Rengeteg új úszószemüvegünk van és tudjuk mi segít a szemüvegek párásodása ellen

Az üzletünket új úszószemüvegek hada árasztotta el és egyik szebb mint a másik. Vannak úszószemüvegeink versenyzőknek, hölgyeink és uraink számára, de akadnak márkás szemüvegek is remek áron. Lehet, hogy azt mondja mindegy milyen úszószemüveget használ és idővel mind párásodni kezd. Épp ezért egy ötlettel szolgálunk, ami ezt a gondot megoldja. :-)


 

Az úszószemüvegek elmaradhatatlan kellékek az edzések és rekreációs úszások során. Senki sem örül a klóros vízzel teli szemnek. Nézze meg mi mindennel kedveskedünk jelenleg.

 

Michael Phelps a profiknak

 

  
A Michael Phelps úszószemüvegek, tökéletes választás azok számára, akik szeretik az éles látást és az ezáltal elért csúcsteljesítményt.  Alkalmasak edzésre, versenyekhez és soha nem okoznak csalódást. Többféle színkombinációból választhat.  
 
Kameleon az Aqua Sphere-től nőknek és férfiaknak

 

A Kameleon darabok az Aqua Sphere-től ideálisak a mindennapos edzésre és aktív úszásra. Többféle színkombinációt kínál, melyből biztosan tudnak majd választani a hölgyeink és uraink egyaránt. Ezeket a szemüvegeket nagyon gyorsan meg lehet kedvelni és elengedhetetlen darabbá válhat úszó felszerelésében.

 

Emme - minőség kedvező áron

 

Egy olyan szemüvegre vágyik, mely jó teljesítményt ígér kedvező áron? Akkor biztosan ne maradjon le a cseh Emme márkáról. Minőséges úszószemüvegek különböző színekben minálunk már 2844 ft.-ért. Ezek az úszószemüvegek jól illeszkednek az archoz és nem okoznak csalódást.

 
Bizonyított minőség a Speedo-tól
 

A Speedo szemüvegek nagyon közkedveltek. Női, férfi, gyerek, sötét vagy világos lencsével, több fajta színben. Az úszószemüveg alkalmas aktív úszásra azoknak, akik tökéletes teljesítményre vágynak.

Mit tegyünk ha párásodik? Válasszuk az antifog sprét!

A bepárásodott szemüvegek kellemetlenné tehetik az úszást. Vannak percek mikor semmit nem lát, esetleg úszótársába ütközik? Kinek van kedve tisztogatni minden körnél? :-) Van egy megoldásunk - használjon antifog sprét. Hogyan kell alkalmazni?

Gyakran kérdezik tőlünk, hogyan kell az antifog spréjt helyesen használni. Itt vagyunk a válasszal;-)

• Csak két dologra lesz szüksége - úszószemüvegére és az antifog sprére. Mi ezt használtuk: https://www.swimaholic.hu/mad-wave-antifog-spray/

• Fújja az ANTIFOG sprét a szemüveg lencséinek belső felére (kb. 2 fújás mindkét lencsére), a lencsék belső felét ne érintse kézzel se más anyaggal.

• Hagyja, hogy az antifog spré szabadon megszáradjon

• Végezetül folyó víz alatt öblítse át a szemüvegét

Csak pár perc kérdése és a remek kilátás garantált ;-)

Ála


További hasznos termékek