Ingyenes csere és visszaküldés 30 napon belül
Úszás kellékek legszélesebb választéka
Szakértők vagyunk és lelkes úszók vagyunk

Kétrészes úszódresszek nem feltétlen jelentenek bikinit!

Kétrészes úszódresszek nem feltétlen jelentenek bikinit!

Odakint süt a nap, ideális lehetőség elhagyni a zárt medencéket, elindulni a szabadtéri medencékhez és gyönyörűen lebarnulni. De ki szeretné, hogy a hasa egyrészes úszódresszel legyen eltakarva, vagy bikiniben úszni, mely állandóan kikötődik, meglazul és leesik? Szerencsénk van, hogy a kétrészes úszódressznek sportos a szabása és mégis színes és szexi! Nézzétek meg :-)

Funkita a színekben utazik!

Ha szívesen vonzza magára mások  figyelmét, akkor ajánljuk a Funkita úszódresszeket. Ez az ausztrál márka az őrült mintáiról és tarka vad színeiről ismeretes. Minden darabja eredeti!

Az összes úszódressznek sportos szabása van, a melltartó tökéletes támogatást nyújt és gyönyörűen tartanak. Sportosan szabott háttal rendelkezik, pántjai általában keresztezettek, ezért maximális mozgás szabadságot biztosítanak minden fajta úszás stílus közben. A Funkita úszódresszek darabjai között találhatóak nagyon különlegesen keresztezett pántok, mint pl. az ★Funkita Stacked Up★?

A legtöbb úszódressznek klasszikus keresztezett pántjai vannak, melyek nagyon egyszerűek és lehetővé teszik a karok és vállak akadálymentes munkáját. Az edzés után az úszódresszben indulhat egyenesen a tengerpartra, mivel mintái tényleg minden szemet magára vonzanak. Nézzétek meg pl. a ★Funkita Colour Cubes★ a napsütötte vízparton, bennük biztosan kitűnik majd.

 

Speedo támogatja a környezetvédelmet

A Speedo márka nemrég egy új sorozat H2O Active úszódresszel büszkélkedhet, mely állandóan bővül. Mitől olyan különleges? Az úszódressz egy különleges POWERFLEX ECO szövetből készül, melyet 78% econyl szál alkot. Az eredetét megtalálhatjuk régi halászhálókban és műanyag palackokban, melyek az óceán mélyén fekszenek. Speedo tehát bevezette az újrahasznosítást és a környezetbarát hozzáállást az úszás világába, azaz iparába is.

Természetesen a Speedo most sem feledkezett meg a gyönyörű dizájnról. Korábban már bemutattuk a ★Speedo Luna Vision★ úszódresszt, mely rendkívül szexi és hála minőséges szövetének, sokáig tartós marad.

Az idei újdonság a H2O Active Fizz darabok, úszásra és torna gyakorlatokra egyaránt alkalmasak. Kínálatunk tartalmaz kétféle felső és kétféle alsó részt, melyeket külön árulunk. Tehát csakis rajtatok áll, hogyan variáljátok  ezeket a gyönyörűségeket.

Hydra Fizz Crop Top★  ★Ultra Fizz Crop Top

Hydra Fizz Brief★  ★Hydra Fizz Sport Short

Kedves hölgyeink röviden van miből válogatni, mivel a gyönyörű kétrészes úszódresszek kínálata nagyon széles. Válasszátok ki az igazit és hajrá a szabadtéri medencébe!

Kellemes úszást!

 


További hasznos termékek