Az iskolaév már az ajtón kopogtat. Készítse fel gyermekét az iskolai úszásra!

Ez már csak úgy van, hogy az új iskolaév fékezhetetlenül közeleg, ami nem egy gyermek számára egyet jelent az iskolai úszásórákkal is. Ez pedig nagyszerű dolog! :-) Hiszen az úszás jót tesz az egészségnek több szempontból is, továbbá olyan sportaktivitás ez, melyet a gyermekek élveznek is. Nem kevés szülőnek okoz azonban komoly fejtörést a dolog, hogy mi tis szerezzenek be csemetéjüknek ezekre az órákra, és főleg, hogy hol keresgéljenek. A válasz az orruk előtt hever.

Méghozzá szó szerint. :-)

Úszódresszek a kis úszónőknek

Bár a billboardok, katalógusok, internetes és televíziós reklámok bikinis hölgyek fotóival kecsegtetnek, a valóság az, hogy a bikini egyáltalán nem megfelelő sportúszáshoz. A kislányoknak is ehhez kellene szokniuk és egyrészes úszódresszben kellene úszniuk az iskolai úszásórák alkalmával. Természetesen az egyrészes úszódressz is nézhet ki csodásan. Ezt bizonyítja színpompás modelljeivel például a Speedo, Funkita, Arena és a Mad Wave.

Termékek fiatal úszóknak

Sok fiús úszodressz modelljei is egyedi dizájnnal bűszkélkedhetnek. A választék hatalmas, a fiúk több szabás közt válogathatnak – ilyen a klasszikus brief, az aguasort hosszabb szárral, mely térdkőzépig ér, valamint a jammer szabár, hosszú szárral.

Csodaszépek például a fiús modellek a Speedo, a Funky Trunks, Aqua Sphere vagy Arena műhelyéből.

Gyermek úszószemüvegek

A gyermekszemüvegek remekül illenek a gyermekek arcára, melyhez tökéletesen alkalmazkodnak is. A gyermekének így nem folyik a víz a szemébe, és élvezhesse a vízben való lubickolást.

Nagyszerűek például a Speedo Rift, Futura Biofuse, Aqua Sphere Seal Kid szemüvegek, vagy a további modellek a Finis, Tyr vagy Swans gyártótól. 

Stílusos úszósapkák

Ha szeretné megvédeni csemetéje haját a klór kellemetlen hatásai ellen, vagy meggátolná, hogy a gyermeknek a szemébe csússzon a haja úszásnál, akkor szerezzen be neki egy úszósapkát. Azt pedig, hogy a gyermek úszósapkák ne legyenek unalmasak, az Emme, Tyr, BornToSwim és a Finis gyártók biztosítják.

És ez nem minden...

... sok felnőtt és gyermek számára gondot okoz, ha a víz az orrába vagy a fülébe folyik, s a fül bedugul. Ennek a problémának is van megoldása, ez pedig nem más, mint a fűldugó és az orrcsipesz.

Úszás után szükésges a szárítkozás is, így a gyermekek iskolai csomagjából sem maradhat ki a gyorsanszáradó törölköző. Ez ugyanis remekül szívja magába a nedvességet, kevés helyet foglal, és amint a termék neve is mutatja, nagyon gyorsan szárad. 



További hasznos termékek