Dolgozzon úszóképességei csiszolásán a medencén kívül is

Fejlődni akar az úszásban, de nincs a közelében medence? Ne csüggedjen, vannak más lehetőségek is, ahogyan javíthatja a kondíciót és az úszótechnikát. Vessen hát egy pillantást ötleteinkre. 

Ússzon a szabadban

Egy tipp, amelyet tényleg ajánlhatunk. Menjen a szabadba és ússzon odakint. Ha nem áll rendelkezésére medence, de más vízfelszín igen, menjen oda. Az úszás nyílt vízben egyre népszerűbb. Természetesen ez azért is van így, mert kicsit kalandosabb, mint medencében úszni, valamint hozzájárul az úszóknak gyártott felszerelés gyors fejlődése is, amely elérhető a nyílt vízben való úszás szerelmeseinek is.

A nyílt vízben való úszáshoz jól jöhet valamilyen neoprén öltözet vagy triatlonra alkalmas úszódressz. Mivel kint a természetben a víz néha hidegebb. Azért, hogy messzebről is jól látszódjon és értékeit is magával vihesse, nézze meg úszóbója kínálatunkat is.

Ellenállást szimuláló műszer a légző izmok edzéséhez

A technológia fejlődik és így Ön csaknem az összes izmát edzheti, beleértve a légzőizmokat is. Amikor az Ultrabreathe műszer berobbant a piacra, sok profi úszó úgy gondolta, hogy ez trükk. Természetesen ezt a segédeszközt sok amatőr és profi úszó is megkedvelte, mert tudatosították, hogy milyen fontos a tüdő teherbírását edzeni. Ez a műszer erősíti a rekeszizmot és további izmokat, a véráramlást is segíti, s növeli a teljesítményt és a sportoló kitartását.

Tornázzon edzőteremben

Ha úszik, az izmok azok, amelyek előre hajtják Önt . Habár az izmok erősödnek az úszással, de semmi nem fogható az edzőteremben való izomnöveléshez .

  

Ússzon szárazon

Habár a cím érdekes, de higyje el, úszóedzést lehet tartani szárazon is. Hogyan? Nagyon egyszerűen. Elég hozzá egy egyszerű segédeszköz A Mad Wave-től. A neve Dry Training with Paddles vagy ennek változata a Dry Training with Handles. Könnyedén hozzáerősítheti bármihez, amit talál a medencénél vagy otthon. Ezek lehetnek különféle kapaszkodók, korlátok, lépcsők a medencénél, vagy akár otthon a fűtés csőrendszere is.

Tartsa vissza lélegzetét

Egyetlen belégzésre egy úszónak sokat kell bírnia, néha a víz alatt igazán sok időt tölt, amíg ismét feljön a víz felszínére, és újra levegőt vesz. Bármennyire banálisan is hangzik, gyakorolja a légzés visszatartását a medencén kívül is. Kezdje azzal, hogy ellazul és mélyen kilélegzik. Ezután vegyen egy mély levegőt, majd tartsa vissza lélegzetét. Próbálja legalább egy hónapon keresztül, és néhány eredményből kifolyólag a lélegzetét később akár öt percre is vissza tudja tartani.



További hasznos termékek