Ismerjétek meg Anč Chytilovát a sportex csapat új arcát

A mai naptól kezdve új sporteon taggad bővültünk, a mi csapatunkba Anči érkezett, aki a tervezőnk   szervezőnk minden nemű sportal kapcsolatban. Kisebb kihallgatásnak vetettük őt alá, hogy jobban megismerhessétek őt ;-)

 

Anči áruld el az olvasóinknak, hogy tulajdonképpen mit is fogsz nálunk csinálni.

A blogunk őrzőjévé válok, úgyhogy legközelebb már én kérdezlek erről Vojta ;-) Törődöm majd azzal, hogy áttekintésetek legyen minden újról ami az úszással kapcsolatos. Gyakran megtaláltok majd a Facebookon es Instagramon ahol majd írhatunk. Találkozhatunk az üzletünkben valamint a medencében, mivel nagyon szívesen találkozom az emberekkel szemtől szemben. Beszélgetések workshopok, recenziók - már előre nagyon örülök!

A te első tapasztalatod a vízzel és úszással?

Erre pontosan emlékszem. Első vizes élményem 1988-ra tehető, mikor a szüleink egy kiskádban hagyták, hogy lubickoljunk. Legelőször 12-évesen kezdtem el tanulni úszni teljesen magamtól, mivel a szüleim nemtudnak úszni. Az úszás őrülete egy éve ragadott magával és segített felépülni egészségügyi problémáimból. Ezért mindig is az egyik kedvenc sportágam közzé fog tartozni, mivel eddig még nemsikerült egyebet a szívembe zárni. ;-)

 

  

 

Mi az ami téged egyáltalán nemfoglalkoztat?

Small talk, a padlót mosni és hasonló dolgokat csinálni csak azért mert muszáj. Én a normákban nemigazán hiszek, szerintem mindannyian teljesen "normálisak" vagyunk még akkor is ha "normáltalan" dolgokat csinálunk.

Na és mi az amit szeretsz csinálni?

Nagyon szeretem a különböző eseményeket, a mozgást ezért gyakran sportolok - bicikli, görkori, badminton, úszás, mászás -stb. Előszeretettel dúdolok (ezt viszont az interjún eltitkoltam...), szeretek táncolni mégha egyetlen egy tánclépést sem ismerek, gyakran jegyzetelek dolgokat, és élvezem a társaságot. Szóval egy aktív és emberszerető lény vagyok hatalmas hajlamokkal az éneklésre.

A milliós kérdés! - Mit kezdenél egy millióval?

Egy igazi nagy játszóteret építettnék egy bárral! Mivel nagyon szívesen nézem, ahogyan a felnőtt emberekben sok év után felébrednek a kiskori érzések mikor egy hintába beleülnek. Engem ez nagyon szórakoztat, ezért gyakran ezt teszem. ;-)

  

5 dolog amit magaddal vinnél egy elhagyatott szigetre (a nasit és az úszódresszed mi álljuk)

Notesz, toll, gitár, saját énekeskönyv és egy hatalmas hordozó eszközt amiben elfér az összes barátom.

A kedvenc darabod a mi e-shopunkból...

Ez egyértelmű Speedo orrcsipesz nemismerek annál lenyűgözőbbet, mint háton úszni a víz alatt az éjszakai égboltot fürkészve. S ezt mind anélkül, hogy az orrodba víz menne, geniális, egyszer próbáljátok ki ti is!

Köszönöm neked, kívánom, hogy jólérezd magad közöttünk!

Vojta



További hasznos termékek