Búvárszemüvegek dioptriával

Nézz bátran a víz alá akkor is, ha dioptriád van. Segítünk kiválasztani a megfelelőt.

Ön dioptriás szemüveget visel és szeret úszni? Van megoldásunk az Ön számára

Ha nem szeret kontaktlencséket viselni, próbálja ki a dioptriás szemüveget. Nem nagy tudomány. A dioptriás úszószemüvegeket többnyire távol látóknak készítik, azaz mínusz dioptriával. Attól függ, hány dioptria van. A lehetőségek -1,5 és -8 dioptria között mozognak. A dioptriák már a szemlencse részei.

Általában feles méretben készülnek, és bizonyos típusú szemüvegek esetén lehetséges a dioptriák számának beállítása külön-külön, mind két lencsére. Ha negyed vagy háromnegyedes dioptriája van, javasoljuk, hogy mindig alacsonyabb opciót válassza, így a szemei ​​nem szoknak hozzá a magasabb dioptriához.

Például:

Jobb szem: -4.75 dio ......... ideális választani -4.5 dioptriát

Bal szem: -3,25 dio ........... ideális választani -3,0 dioptriát

Sajnos a szemüvegek nem foglalkoznak más szem hibákkal, például asztigmatizmussal vagy színvaksággal.

Emme Dioptric II típusú dioptria-kiegészítőkkel is rendelkezünk a látásmódra. Ezek a szemüvegek +1,5 és +4 közötti dioptriákat kínálnak. Sajnálatos módon ezeknél a szemüvegeknél nincs lehetőség mind két lencsére külön külön dioptriát választani.

Minden felnőtt szemüveg beállítható. Ez azt jelenti, hogy az orr része áthelyezhető vagy kicserélhető. A szem lencsék szimmetrikusak.

Van valami a gyerekek számára is?

Igen, gyerekek számára is léteznek dioptriás úszószemüvegek. Az Emme márka kínálja az Atlanta Dio Junior típust, amely alkalmas az 5–12 éves gyermekek számára.



További hasznos termékek