A TYR Pink kollekcióból megvásárolt darabokkal támogassa a mellrák elleni küzdelmet.

Az amerikai TYR márkának folyamatosan növekvő szurkoló csapata van a magyar úszó medencékben. A TYR Ismét bizonyított, mégpedig azzal, hogy foglalkozik a mellrákkal küzdő nők sorsával. Ezért egy rózsaszín TYR PINK kollekcióval állt elő. Minden egyes megvásárolt úszódresszért vagy segédeszközért a TYR PINK kollekcióból, 5 dollárt küld a mellrákkal kapcsolatos kutató munkát végző központba (Breast Cancer Research Foundation). Jöjjön és  válassza ki a saját rózsaszín darabját és ez általa egy jó dolgot támogat. Mellrák elleni küzdelem a TYR PINK dresszekkel és segédeszközökkel.

Úszódeszka TYR Pink Kickboard

Egy megfelelő nagyságú úszódeszka EVA hab anyagból, segít az effektív láb edzésekben és a rúgás technika fejlesztésében.

 

Lábbója TYR Pink Pull Float

A felső test erősítésére és a kar húzások technikájának fejlesztésére, itt ez a remek és könnyű rózsaszín lábbója.

Ultra könnyű úszó pipa UltraLight Snorkel Pink

Ha teljesen az úszás helyes technikájára szeretne összpontosítani és nem foglalkozni a fej forgásával a levegő vétel miatt… Ez a rózsaszín ultra könnyű (180g) úszó pipa antiallergén DURAFIT anyagból, épp önre vár.

Női úszódressz TYR Viper Diamondfit

Gyönyörű sportos úszódressz azon hölgyek számára, akik kényelemre de mégis egy tökéletesen hasznos úszódresszre vágynak. A dressznek antibakteriális bélése van, valamit klórálló és megőrzi színét és alakját.

Női úszódressz TYR Xenon Diamondfit

Mégegy darab a Pink kollekcióból - tökéletesen áll és intenzív edzésekre is alkalmas. Mindkét úszódressz most akcióban van és baráti áron vásárolható meg.

Tehát melyik darabbal támogatja a rák ellenes harcot Ön?


Ancsa a Sporteon csapatából



További hasznos termékek