Kétrészes úszódresszek nem feltétlen jelentenek bikinit!

Odakint süt a nap, ideális lehetőség elhagyni a zárt medencéket, elindulni a szabadtéri medencékhez és gyönyörűen lebarnulni. De ki szeretné, hogy a hasa egyrészes úszódresszel legyen eltakarva, vagy bikiniben úszni, mely állandóan kikötődik, meglazul és leesik? Szerencsénk van, hogy a kétrészes úszódressznek sportos a szabása és mégis színes és szexi! Nézzétek meg :-)

Funkita a színekben utazik!

Ha szívesen vonzza magára mások  figyelmét, akkor ajánljuk a Funkita úszódresszeket. Ez az ausztrál márka az őrült mintáiról és tarka vad színeiről ismeretes. Minden darabja eredeti!

Az összes úszódressznek sportos szabása van, a melltartó tökéletes támogatást nyújt és gyönyörűen tartanak. Sportosan szabott háttal rendelkezik, pántjai általában keresztezettek, ezért maximális mozgás szabadságot biztosítanak minden fajta úszás stílus közben. A Funkita úszódresszek darabjai között találhatóak nagyon különlegesen keresztezett pántok, mint pl. az ★Funkita Stacked Up★?

A legtöbb úszódressznek klasszikus keresztezett pántjai vannak, melyek nagyon egyszerűek és lehetővé teszik a karok és vállak akadálymentes munkáját. Az edzés után az úszódresszben indulhat egyenesen a tengerpartra, mivel mintái tényleg minden szemet magára vonzanak. Nézzétek meg pl. a ★Funkita Colour Cubes★ a napsütötte vízparton, bennük biztosan kitűnik majd.

 

Speedo támogatja a környezetvédelmet

A Speedo márka nemrég egy új sorozat H2O Active úszódresszel büszkélkedhet, mely állandóan bővül. Mitől olyan különleges? Az úszódressz egy különleges POWERFLEX ECO szövetből készül, melyet 78% econyl szál alkot. Az eredetét megtalálhatjuk régi halászhálókban és műanyag palackokban, melyek az óceán mélyén fekszenek. Speedo tehát bevezette az újrahasznosítást és a környezetbarát hozzáállást az úszás világába, azaz iparába is.

Természetesen a Speedo most sem feledkezett meg a gyönyörű dizájnról. Korábban már bemutattuk a ★Speedo Luna Vision★ úszódresszt, mely rendkívül szexi és hála minőséges szövetének, sokáig tartós marad.

Az idei újdonság a H2O Active Fizz darabok, úszásra és torna gyakorlatokra egyaránt alkalmasak. Kínálatunk tartalmaz kétféle felső és kétféle alsó részt, melyeket külön árulunk. Tehát csakis rajtatok áll, hogyan variáljátok  ezeket a gyönyörűségeket.

Hydra Fizz Crop Top★  ★Ultra Fizz Crop Top

Hydra Fizz Brief★  ★Hydra Fizz Sport Short

Kedves hölgyeink röviden van miből válogatni, mivel a gyönyörű kétrészes úszódresszek kínálata nagyon széles. Válasszátok ki az igazit és hajrá a szabadtéri medencébe!

Kellemes úszást!

 


További hasznos termékek