Új munkatársunk lett - a raktárunk királynője Szabina

Szabina beúszott közénk a sporteon csapatába. Február végén vetette magát bele a munkába. A megrendelések csomagolása lett a feladata és az, hogy az áru minél előbb a megfelelő kézhez kerüljön.


 

Szabina röviden mutatkozz be nekünk, ki is vagy valójában?

Augusztusban leszek 24éves Prágában születtem. Rengeteg dolog foglalkoztat - leginkább az autók és motorok, állatok, sport (foci, tenisz, úszás, SNB, síelés), túrák és nem utolsó sorban a párom. Mielőtt  Sporteonhoz kerülte, kipróbáltam pár állást - mindegyik tetszett új dolgokat hoztak az életembe. Inkább technikai típus vagyok és autók, motorok érdekelnek, ezért mindig próbáltam ilyen téren elhelyezkedni.

 

A raktári munka nem igazán szokványos. :) Van már áttekintésed, hány megrendelést kapsz egy nap?

Még nincs igazán áttekintésem, mivel nem rég foglaltam el helyem ebben a szférában, de körülbelül olyan 30 megrendelésünk van naponta.

 

A termékekkel nem igazán lehet beszélgetni. Nem hiányzik neked egy kolléga a raktárban? Vagy épp ellenkezőleg, örülsz, hogy senki nem zaklat különböző párbeszédekkel? :-)

Ebben igazad van, nem sűrűn beszélgetek, viszont ez engem abszolút nem bánt, mivel eléggé zárkózott típus vagyok. A számomra épp az az ideális, ha a fülembe helyezem a fülhallgatót, engedek egy jó muzsikát és teszem a dolgom.

 

 

Azt észrevettem, hogy a fülhallgató szinte sohasem esik ki a füledből.  Mit hallgatsz leginkább?

Jók a meglátásaid! A zene feltölt és megnyugtat. Kimondottan behatárolt stílusom nincs, mindent meghallgatok ami jó. A kedvemtől függ.

 

Gyakran jársz koncertekre? Igazi rajongó vagy?

Koncertekre nem gyakran járok - pár koncerten voltam a barátaimmal, akik kirángattak engem - de nem vagyok az a nagy rajongó típus. Viszont, ha valamilyen autós- motoros találkozóról lenne szó, ott biztosan megtalálnátok engem.

 

Logikus kérdés - milyen kapcsolatod van a vízzel és úszással?

A vizet gyerek korom óta imádom, az úszás nem áll távol tőlem. Ha vizet látok, mindig belemerülök.

 

Mit csinálsz leginkább a munka után?

Első dolgom, hogy végig fekszem a pamlagon… nem iiis: leginkább a barátommal töltöm az időt, mindenféle programot találunk ki együtt - séta, mozi, kiállítás, sport - relax.

 

 

Melyik évszakot kedveled a legjobban és miért?

Legjobban a nyarat szeretem. Nem csak azért mert a szülinapom is ilyenkor van, hanem azért mert a nyár vidám, színes, pozitív.

 

Mi az álmod a jövőbe nézve? Mit csinálnál a legszívesebben?

A legnagyobb álmom egy saját autó-motoros vállalkozás, ami a magán életemet illeti, egy elégedett férj és boldog család.:)

 

Utolsó kérdésem. Mi az a három dolog, amit magaddal vinnél egy elhagyatott szigetre?

Ez egy pokoli kérdés :D …. egyáltalán nem tudom - számomra a párom a legfontosabb és a családom. Most így hirtelen nem tudom…, de később szeretnék egy autót : D

 

 
 

 

 

 

 

 

 
 


További hasznos termékek