mindig tanácstalan vagy, bízz a jól bevált receptben, hiszen nálunk is találsz pompás zoknikat...



További hasznos termékek