A kétrészes edző fürdőruhák előnye

Készüljön bár versenyre, vagy ússzon csupán azért, hogy kondiban tartsa magát, a megfelelő fürdőruha fontos szempont. A nők számára régen egyetlen egyértelmű lehetőség volt elérhető - az egyrészes fürdőruha. Az egyetlen, amiben a hölgyek választáshoz jutottak a mintázat és a szín kiválasztása volt.

Haladtunk a korral, új lehetőségek nyíltak meg. A nők manapság nem csupán egyrészes edző furdőruhák közt válogathatnak. Az edzésre alkalmasak a kétrészes fürdőruhák is, melyek nálunk is elérhetőek a Sporetonnál! A kétrészes edzésre alkalmas fürdőruhák rengeteg előnyt kínálnak.

Lehengerlő és stílusos

Nem fogjuk csépelni a szót, az egyrészes fürdőruhák ugye kicsit régimódiak, nem? Ezzel ellentétben a kétrészes fürdőruhák modern hatásúak. Természetesen nem fogunk hazudni, nem egy férfi pillantása kalandozhat el egy kétrészes fürdőruha láttán, s ez nem feltétlenül kellemes érzés a hölgyeknek. Így vagy úgy, ha szeretik a testüket és nem félnek megmutatni azt, a kétrészes fürdőruhákat Önöknek találták ki.

A kétrészes sportfürdőruhák közt minden nő megtalálja az ínyére való darabot. Ugyanis rengeteg szabásban, stílusban, színben, formában és mintával kaphatóak, hogy minden úszó hölgy elvárását kiegészíthessék.

Csupán látogasson el a Kétrészes úszódresszek kategóriába webáruházunkban, és a szeme előtt megannyi szín és szabás jelenik meg, melyeknek nehéz lesz ellenállni. Például a Funktia kifejezetten ismert játékos mintáiról. Nemmarad el mögött a világhírű Speedo márka sem, vagy az olasz kezdő a piacon, a Jaked.

Elegáns, magávalragadó és merész, ezek a kétrészes fürdőruhák olyan ismérvei, melyeknek köszönhetően az edzésnél is megkapja a kellő figyelmet.

Készüljön fel a kényelemre

A kétrészes edzésre alkalmas fürdőruhákkal élvezheti a teljes mozgásszabadságot. Ezen daraboknak köszönhetően úszásnál vagy más sportoknál is szabadabbnak és féktelenebbnek érezheti magát,mint egy egyrészes modellben. Mindemellett pedig a kétrészes fürdőruhák remekül állnak majd és biztonságosan körülölelik a test sport közben és sosem hagynak cserben. Az innovatív dizájnnak köszönhetően a sportbikini is korlátlan mozgásszabadságot biztosít.

Az anyag, mely ellenálló

A sportos kétrészes fürdőruhák gyakorta ugyanolyan anyagokból készülnek, mint egyrészes testvéreik, így nem kell attól félnie,hogy kevesebbet bírnának, mint a klasszikus sportfürdőruhák. A kétrészes modellek sem veszítik el tartásukat, alakjukat és a színük sem fakul ki. A klórálló anyagok használata egyértelmű, így Ön is biztos lehet abban, hogy fürdőruhája sokáig megőrzi új külsejét.

Nem csupán edzésre

Ha éppen nem nyílt vízen edz,megtörténhet az is, hogy pár percre megpihenne, szundikálna egyet, miközben lebarnul a vízparton. Ez az egyrészes fürdőruhákban igazi kihívás, hiszen a test nagyrészét eltakarják. Ez a probléma azonban a kétrészes fürdőruhákban nem áll fenn. Végezetül pedig ezek az edzőbikinik nem hagyják szégyenben egy nyaraláson sem, úgyhogy bátran becsomagolhatja a tengerpartra is.

Egyértelmű tehát, hogy az edzőbikini tökéletes választás olyan úszóknak, akik szeretik ötvözni a sportot és a stílusosságot, és ilyen egyedi darabokkal díszítenék a testüket.



További hasznos termékek